Αρχική » Steve Kuclo δήλωση o Brandon Curry θα κατακτήσει το Mr. Olympia!

Steve Kuclo δήλωση o Brandon Curry θα κατακτήσει το Mr. Olympia!

by admin

Ο  επαγγελματίας bodybuilder Steve Kuclo με δήλωση του ανέφερε ότι o Brandon Curry θα κατακτήσει το Mr Olympia!  Για τον ίδιο, οι Phil Heath και Brandon Curry είναι οι δυο διεκδικητές, αλλά θα επικρατήσει ο Brandon Curry που είναι πιο επικεντρωμένος στην προετοιμασία του, το ίδιο θα συμβεί στις πιο κάτω θέσεις όπου, η παρουσία του Phil Heath θα υποχρεώσει  τους άλλους να μείνουν πιο πίσω στην κατάταξη, και αυτοί είναι, οι William Bonac, Roelly Winklaar και ο Big Ramy, επίσης στο σχολιασμό του ο Steve Kuclo αναφέρει ότι αστάθμητοι παράγοντες όπως η καραντίνα, το ταξιδι κλπ  μπορεί να επηρεάσουν αυτούς τους bodybuilders.
Στο 2:18 επαναλαμβάνει ότι νικητής για ακόμη μια χρονιά θα είναι ο Brandon Curry. Σημαντική η επισήμανση του Steve Kuclo για τον Big Ramy μετά το 2:40 που αναφέρει πως η σημαντικότερη επιτυχία του ήταν στο NEW YORK PRO, μπορεί να είναι ένας τεράστιος και υπολογίσιμος bodybuilder, και τον καταλαβαίνει μιας και ο ιδιος  είναι μεγαλόσωμος ( Steve Kuclo) αλλά δεν του δίνει πιθανότητες για τον τίτλο, ενώ δεν διστάζει να αναφέρει και για πειραγμένες φωτογραφίες στο photoshop!       

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα