Αρχική » Σβαρτσενέγκερ 3η επέμβαση στη καρδιά

Σβαρτσενέγκερ 3η επέμβαση στη καρδιά

by admin

Τι συμβαίνει με τον   Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ; τα media αναφέρουν πως ο bodybuilder -ηθοποιός, είχε εκ γενετής βλάβη στην καρδιά και είχε υποβληθεί  σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς το 2018 για αντικατάσταση μιας πνευμονικής βαλβίδας. Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά!  ο Σβαρτσενέγκεr δήλωσε χθες ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς, και δήλωσε πως αισθάνεται «φανταστικά». «Έχω μια νέα βαλβίδα αορτής συμβατή με τη νέα μου πνευμονική βαλβίδα από την τελευταία μου χειρουργική επέμβαση. Αισθάνομαι φανταστικά και έχω ήδη περπατήσει στους δρόμους του Κλίβελαντ» 

Εδώ με το τζιπ του στρατού Humvee πριν από 10 ημέρες στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια

Τρεις φορές στα χειρουργεία!

Δεν πρόκειται για πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός υποβάλλεται σε εγχείρηση καρδιάς, καθώς το 1997 χειρουργήθηκε για αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας. Οι γιατροί δεν είχαν θεωρήσει πως ήταν απόλυτα απαραίτητη τότε η επέμβαση, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να το κάνει, όσο ήταν ακόμη σε μικρότερη ηλικία. Επίσης, είχε υπογραμμίσει ότι επρόκειτο για μια εκ γενετής κατάσταση και δεν είχε να κάνει με τα αναβολικά.

Στις 30/03/2018 είχαμε δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο O Σβαρτσενέγκερ στο Νοσοκομείο ! επέμβαση ανοικτής καρδιάς!:

Η επέμβαση στον  πρώην bodybuilder διήρκεσε πολλές ώρες.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, ο 70χρονος Σβαρτσενέγκερ  πήγε στο νοσοκομείο την Πέμπτη για αντικατάσταση βαλβίδας με καθετήρα. Κατά τους ισχυρισμούς, ανέπτυξε επιπλοκές κατά τη διάρκεια της πειραματικής αντικατάστασης και οι γιατροί αποφάσισαν γρήγορα να πραγματοποιήσουν χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς!  Ευτυχώς, οι χειρουργοί ήταν έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο και οι αναφορές είναι πως τώρα βρίσκεται  σε σταθερή κατάσταση.

aortic-stenosis

Ο Schwarzenegger  όπως δημοσιεύτηκε “γεννήθηκε” αυτό αναφέρουν,  με μια δίφυλλη αορτική βαλβίδα, (μια κανονική βαλβίδα αορτής έχει τρία φύλλα). Πριν αρκετά χρόνια,  το 1997  έκανε μια αντικατάσταση αορτικής  βαλβίδας κατασκευασμένη από τον δικό του μεταμοσχευμένο ιστό.  Οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες προέβλεπαν ότι θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης αορτικής  βαλβίδας τα επόμενα δύο έως οχτώ χρόνια, καθώς η βαλβίδα του θα υποβαθμιζόταν προοδευτικά.

θα περιόριζε δραματικά τη σωματική του δραστηριότητα και την ικανότητά του να ασκείται

stenosi-aortikis

 

Ο Schwarzenegger προφανώς επέλεξε μια μηχανική βαλβίδα, τη μόνη, μόνιμη λύση που ήταν διαθέσιμη κατά τη στιγμή της χειρουργικής επέμβασης του, επειδή θα περιόριζε δραματικά τη σωματική του δραστηριότητα και την ικανότητά του να ασκείται.
Η βαλβίδα αντικατάστασης του, το  1997 δεν προοριζόταν ποτέ να είναι μόνιμη, και έχει ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής της, οπότε επέλεξε να την αντικαταστήσει χθές,  μέσω μιας λιγότερο επεμβατικής αντικατάστασης βαλβίδας καθετήρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του, Daniel Ketchell, στην Washington Post.

Η χθεσινή χειρουργική επέμβαση

χθες ο  73χρονος πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια ανάρτησε μια φωτογραφία του εαυτού του από το νοσοκομειακό κρεβάτι στην Κλινική του Κλίβελαντ και ευχαρίστησε το  ιατρικό προσωπικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thanks to the team at the Cleveland Clinic, I have a new aortic valve to go along with my new pulmonary valve from my last surgery. I feel fantastic and have already been walking the streets of Cleveland enjoying your amazing statues. Thank you to every doc and nurse on my team!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) στις

[quote]Δεν μπορείτε να συγκρίνετε τι πήραμε στη δεκαετία του ’70 με αυτό που παίρνουν τώρα![/quote]

Σε άρθρο  29/10/2017 είχε δημοσιευτεί:

[button href=”https://body.webone.gr/?p=34610″ align=”left”]Σε ερώτηση αν υπάρχει σύγκριση του παρελθόντος με το σήμερα και τις ισχυρές δόσεις φαρμάκων που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ο ο Σβαρτσενέγκερ δήλωσε :
“Δεν μπορείτε να συγκρίνετε τι πήραμε στη δεκαετία του ’70 με αυτό που παίρνουν τώρα. Παίρναμε τότε 15mg και παίρνουν 1000mg από το ίδιο πράγμα τώρα! We were taking 15mg then and they take 1000mg of the same thing now. Είναι πραγματικά εξωφρενικό. Είναι απλώς τεράστιες δόσεις. Μόνο λόγω έλλειψης παιδείας δεν γνωρίζουν ότι θα τους σκοτώσουν. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να βασιστούν περισσότερο στην προπόνηση . Μία από τις έξι αρχές της επιτυχίας μου είναι να δουλέψεις τον “κώλο σου”[/button]

O Σβαρτσενέγκερ στο Νοσοκομείο ! επέμβαση ανοικτής καρδιάς!

Ο πρώην  bodybuilder – αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας…

30/03/2018  Από BS mag of Disclosure 

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν φοβάται τον θάνατο αλλά είναι και Τσατισμένος!

O Αρνι έδωσε συνέντευξη στο  Howard Stern Show όπου δήλωσε ότι δεν φοβάται…

16/10/2019  Από BS mag of Disclosure 

Σβαρτσενέγκερ «Ντουμανιάζει» και σώνει τον κόσμο!

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συνεχώς μας εκπλήσσει, αν και πρόσφατα έκανε…

12/01/2019  Από BS mag of Disclosure 

Σβαρτσενέγκερ στο CNN η βιομηχανία των μυών – ευεξίας έχει αποτύχει!

Εδώ κάτι συμβαίνει, είχαμε γράψει πως για πολλούς η τρίτη ηλικία είναι…

06/01/2019  Από BS mag of Disclosure 

Ο Σβαρτσενέγκερ πήγε για τους Μυώνες αλλά ως ηθοποιός ακτιβιστής !

Ο  Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ ήθελε την Ισπανία, ο Ραφαέλ Σαντόχα…

29/09/2018  Από BS mag of Disclosure 

Σβαρτσενέγκερ προπόνηση στο γυμναστήριο για νέα ταινία!

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο γυμναστήριο στα  71 αν και έκανε επέμβαση…

31/07/2018  Από BS mag of Disclosure 

Σβαρτσενέγκερ βγήκε για πρώτη φορά έξω από το σπίτι

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ προσπαθεί να επανέλθει σε ένα πιο φυσιολογικό…

05/05/2018  Από BS mag of Disclosure 

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα πάει στο Arnold της Βραζιλίας;

Η χειρουργική επέμβαση καρδιάς του Arnold Schwarzenegger θα τον εμποδίσει να…

05/04/2018  Από BS mag of Disclosure 

Σταλλόνε…ο Σβαρτσενέγκερ δεν μπορεί να σταματήσει το ντουμάνιασμα με τα πούρα

Το είπε και ο Σιλβέστερ Σταλλόνε στο ΤΜΖ…ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ…

01/04/2018  Από BS mag of Disclosure 

 

Σελίδα 1 από 2

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα