Αρχική » Τι συμβαίνει στις ομοσπονδίες του bodybuilding;

Τι συμβαίνει στις ομοσπονδίες του bodybuilding;

by admin

Πρέπει να είναι ο πρόεδρος αυστηρός; Τι συμβαίνει στις ομοσπονδίες του bodybuilding; O δημοσιογράφος Kevin Grech για ακόμη μια φορά κατακεραυνώνει τον πρόεδρο του NPC και της αμερικάνικης λίγκας Jim Manion. Η αιτία για αυτη την κριτική είναι μια “κρυφή” επιστολή του Manion που αφορά τους αθλητές, τις αθλήτριες, και τους κριτές  της ομοσπονδίας. Σύμφωνα με τον Grech, η IFBB Pro League έχει το δικαίωμα να παραχωρήσει, να αρνηθεί ή να αποσύρει το καθεστώς στήριξης του IFBB Professional από οποιονδήποτε αθλητή ή κριτή . Στην επιστολή προειδοποιούνται  οι αθλητές και κριτές, ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν, να κρίνουν, να διοργανώσουν ή να προωθήσουν έναν διαγωνισμό ή έναν οργανισμό, εκτός εάν εγκριθεί / αναγνωριστεί από το IFBB Professional League.  Η μη τήρηση οποιουδήποτε από αυτούς τους κανόνες θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της ιδιότητας του IFBB Pro για τους αθλητές και τους κριτές που είναι στη λίγκα.

Jim Manion αντέγραψε στην αυστηρότητα τον πρόεδρο της IFBB Δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα ενώ τον επέκρινε; 

Ο Kevin Grech  λέει οτι ο Jim Manion και η  ομοσπονδία του, είναι η ίδιοι  που επέκριναν την IFBB και τον επικεφαλής Πρόεδρο Dr. Rafael Santonja διότι είχε παρόμοιους κανόνες για τους αθλητές και τους κριτές τους. Jim Manion’s IFBB Professional League is the same organization that criticized the IFBB led by President Dr. Rafael Santonja for having the same rules for their athletes and judges.

Βάζει μέσα και τους αποθανόντες  Weider

Όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος Kevin Grech, ορισμένοι εκπρόσωποι του NPC και της IFBB Professional League επέκριναν την IFBB / IFBB Elite Pro για το ότι είχαν πάρα πολλούς κανόνες για τους αθλητές και τους κριτές τους. Οι ίδιοι κανόνες για τους οποίους επικρίνεται η IFBB του Rafael Santonja, δημιουργήθηκαν αρχικά από τον Joe και τον Ben Weider όταν δημιούργησαν την IFBB!
Έχουν περάσει μόλις τρία χρόνια από τη διάσπαση μεταξύ του NPC / Pro League του Jim Manion και της IFBB / Elite Pro League του Rafael Santonja, ενώ ο Jim Manion και οι εκπρόσωποί του επέκριναν την IFBB του Δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα  για τους αυστηρούς κανόνες τους,  τώρα όμως έχουν πλέον ακολουθήσει τα ίδια κριτήρια! [quote]Το NPC του Jim Manion δεν είναι ακόμα τόσο αυστηρό, όσο η IFBB του Rafael Santonja [/quote]

Για τον Kevin Grech κανένας μεγάλος οργανισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά χωρίς κανόνες και αυτό είναι κάτι που το NPC και το IFBB Professional League του Jim Manion αρχίζουν τελικά να το καταλαβαίνουν! Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορούμε πλέον να πούμε ότι ο Jim Manion ακολουθεί τα ίδια κριτήρια και κανόνες που εφάρμοζε ο Ben Weider και συνεχίζεται από τον Dr. Rafael Santonja.  On the professional level, it can now be said that Jim Manion is following the same criteria/rules implemented by Ben Weider and continued by Dr. Rafael Santonja.

Η IFBB του Rafael Santonja όπως τονίζει ο  Kevin Grech  έχει πολύ αυστηρούς κανόνες όσον αφορά  τους αθλητές και τους κριτές που ανταγωνίζονται και συνεργάζονται με άλλες ομοσπονδίες Το NPC του Jim Manion δεν είναι ακόμα τόσο αυστηρό όσον αφορά τους αθλητές που αγωνίζονται σε άλλους οργανισμούς. ΙFBB has very strict rules in regards to athletes and judges competing and working with other federations. Jim Manion’s NPC is still not as strict in regards to athletes competing with other organizations.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα