Αρχική » Ένα βήμα πριν το lockdown βρίσκεται η Θεσσαλονίκη ανακοινώσεις και για την λειτουργία των γυμναστηρίων

Ένα βήμα πριν το lockdown βρίσκεται η Θεσσαλονίκη ανακοινώσεις και για την λειτουργία των γυμναστηρίων

by admin

Ένα βήμα πριν το lockdown βρίσκεται η Θεσσαλονίκη καθώς σήμερα οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν αριθμό ρεκόρ στα κρούσματα που εντοπίστηκαν εντός στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας. Όπως αναφέρει το thestival.gr, στην περιοχή επικρατεί έντονη ανησυχία καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται συνεχώς και γι αυτό τον λόγο αύριο το πρωί κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα διενεργούν δωρεάν rapid tests.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (29/10) δίπλα στο Βασιλικό Θέατρο και θα μπορούν να προσέρχονται όσοι πολίτες το επιθυμούν καθώς πρόκειται για δημόσια δειγματοληψία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη φέρνει ακόμη πιο κοντά την επιβολή lockdown καθώς ο αριθμός 384 που καταγράφηκε σήμερα αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο η Θεσσαλονίκη θα απασχολήσει την συνεδρίαση της επιτροπής των επιστημόνων. Το πιο πιθανό σενάριο θέλει την πόλη να αλλάζει επίπεδο κινδύνου και να περνά στο κόκκινο. Πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega αναφέρουν ότι το lockdown θα περιλαμβάνει και το ιδιαιτέρως αυστηρό μέτρο του γενικού αποκλεισμού της περιφερειακής ενότητας. Αυτό σημαίνει ότι κανένας δεν θα μπορεί να βγει ή να μπει στο νομό.

(Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων και για την λειτουργία των γυμναστηρίων) 

Επίσης  σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εκτάκτως συνεδριάζει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και συζητεί για το ενδεχόμενο να εισηγηθεί να περάσει η Θεσσαλονίκη στο «κόκκινο» επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου), καθώς σήμερα δηλώθηκαν στη Θεσσαλονίκη 384 νέα κρούσματα.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα