Αρχική » Βγάζει χρήμα ο πρόεδρος από τους αγώνες;

Βγάζει χρήμα ο πρόεδρος από τους αγώνες;

by admin

Ο δημοσιογράφος Kevin Grech για ακόμη μια φορά κατακεραυνώνει τον πρόεδρο του NPC και της αμερικανικής λίγκας Jim Manion λέγοντας πως επωφελείται οικονομικά από τους αγώνες που διοργανώνει,  It is obvious that Jim Manion and the NPC benefit financially from every amateur and pro event that takes place, ενώ χαρακτηρίζει ως επιχείρηση! την ομοσπονδία του και αυτό ειναι το μειονέκτημα της! 

 Μόλις προχθές είχαμε αναρτήσει δημοσίευμα που αφορούσε τον  σχολιαστή και bodybuilder IFBB Pro Fouad Abiad και είχαμε αναφέρει για τον Kevin Grech τα ακόλουθα :
 Γιατί γίνονται όλα αυτά;
Καταρχάς ο ο δημοσιογράφος Kevin Grech φανερά έχει πάρει το μέρος του πρόεδρου της IFBB Dr. Rafael Santonja στην διαμάχη του με τον πρόεδρο του NPC και της αμερικανικής επαγγελματικής λίγκας του Jim Manion. Παράλληλα βλέπει με θετικό μάτι το νέο και πλούσιο αφεντικό του Olympia Weekend τον Jake Wood που όμως τα πηγαίνει καλά με τον τον πρόεδρο του NPC και της αμερικανικής επαγγελματικής λίγκας Jim Manion! Μπερδεμένες καταστάσεις σε μια εποχή που όλοι ψάχνουν καλούς ευεργέτες.

Για να επανέρθουμε στο τωρινό άρθρο, ο Kevin Grech αναφέρει ότι, πολλές εκδηλώσεις του NPC  και της  λίγκας μετά από αποφάσεις των εκάστοτε κατά τόπους promoters  ακυρώθηκαν λόγω του κορονωιού  Covid-19 . Αυτο προκάλεσε την δυσαρέσκεια του προέδρου Jim Manion που  επέκρινε τους υποστηρικτές του NPC που ακύρωσαν τις εκδηλώσεις τους!

The NPC President criticized the NPC promoters that cancelled their events of putting the NPC brand in a bad light.

[quote]To δήλωσε Jim Manion πρόεδρος της ομοσπονδίας bodybuilding  .. θα θυμάμαι ποιοι με υποστήριξαν![/quote]

Ο Kevin Grech “λούζει” ουσιαστικά τον Jim Manion που επέπληξε τους κατά τόπους promoters διότι στέλνουν λάθος μηνυμα στους αθλητές με την αναβολή των αγώνων ενω τονίζει πως ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα θυμάται ποιοι υποστήριξαν τους αθλητές και την ομοσπονδία του NPC! 

By not promoting your contests this year, you are sending athletes the wrong message. You are also sending the NPC a message as well”, explained Jim Manion.

Manion continued to show his disappointment in his conclusion.

“You can interpret this message anyway you like, however please note that I will remember those promoters who supported the NPC brand and our athletes during these difficult times. I will also remember the promoters who have not. Sanctions are issued on a year to year basis at the discrection of the NPC National office”, concluded Manion.

Ο Kevin Grech όπως αναφέρει έχει στην κατοχή του αντίγραφο  μιας επιστολής, που στάλθηκε σε όλους τους υποστηρικτές του NPC τον περασμένο Ιούνιο του 2020. μια περίοδος κατά την οποία οι κυβερνητικοί περιορισμοί ήταν σε πλήρη ισχύ σε ορισμένες πολιτείες . Στην επιστολή, ο Jim Manion εκφράζει πόσο χαρούμενος είναι με τους υποστηρικτές του NPC που δεν ακύρωσαν τις εκδηλώσεις τους. Ενώ υπογραμμίζει πως ο Manion είχε διαφορετικό τόνο για τους promoters  που έπρεπε να ακυρώσουν τις εκδηλώσεις τους. Οπως αναφέρει ο Kevin Grech έχει ενημερωθεί ότι περίπου δώδεκα promoters είναι πολύ απογοητευμένοι με την αντίδραση του Manion αφού ήταν του ήταν τόσο πιστοί σε αυτόν για πολλά χρόνια!

Παράλληλα περιγράφει ως γελοίο! την πρόθεση του προέδρου Jim Manion να μεμφθεί τους promoters που δεν φέρνουν χρήμα με την αναβολή των αγώνων, κυρίως όταν ορισμένοι από αυτούς τους promoters  υπέστησαν μεγάλες οικονομικές απώλειες και είναι πολύ κοντά στο να μην διοργανώνουν ποτέ άλλη εκδήλωση!

To have the NPC President slam these promoters in such a difficult time is just ridiculous.

The letter sent to all NPC promoters:

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα