Αρχική » Γιάννης Αλιμπέρτης συγκλονίζει: Xωρίς ηθικό φραγμό μοιράζετε φάρμακα!

Γιάννης Αλιμπέρτης συγκλονίζει: Xωρίς ηθικό φραγμό μοιράζετε φάρμακα!

by admin
Ο bodybuilder Γιάννης Αλιμπέρτης, μιλά δημόσια για την δοκιμαζόμενη μυώδη κουλτούρα. Οπως θα διαπιστώσετε ο βετεράνος bodybuilder είναι αιχμηρός και δεν διστάζει να αποδομήσει νόρμες και συμφέροντα. Πραγματικά σε αυτό τον χειμαρρώδη γραπτό λόγο δεν λείπουν οι κοινωνικές αναφορές, η παρουσίαση των εγκαθιδρυμένων νοοτροπιών που στιγματίζουν το bodybuilding. Ταυτόχρονα είναι μια παρέμβαση αφύπνισης στην κερδοφόρα χημική υποκουλτούρα, που σάρωσε τα πάντα την δεκαετία της οικονομικής κρίσης, βρίσκοντας καταφύγιο και στο bodybuilding που έχει υποστεί επιμήκη ρωγμή.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Προπονιτίσκοι της συμφοράς που ό,τι δηλώνουν είναι, φέρονται σε άλλους προπονητές και αθλητές σαν πρεζέμπορες..»μου πήρες τον αθλητή”, “με πρόδωσες που πήγες στον τάδε προπονητή», λένε στον αθλητή, κλπ.. Είστε φθηνοί και ανίδεοι, χωρίς κανένα υπόβαθρο και προσπαθείτε να κρατήσετε αθλητές εκβιάζοντας τους ψυχολογικά σαν γκόμενές παριστάνεται τους κολλητούς, άλλοτε εκβιάζοντας ντραμπουκιστικά όπου νομίζετε ότι σας παίρνει, αλλά μονίμως όμως ασκείτε κακολογία για άλλους προπονητές, επειδή δεν έχετε τίποτα καλό να προβάλετε για τον εαυτον σας! Αυτοί οι άνθρωποι δεν λένε ποτέ καλή κουβέντα, ακόμη και για τους μεγαλύτερους πρωταθλητές!
Παρουσιάζουν τον εαυτόν τους σαν φοβερό αθλητή, που έτσι και κατέβαινε θα τους νικούσε όλους, αλλά δεν κατεβαίνουν, γιατί “δεν θέλουν από επιλογή να μοιάζει το σώμα τους σαν του Άλιμπέρτη, του Σιδηρόπουλου,του Μάγκου κλπ”..
Τώρα αυτό πώς γίνεται να συμβαίνει, τη στιγμή που οι ίδιοι χρησιμοποιούν μεγαλύτερες δόσεις στεροειδών και με ατζαμή τρόπο, γεγονός επιβεβαιωμένο από τους ίδιους όταν στη ζούλα με συμβουλεύονταν στο παρελθόν με βιοχημικές εξετάσεις ετοιμοθάνατου υπερήλικα…Εγώ ξέρω τι σας συμβαίνει όμως δεν έχετε υποδοχέα ανδρογονικό στους μύες ούτε για δείγμα και πηγαίνει όλο το λάδι στον εγκέφαλο γι αυτό έχετε μείνει υποανάπτυχτοι και χαζεμένοι! Lol
[quote]Έχετε μπερδέψει λίγο το μπραβιλίκι με την ψευτομαγκιά και το προπονιτιλίκι ενώ είστε πίθηκοι και αμόρφωτοι χωρίς ηθικό φραγμό μοιράζετε φάρμακα[/quote]
Έχετε μπερδέψει λίγο το μπραβιλίκι με την ψευτομαγκιά και το προπονιτιλίκι, ενώ είστε πίθηκοι και αμόρφωτοι, χωρίς ηθικό φραγμό μοιράζετε φάρμακα, καταστρέφοντας με λάθος οδηγίες άνδρες και γυναίκες που ξεγελαστήκαν με τον πρόλογο και σας εμπιστεύτηκαν! Πιο πρόσφατο συμβάν, αφορμή και στόχος του ποστ είναι κάποιος της πιθηκοσυνομοταξίας ο οποίος «έκανε λάθος» και κάλεσε αθλητή «προδότη» να τον εκβιάσει με σφαλιάρες, διότι άλλαξε προπονητή ή σωστότερα επειδή «βρήκε» προπονητή!»κι όμως συμβαίνουν αυτά»..Η αγορά είναι ανοιχτή, και μπορεί όποιος θέλει να δουλεύει με όποιον και όπου θέλει, και κυρίως με όποιον εμπιστεύεται! Οι αθλητές δεν είναι αντικείμενα, ούτε “πελατάκια” όπως τα αποκαλείτε, αισχροκερδώντας σε βάρος τους, αψηφώντας τα στοιχειώδη!
Έχουν από πίσω αδερφή, μάνα, πατέρα, κόρη κλπ! Οφείλετε να σέβεστε αρχικά την υγεία και ολόκληρη την ύπαρξη τους!! Κάνετε τον κόσμο να σιχαίνεται το bodybuilding και δεν ανήκετε καν σε αυτό! Επιπλέον, να ενημερώσω ότι υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι-παγίδες, οι οποίοι φαίνονται οι φουσκωτήρες της διπλανής πόρτας, αλλά μπορούν, αν τους πειράξεις, να γίνουν πιο ανήθικοι ακόμα και από εσάς, να «πιάνουν και τα χέρια τους»,να έχουν και τον κύκλο τους αν χρειαστεί να μην πιάσουν καν οι ίδιοι! Και πηγαίνοντας για μαλλί να βγείτε κουρέμενοι! Δείτε τι θα κάνετε απ εδώ και πέρα. Αυτό το ποστ εξηγεί όσα χρειάζεστε για να πάψετε να φέρεστε σαν σκουπίδια, να γλιτώσουν οι αθλητές από την ασχετοσύνη – ανηθικότητα σας και εσείς οι ίδιοι αν τύχει από τραμπουκισμό η εξαπάτηση σε λάθος πόρτα!
Καλημέρα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα