Αρχική » Θα παρακολουθούνται όσοι λειτουργούν τα γυμναστήρια τους στη καραντίνα!

Θα παρακολουθούνται όσοι λειτουργούν τα γυμναστήρια τους στη καραντίνα!

by admin

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων  με αφορμή το νέο  locdown κάνει αναφορά για φαινόμενα, όπου  κάποιοι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, όπως τον προηγούμενο Μάρτιο – Ιούνιο, λειτούργησαν τα γυμναστήρια τους με διάφορα τεχνάσματα και ανήθικους τρόπους.

Τώρα στο νέο locdown ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων για την εφαρμογή του νόμου αποφάσισε:

α) Τη συγκρότηση ειδικής ομάδας η οποία θα παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για έλεγχο και εντοπισμό γυμναστηρίων, τα οποία δεν συμμορφώνονται με την αναστολή λειτουργίας τους, αλλά συνεχίζουν να προβάλλουν την ενεργή δραστηριότητα τους

β) δημιουργία 34 συνεργείων τα οποία θα διενεργούν συνεχείς επιτόπιες αυτοψίες σε όλη τη χώρα για γυμναστήρια τα οποία δεν θα εφαρμόσουν την αναστολή λειτουργίας τους.

ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ
Μετά την απόφαση της Πολιτείας για δεύτερο κύκλο Προσωρινής Αναστολής λειτουργίας των γυμναστηρίων από 3 Νοεμβρίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα ακόλουθα:
1η Απόφαση: Να συγκροτηθούν άμεσα προτάσεις με μέτρα στήριξης του κλάδου των γυμναστηρίων και να κατατεθούν υπό μορφή υπομνήματος: α) στο γραφείο του Πρωθυπουργού, β) στον Υπουργό Οικονομικών και γ) στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
2η Απόφαση: Να γίνει κάλεσμα προς όλους τους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων για την τήρηση της νομοθεσίας και την εφαρμογή της επιχειρηματικής δεοντολογίας, σε ότι αφορά την απόφαση της Πολιτείας για δεύτερο κύκλο προσωρινής αναστολής λειτουργίας των γυμναστηρίων, προκειμένου να μη παρατηρηθούν φαινόμενα κάποιοι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, όπως τον προηγούμενο Μάρτιο – Ιούνιο, λειτούργησαν τα γυμναστήρια τους με διάφορα τεχνάσματα και ανήθικους τρόπους. Για την εφαρμογή του νόμου αποφασίσθηκε: α) η συγκρότηση ειδικής ομάδας η οποία θα παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για έλεγχο και εντοπισμό γυμναστηρίων, τα οποία δεν συμμορφώνονται με την αναστολή λειτουργίας τους, αλλά συνεχίζουν να προβάλλουν την ενεργή δραστηριότητα τους και β) δημιουργία 34 συνεργείων τα οποία θα διενεργούν συνεχείς επιτόπιες αυτοψίες σε όλη τη χώρα για γυμναστήρια τα οποία δεν θα εφαρμόσουν την αναστολή λειτουργίας τους.
3η Απόφαση: Να γίνεται διαρκής ενημέρωση των γυμναστηρίων για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν με: α) συνεχείς αναρτήσεις στο Facebook του Συνδέσμου, β) αποστολή ενημερωτικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και γ) οργάνωση ενημερωτικών τηλεδιασκέψεων με τη συμμετοχή των ιδιοκτητών γυμναστηρίων.
4η Απόφαση: Παραγωγή νέου video spot το οποίο θα προβάλει το έργο των γυμναστηρίων, θα είναι υποστηρικτικό για τον κλάδο και θα έχει άμεση σχέση με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
5η Απόφαση: Άμεση πραγματοποίηση καμπάνιας των γυμναστηρίων με τίτλο GymsAreSafe, με στοιχεία, έρευνες και δεδομένα ότι τα γυμναστήρια είναι ασφαλείς χώροι. Η καμπάνια θα τρέξει με την εποπτεία της ειδικής τεχνοκράτου κ. Μαρίνας Κουταρέλη.

Δείτε επίσης εδώ Γυμναστήρια Κάποιοι θα ανοίξουν στη ζούλα; Η ΚΡΙΣΗ δημιουργεί ανταγωνισμό

Η υγειονομική κρίση έχει «τσακίσει» τα γυμναστήρια, που έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αθέμιτο ανταγωνισμό, ο  Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης αναφέρει :

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα