Αρχική » Κλειστά τα γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη

Κλειστά τα γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη

by admin

Σύμφωνα με δημοσίευμα της www.voria.gr Κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι οργανωμένοι χώροι άθλησης όπως τα γυμναστήρια ή τα κλειστά κολυμβητήρια με την είσοδο της Θεσσαλονίκης από αύριο στις 6.00 το πρωί στο επίπεδο 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε περισσότερα: Στο κόκκινο από αύριο η Θεσσαλονίκη – Από Δευτέρα η απαγόρευση στις μετακινήσεις

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στη Voria.gr, μόνο σε ανοιχτούς χώρους και μεμονωμένα θα μπορεί ο κόσμος της Θεσσαλονίκης να γυμναστεί καθώς όλα τα οργανωμένα γυμναστήρια, κλειστά κολυμβητήρια και σύλλογοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι μόνοι αθλητικοί σύλλογοι που θα παραμείνουν σε δράση είναι οι επαγγελματικές ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ της πόλης, εκεί που γίνονται συχνά έλεγχοι για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr ο χάρτης που έχει αναρτηθεί στο επίσημο σάιτ τη Πολιτικής Προστασίας (δείτε εδώ) και αναφέρει πως οι χώροι άθλησης θα είναι ανοιχτοί, είναι λανθασμένος.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε από τη ΓΓΑ το λάθος αυτό έχει επισημανθεί στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσει στη διόρθωση του πίνακα με τα μέτρα που ισχύουν για το επίπεδο 4.

H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναφέρει :

Κλείνουν ξανά τα γυμναστήρια – Ξεκινούν έλεγχοι από την Περιφέρεια

Κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown υπήρχαν καταγγελίες για παράνομη λειτουργία κάποιων εγκαταστάσεων

Ο κλάδος των γυμναστηρίων είναι εξ αυτών που πλήττονται από το lockdown που θα εφαρμοστεί από το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να υποχρεούνται να τα κλείσουν ξανά, όπως συνέβη και την άνοιξη.

Μάλιστα, από την επόμενη εβδομάδα κλιμάκια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα ξεκινήσουν ελέγχους, ώστε να διαπιστωθεί αν θα επαναληφθεί το φαινόμενο που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, με κάποια γυμναστήρια, στούντιο και αθλητικούς συλλόγους να λειτουργούν παρά την απαγόρευση.

Τότε και παρά τις καταγγελίες, δεν είχαν επιβληθεί πρόστιμα στους παραβάτες.

Υπενθυμίζεται ότι στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4, επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα