Αρχική » O γιατρός μίλησε στο διεθνές κοινό για τον Αρνι και τον Sly

O γιατρός μίλησε στο διεθνές κοινό για τον Αρνι και τον Sly

by admin

Βγήκαν στο μπαλκόνι της δημοσιότητας, ντυμένοι με την βιοχημεία της φαρμακευτικής αγωγής, στόχος τους η νεανική βελτίωση!  στο τηλεοπτικό απόσπασμα της συνέντευξης του Βιοπαθολόγου Γιώργου Τουλιάτου η Δρ. Τεστοστερόνη, στον  Vlad Yudin του Generation Iron, ο γιατρός  τoλμά και το αναφέρει στο 7:20 στο διεθνές κοινό, για τους  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Σιλβέστερ Σταλόνε ή Sly, Κλιντ Ίστγουντ, πως λαμβάνουν την αυξητική τους!  αξιοποιώντας τις ιδιότητες της για να δείχνουν πιο νέοι στο κοινό τους.

BS Εδώ να αναφέρουμε πριν από χρόνια, ο Σιλβέστερ Σταλόνε υπέκυψε στην Μαγεία της Αυξητικής Ορμόνης, όταν πάλι στην Αυστραλία τον είχαν συλλάβει  με 48 φιαλίδια της ορμόνης Jintropin.. δηλώνοντας ότι: «It was just a minor misunderstanding. They were just doing their jobs. I just didn’t understand some of the rules here. « Ήταν μια παρεξήγηση.. οι άνθρωποι κάνουν τη δουλεία τους.. απλά κάποιοι κανόνες δεν έγιναν κατανοητοί , κλπ» 


Δείτε επίσης εδώ την αρθρογραφία του BS  18/03/2017

Εδώ και λίγες ημέρες τα μέσα ασχολούνται με τις δηλώσεις του Σταλόνε (Sly) ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rocky III κατανάλωνε 25 φλιτζάνια καφέ την ημέρα, με μέλι, ώστε να τα καταφέρει στον ρόλο του.

sly

Ο ίδιος ο Σταλόνε δημοσιοποίησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου ακροβατώντας στα σχοινιά του ρινγκ  με το κεφάλι προς τα κάτω προσπαθεί να επανέλθει πιο δυναμικά στην επόμενη σκηνή δράσης.

Instagram μια αναδρομή στο παρελθόν

Ο Sly περιγράφει ως σκληρές τις συνθήκες των γυρισμάτων, όπου είχε εξαντληθεί από την πολύ υψηλή δίαιτα σε πρωτεΐνες, οι οποίες δεν παρέχουν πολύ σωματική ή ψυχική ενέργεια . “Κατά τη διάρκεια της περιόδου έφαγα μόνο μικρές μερίδες μπισκότα βρώμης, που γίνονται από καστανό ρύζι, και κατανάλωνα μέχρι και 25 φλιτζάνια καφέ την ημέρα με μέλι … και δίπλες  κουταλιές με ψάρι τόνου. Ακούγεται εκπληκτικό, σωστά;  Τότε το σωματικό μου λίπος  έπεσε στο 2.9, το οποίο είναι ένα πολύ επικίνδυνο επίπεδο. Μπορεί να φαινόμουν αρκετά καλά για τους άλλους, αλλά γνώριζα μέσα μου πως ήταν πολύ επικίνδυνο να το κάνω. Ήθελα η ταινία να είναι σχετική με την αλλαγή. Πώς οι άνθρωποι πρέπει να προσαρμοστούν σε διαφορετικές προκλήσεις , διότι αν το κάνουν, δεν θα ηττηθούν, θα πιστέψουν ότι πάντα η προσαρμογή είναι το κλειδί για την επιβίωση, και αυτό είναι που αυτή η ιστορία έχει δείξει”. [quote]Παρακάτω πως η αυξητική ορμόνη σε βγάζει από τον κόπο να γίνεις γερομπισμπίκης![/quote]

3113667400000578-3441911-image-a-47_1455182103631

Sylvester Stallone και οι κόρες του Sistine Stallone (L) and Sophia Stallone (R).

Βελτιωτικές ιστορίες από τον «Rocky Balboa»

Ο Sly, έως τώρα δεν παραδέχτηκε ότι «ενισχύθηκε»  στις ταινίες του κάνοντας χρήση με στεροειδή φάρμακα. Παρά ταύτα το 2007, κατά την  επίσκεψή του στην Αυστραλία και στα πλαίσια της πρεμιέρας  της ταινίας του «Rocky Balboa»στο Σίδνεϊ  ο ηθοποιός συνελήφθη από τους τελωνειακούς υπαλλήλους για αρκετές ώρες, όταν το προσωπικό του  αεροδρομίου στο Σίδνεϊ έψαξε τις τσάντες του και φέρεται να βρήκε μια απαγορευμένη ουσία.
Ήταν 48 φιαλίδια που περιείχαν αυξητική ορμόνη! Ο βετεράνος σταρ του σινεμά είπε τότε  στους τελωνειακούς υπαλλήλους  ότι κουβαλούσε μια μεγάλη ποσότητα Jintropin, επειδή ήταν έτοιμος να πάει στην Ταϊλάνδη και τη Μιανμάρ και έπρεπε να δείχνει καλά!

Actor Sylvestre Stallon (Arrestado) 1

Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ για την εισαγωγή Jintropin (είναι η σωματοτροπίνη που χρησιμοποιούσε ο Σταλόνε) είναι $ 110.000 και πέντε χρόνια στη φυλακή. Αλλά ο Σταλόνε αντιμετώπισε μια μικρότερη ποινή για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες, όπου το θέμα εξετάστηκε σε ένα τοπικό, αντί σε ένα ομοσπονδιακό, δικαστήριο, τελικά πλήρωσε $ 13.000 μετά την αποτυχία να έχει μια έγκυρη συνταγή για την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη – Jintropin κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στη χώρα.

fg

Όπως προανέφερα όλα αυτά τα χρόνια ο Sly δεν αποδέχτηκε την χρήση φαρμάκων δηλώνοντας φορμαρισμένος, αν και όπως φαίνεται το πρόσωπο του έχει αλλοιωθεί, κυρίως τα οστά του προσώπου, αποδεχόμενος όμως ότι κατανάλωνε περίπου 25 καφέδες την ημέρα!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα