Αρχική » Shawn Ray συνέντευξη στο μεγάλο ΑΦΕΝΤΙΚΟ του bodybuilding

Shawn Ray συνέντευξη στο μεγάλο ΑΦΕΝΤΙΚΟ του bodybuilding

by admin

Είναι ξεκάθαρο ο Jake Wood εκτός από λάτρης του γυναικείου bodybuilding είναι και επιχειρηματίας, η αμφίδρομη συνέντευξη με τον βετεράνο bodybuilder και νυν σχολιαστή του bodybuilding Shawn Ray είναι μια επιβεβαίωση του αμερικανικού επιχειρηματικού πνεύματος, δεν έχουμε να κάνουμε με κουραστικό μικροσπόσνορα που σε πρήζει με τις απαιτήσεις του. Ο Jake Wood το τονίζει στο 8:08 είμαι πιστό – αληθινό άτομο, όπως είμαι αληθινός στους αθλητές,.. αυτοί έρχονται στα show μας, μας δείχνουν το λόγο που είμαστε εκεί, στέκονται επάνω στη σκηνή. Προφανώς πρέπει να υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά! (εννοεί τους bodybuilders)  

Το στιγμιότυπο είναι χαρακτηριστικό το μεγάλο αφεντικό είναι χουβαρντάς και το λέει στο 9:58 πως θέλει να ρίξει περισσότερα πράγματα επάνω στη σκηνή! ο Shawn Ray είναι ικανοποιημένος και το δείχνει στον νέο Άι Βασίλη  

Στην αρχή του video o Shawn Ray περιγράφει  την κοινωνική ανατροπή, την αλλαγή στις συνήθειες που επέφερε το locdown λόγω του κορωνοϊού. Ο ιδιος και η οικογένεια του, έχουν επηρεαστεί (μιλά για τα παιδιά του) όπως και οι διαγωνισμοί bodybuilding που ματαιώθηκαν, είτε άλλαξαν τοποθεσία διεξαγωγής, παράδειγμα ο διαγωνισμός του  Chicago Pro 2020 που φέτος διοργανώθηκε στην Ατλάντα, λόγω των υγειονομικών – περιοριστικών μέτρων. δείτε εδώ Akim Williams ο νικητής στο  Chicago Pro 2020

Ο Shawn Ray αναφέρει πως ασχολείται συνολικά 30 χρόνια με την μυώδη  κουλτούρα, την πρώτη του συμμετοχή στην εκδήλωση American Muscle και τα ταξιδια του σε όλο τον κόσμο για το bodybuilding. Μιλά για την συνεργασία του με τον Joe Weider, λέγοντας στο 1:53 “σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι η φωνή του bodybuilding” ενώ λίγο αργότερα επισημαίνει, βρήκα την θέση μου σχολιάζοντας σε εκπομπές.

Ενδιαφέρουσα η άποψη του μεγάλου αφεντικού  στο 5:30 προς τον δημιουργικό σχολιαστή Shawn Ray, λέγοντας πως πρέπει – και ο ιδιος ως σπόνσορας να κάνει τη δουλειά του, που είναι να φαίνονται καλοί οι αθλητές, και τους fans να παρακολουθούν τα show των μυών, θέλουμε να ενισχύσουμε το αθλημα το γνωρίζετε ως σχολιαστής, αυτό πρέπει να κάνετε, αντί για τις αρνητικές απόψεις  λέει ο Jake Wood. 

Ο Shawn Ray συμφωνεί με το μεγάλο αφεντικό! δηλώνει ότι στην κριτική πρέπει να υπάρχει έλεγχος και ισορροπία, με τον Dan Solomon (τωρινό δεξί χέρι του Jake Wood) τα είχαν βρει στο παρελθόν, είχαμε μια καλή σχέση και ισορροπία λέει ο Ray, όπως και με τον Bob Cicherillo.
Αργότερα γινεται νύξη για τις εισπράξεις που δεν θα υπάρχουν φέτος λόγω του covid – 19, ενώ στο 10:30 o Jake Wood το λέει, πολλά χρήματα βγαίνουν από την τσέπη μου!    

 Στο Στο 12:54 o  Jake Wood το δηλώνει ξεκάθαρα η δουλειά μου είναι αυξήσω την δημοτικότητα του  σπορ (bodybuilding)

Στο 13:03 o Wood αναφέρει πως θα ήθελε οι αθλητές να κερδίζουν ένα τόνο  χρήματα! κάνοντας bodybuilding, όμως αυτό δεν συμβαίνει σήμερα, αν και μερικά παιδιά το κάνουν καλά (έχουν εισοδήματα)  επί το πλείστον όμως, ως επαγγελματίας bodybuilder δεν αποκτάς πολλά (χρήματα)  

Ο Jake Wood στο 10:35 το κατανόησε και το ομολογεί, η πρώτη μου χρονιά δεν είναι ιδανική (ως χορηγός) όμως δεν θα κόψει τα χρηματικά έπαθλα για τους αθλητές! Ο Shawn Ray συμφωνεί δεν ήταν μέρος του σχεδίου του (εννοεί τον Wood όταν ανέλαβε) και τώρα έτυχε η υγεινομικη κρίση..για αυτό ο ιδιος και εκ μέρους των fans ευχαριστούν τον (Άι Βασίλη) τον ίδιο τον Jake Wood (11:00), ενώ παράλληλα ο Shawn Ray τον εκτιμά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του 

Αυτά και πολλά άλλα παρακάτω.. 

 


Δικηγόρος Rick Collins απαντά: ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ Μπορείς να καθοδηγείς δημοσίως;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα