Αρχική » Θάνατος Joanna Thomas μίλησε ο ιατροδικαστής

Θάνατος Joanna Thomas μίλησε ο ιατροδικαστής

by admin

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο θάνατος της 43χρονης bodybuilder Joanna Thomas προήλθε από τη χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών! Η Joanna Thomas, στράφηκε στα παράνομα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένης της ηρωίνης, για να μειώσει τον πόνο στο λαιμό, την πλάτη και τα γόνατά της ως αποτέλεσμα του ακραίου bodybuilding, αλλά και του τραυματισμού της  σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Όλα ξεκίνησαν μετά από αυτό, η  Joanna Thomas αρχικά χρησιμοποίησε φάρμακα για να ανακουφίσει τον πόνο, και κατέληξε  στη χρήση ηρωίνης.

Η IFBB Pro Joanna Thomas ήταν η νεότερη γυναίκα που πήρε την επαγγελματική της κάρτα, ωστόσο είναι πιο γνωστή για το ντοκιμαντέρ “Supersize She” σε σκηνοθεσία της Mira που έδειξε τη ζωή της στο  bodybuilding.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”eYNoxbPynNI”]

Η Joanna Thomas  άρχισε να πηγαίνει σε ένα τοπικό γυμναστήριο σε ηλικία  17 ετών, και άρχισε να «ασκείται εντατικά»,  όταν ήταν 20 ετών μετακόμισε στο Μάντσεστερ και άρχισε να παίρνει στεροειδή. Στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ και έγινε επαγγελματίας bodybuilder με μια «πολύ επιτυχημένη καριέρα».

Η Joanna Thomas, απέκτησε φήμη στην Αμερική όταν έγινε η νεότερη γυναίκα της γενιάς της που έγινε επαγγελματίας αθλήτρια στο bodybuilding στην ηλικία των 21 ετών. Για 12 χρόνια προπονήθηκε στο Golds Gym στο Venice της Καλιφόρνια, εχοντας μια μακρά καριέρα. Η μητέρα της, Mary ανέφερε ότι η κόρη της ζούσε σε υψηλό επίπεδο της ζωή της, έπαιζε με διασημότητες, οδηγούσε γρήγορα αυτοκίνητα, ζούσε σε μεγάλα σπίτια και πήγαινε σε πολλά πάρτι». Όταν  τραυματίστηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα άρχισε να παίρνει ισχυρά φάρμακα για την  ανακούφιση του πόνου που δεν ήταν διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παντρεύτηκε έναν Αμερικανό και ήρθαν στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά δεν μπορούσε να πάρει άδεια εργασίας και επέστρεψε στην Αμερική, ενώ αργότερα χώρισε.

[quote]Αφού άρχισε να εξασθενεί η καριέρα της στο bodybuilding, η Joanna Thomas επέστρεψε στην Κορνουάλη και άρχισε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες ενηλίκων.[/quote]

Επέστρεψε στην πατρίδα της στην Κορνουάλη αν και ήταν «δύσκολο να ζήσει» καθώς υπέφερε από άγχος και κατάθλιψη καθώς και σωματικά. Ξεκίνησε κάποιες δουλειές μοντελοποίησης και πρωταγωνίστησε σε ταινίες ενηλίκων (πορνό) , αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε από τον ανταγωνισμό και βρήκε διέξοδο τρώγοντας και πίνοντας υπερβολικά αυξάνοντας το βάρος της.

Ο γιατρός είπε ότι η Joanna ήταν μια «πολύ περίπλοκη περίπτωση» και είχε χρησιμοποιήσει στεροειδή και αναβολικά στεροειδή στην καριέρα της για την ανάπτυξη του σώματος, καθώς και παράνομα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η μητέρα της Joanna είπε: «Γνωρίζαμε ότι χρησιμοποιούσε ηρωίνη, μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι για αυτό. Είχε πάρει ηρωίνη για τρία ή τέσσερα χρόνια », προσθέτοντας,« Δεν πιστεύω ότι θα πέθαινε. Το σώμα της παραιτήθηκε και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το κοκτέιλ των ναρκωτικών που είχε καταπιεί ».

 


ΝΕΚΡΗ η bodybuilder Joanna Thomas!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα