Αρχική » Το Ντιλάρισμα επιβιώνει παρά τη κρίση – κινητικότητα των fans

Το Ντιλάρισμα επιβιώνει παρά τη κρίση – κινητικότητα των fans

by admin

Δίνει πιθανότητες επιβίωσης το steroid “Ντίλινγκ; “ H αβεβαιότητα που προκάλεσε η υγεινομικη κρίση σε όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις και στην οικονομία είναι μια αδιαμφισβήτητη παραδοχή. Στην μυώδη κουλτούρα οι αγώνες και οι διαγωνισμοί των μυών έχουν μειωθεί δραματικά, λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων και των γενικών απαγορεύσεων που ισχύουν στα κράτη. Ένα σημαντικό ποσοστό του πελατολογίου έχει απενεργοποιηθεί  διότι δεν μπορεί να εκδηλωθεί.

Παρ’ όλα αυτά ένα πιστό κοινό με μιμητικό οπαδικό αυθορμητισμό και ανάγκη αναζητά το ντοπάρισμα του. Το συγκεκριμένο κοινό των gym junkies, όπως το χαρακτηρίζουν οι αγγλοσάξονες έχει την δυναμική να “στηρίξει” νομιμοφανής και παράνομες επιχειρήσεις.

Σε ένα πεδίο εντόνου ανταγωνισμού όπου συμμετέχουν μικρά και μεγάλα καταστήματα – γυμναστήρια και επιχειρήσεις παραγωγής αθλητικών τροφών, η παράλληλη under the table δραστηριότητα της διανομής και πώλησης Ανδρογόνων Αναβολικών Στεροειδών – ΑΑΣ  φαρμάκων αποτελεί το εχέγγυο της επιβίωσης, μαζί με τα διανθιζμένα μηνύματα διατροφής και προπονητικής που αποτελούν μια ιδεατή προκάλυψη στις πωλήσεις των ΑΑΣ.

Πολλοί fans στηρίζουν τους καθοδηγητές τους με μηνύματα “γιούχα” στο facebook και στο instagram

Ένα πιστό – τσιμενταρισμένο κοινό ακολουθεί σε οποιοδήποτε συνθήκες τους μέντορες του διαδικτύου, αν και η προκάλυψη είναι τα διατροφικά και προπονητικά πρωτόκολλα τα οποία ενθουσιάζουν αρχικά τους fans με την συνθηματολογία του γιούχα, η κερδοφορία προέρχεται από την inbox αλληλογραφία που διαπραγματεύονται τα  βιοχημικά πρωτόκολλα χρήσης.

Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, τα τελωνεία της Φρανκφούρτης κατάσχεσαν 600 κιλά φαρμακευτικών προϊόντων και 1,3 λίτρα υγρών ουσιών ντόπινγκ από το Χονγκ Κονγκ . Επιπλέον, κατασχέθηκαν 8.756 αμπούλες και 1.200 δισκία. Προκειμένου να προσομοιωθεί η κυκλοφορία των εμπορευμάτων εντός της Ευρώπης, οι ουσίες  αποστέλλονταν μέσω μιας εταιρείας ταχυμεταφορών  στην περιοχή του Ρήνου-Μάιν σε διάφορους παραλήπτες στη Γερμανία καθώς και σε 16 άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Πρόσφατα δείτε εδώ το επίσημο δελτίο τύπου  περισσότερα από 180 κιλά ουσιών ντόπινγκ κατασχέθηκαν από τους τελωνειακούς υπαλλήλους της Νυρεμβέργης τον Σεπτέμβριο .  Το σύνολο των είκοσι συσκευασιών περιείχε πάνω από 271.500 μονάδες έτοιμων προς χρήση ουσιών ντόπινγκ που ανήκουν στην ομάδα των αυξητικών ορμονών και των αναβολικών ανδρογόνων στεροειδών. (Απαγορεύεται η κατοχή ή η εισαγωγή τους στη Γερμανία για σκοπούς ντόπινγκ στον αθλητισμό).  Για τακτικούς λόγους, ωστόσο, η υπόθεση διέρρευσε στο κοινό πριν από λίγες ημέρες. Οι παράνομες ουσίες προορίζονταν για διάφορους παραλήπτες από τη Γερμανία και άλλες χώρες της ΕΕ.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σύλληψη  του Simon Flinders πρώην ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου Metro Gym στην πόλη Kingston upon Hull, ένα λιμάνι στο Ανατολικό Γιορκσάιρ της Αγγλίας,  ο Flinders που ήταν και έμπορος ψυχαγωγικών φαρμάκων – AΑΣ   πιάστηκε με αναβολικά στεροειδή αξίας άνω των 38.000 £ ενώ ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα «ασφαλές περιβάλλον» για τους χρήστες.

Ο Simon Flinders φυλακίστηκε αφού η αστυνομία εκτέλεσε εντάλματα αναζήτησης στο Metro Gym στο Hull και στο σπίτι του στο κοντινό χωριό Welton στις 5 Οκτωβρίου 2018, «Υπήρχαν εννέα ξεχωριστές συσκευασίες με τα ονόματα των ατόμων – χρηστών  που επρόκειτο να τους πουλήσει τα φάρμακα.”Η αστυνομία έψαξε σε ένα ντουλάπι στο γυμναστήριο και βρήκε μια σειρά κουτιών με σύριγγες και βελόνες, μια σειρά από δισκία και ένα μεγάλο ποσό μετρητών που δεν είχε καταμετρηθεί.” Η αστυνομία βρήκε επιπλέον  φιαλίδια αναβολικών στεροειδών 88 mm καθώς και 1.700 δισκία στο γυμναστήριο. Μια περαιτέρω αναζήτηση στο σπίτι του Flinders και στο αυτοκίνητό του αποκάλυψε πάνω από 300 φιαλίδια και πάνω από 9.000 δισκία φαρμάκων.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα