Αρχική » Nέο video τον Νονό του bodybuilding τον λέει Παππού!

Nέο video τον Νονό του bodybuilding τον λέει Παππού!

by admin

Νέο video του Αιγυπτίου Big Ramy που προσπαθεί να αμβλύνει τις αλγεινές εντυπώσεις από την μη συμμετοχή του στους προκριματικούς διαγωνισμούς για το Mr. Olympia που διοργανώνεται τον Δεκέμβριο.  Ο Big Ramy που βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, προετοιμάζεται για τον δημοφιλή διαγωνισμό των μυών μετά την πρόσκληση που του δόθηκε από τους διοργανωτές και αναφέρει: Αυτή τη στιγμή είμαι στην Αλεξάνδρεια, στην Αίγυπτο και προπονούμαι με τους φίλους μου.
Ενώ για ακόμη μια φορά στο (4:44) ευχαριστεί το Αφεντικό του Mr. Olympia Jake Wood, τον διευθυντή του Dan Solomon, και τον Νονό του bodybuilding Jim Manion που αυτη τη φορά τον αναφέρει ως τoν παππού όλων! 

Εδώ η προγενέστερη δήλωση οπου μιλά για τον Νονό Jim Manion

Σε κάθε περίπτωση θα φανεί εάν ο Big Ramy “πιάσει” μια καλή φόρμα στο Mr. Olympia τον Δεκέμβριο. Ο ιδιος επικαλείται την ατυχία και τις αναποδιές που τον βρήκαν ήδη από την περασμένη άνοιξη,  ενώ για την πρόσφατη μη συμμετοχή του στην Ισπανία είπε, αφού έκανα το τεστ για το  κορωνοϊό   – βγήκε θετικό πριν από τον διαγωνισμό  αναστατώθηκα»,  «Αλλά ξέρεις, συνέβη και έπρεπε να το αποδεχτώ για τον εαυτό μου. Επίσης έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον…  Έπρεπε να συνεχίσω την προπόνηση.  Δεν είχα σχέδια για τίποτα, αλλά μίλησα με τον προπονητή μου Τσαντ (Chad Nicholls) και μου είπε ότι πρέπει να παραμείνουμε σε ετοιμότητα (αγωνιστική)  
Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να λησμονούμε το γεγονός ότι ο Big Ramy δεν έχει την προστασία και τις παροχές του bader boodai στο Κουβέιτ, όπως σήμερα έχουν οι Brandon Curry  και Roelly Winklaar . Επίσης θα φανεί εάν “στέκει” η απόφαση των διοργανωτών να γεμίσουν το καρέ με την συμμετοχή του αιγύπτιου ακόμη και ντεφορμέ. 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα