Αρχική » Bio fitness:Gunnar Peterson ο Προπονητής της Angelina, της Jennifer και της Kim

Bio fitness:Gunnar Peterson ο Προπονητής της Angelina, της Jennifer και της Kim

by admin

L.A Beverly Hills η περιοχή που έχει οριοθετηθεί ως η Famous Area όπου κινούνται και συναναστρέφονται καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί ,αθλητές, επιχειρηματίες του θεάματος. Μέσα σε αυτό το upper money class πλαίσιο κάποιοι φροντίζουν για την υγεία των διάσημων.

Actress-Minka-Kelly-got-little-bit-break-while-waiting-her

Πρωί, ο Gunnar περιμένει μια γνωστή φίλη ηθοποιό, έχει κλείσει την συνάντηση μαζί της για μια Mix λειτουργική προπόνηση , ουσιαστικά μια ψυχοσωματική υποστήριξη πληρωμένη με αρκετά δολάρια ως παρεχόμενη υπηρεσία Personal Training. Ο χώρος συμβατός και λειτουργικός με τα προπονητικά του ιδεώδη ομοιάζει ως εργαστήριο θεραπευτικής γυμναστικής, ταυτόχρονα η πολυπλοκότητα των μηχανημάτων εξάσκησης σου δημιουργεί την πεποίθηση ότι θα πειραματιστείς με τις αντοχές σου και ταυτόχρονα σε προϊδεάζει για κάτι το διαφορετικό.[quote]“Fitness Guru” και “Trainer των Stars”[/quote]

 

Το πελατολόγιο

Ο Gunnar Peterson γυμνάζει, γυμνάζει, γυμνάζει, μια ατελείωτη περιστροφή γνωστών και άγνωστων ανθρώπων γύρω από τον άξονα της λειτουργικής του προπόνησης.

  • Γυναίκες : Angelina Jolie, Jennifer Lopez, το σύνολο των Karndasians Family, Debra Messing, Penelope Cruz.
  • Άντρες: Matthew Mc Conaughey, P. Daddy, Sylvester Stallone ο κιθαρίστας Slash , αθλητές κ.α συμπληρώνουν το πολυμορφικό του πελατολόγιο.

Πως ξεκίνησε

Ένας τύπος που διδάσκει γυμναστική θα πρέπει να έχει κάποιο παρελθόν, ένα αθλητικό παρελθόν στην παρακαταθήκη της γυμναστικής του εμπειρίας στο δικό του BOOK. Απ΄ότι φαίνεται ο Gunnar Peterson ήταν χοντρούλης, ένα παιδάκι 10 ετών στο Χιούστον του Τέξας που ανάγκασε την μητέρα του να τον στείλει στο κοντινότερο διαιτητικό κέντρο αδυνατίσματος το Weight Watchers με στόχο την βελτίωση της υγείας του. Ουσιαστικά για την Μητέρα του ήταν η τελευταία επιλογή για να διατηρήσει ένα υγιές βάρος σε ένα παιδί ηλικίας 10 ετών. Οξύμωρο γεγονός αλλά αληθινό.

The school’s – University η αλλαγή

Η πρώτη ουσιαστική αλλαγή επήλθε στο κολέγιο που φοίτησε, εκεί επαναπροσδιόρισε τον τρόπο ζωής του, βελτίωσε την προσωπική του υγεία, αναδημιούργησε σταδιακά την εικόνα του και ταυτόχρονα, επικεντρώθηκε περισσότερο στην βελτίωση της φυσική του κατάστασης.

Το πανεπιστήμιο του Duke στο Durham της Βόρειας Καρολίνα ήταν το εφαλτήριο της ανόδου. Σε αυτό το ιδιωτικό ερευνητικό πανεπιστήμιο ανέπτυξε την επιμορφωτική γνώση που χρειαζόταν στην μετέπειτα επαγγελματική του πορεία. Εκεί αποφοίτησε με το πτυχίο Physical Fitness, Psychology & Nutrition. Ουσιαστικά μια κατάρτιση φυσιολογίας και ψυχολογίας με άμεσο αντικείμενο την γυμναστική εξάσκηση. Ταυτόχρονα επιδίωξε την απόκτηση κάποιον δευτερευόντων τίτλων όπως:

  • Certified Strength & Conditioning Specialist (CSCS)
  • National Strength & Conditioning Association (NSCA)
  • Certified Personal Trainer (CPT) certified by the American Council on Exercise

Τα πράγματα στην συνέχεια πήραν μια lucky πορεία και το Los Angeles ήταν ο επόμενος lucky σταθμός.[quote]συνεργάζομαι με το καθένα σε ατομική βάση, με έμφαση στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων μέσα από την αμφισβήτηση και την συνεχή ποικιλία των προπονήσεων[/quote]

Next Step

O Gunnar Peterson το χοντρούτσικο παιδάκι δεν ήταν o personal bodybuilder που ρίσκαρε την υγεία του για να προτείνει προσωπική γυμναστική επόπτευση δεν ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στην ενόργανη γυμναστική τυραννώντας το κορμί του με ατελείωτες ώρες προπόνησης, κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν χιλιάδες άλλα Fitness Icons να πείσει το Stars Economic System για την αποτελεσματικότητα της προπόνησης του. Ο τύπος κατάφερε να είναι συγγραφέας και Writer στο Allure, Elle, InStyle, In Touch Weekly, US Weekly, Men’s Health, Muscle and Fitness .Women’s Health, Self. Και ταυτόχρονα να προβάλλεται τηλεοπτικά : The Today Show, Fox & Friends, CNN, CNN Headline News, η το show The Big Idea του παρουσιαστή Donny Deutsch. Έχει συνεργαστεί με αθλητές από το NBA, NHL, NFL, MLB, USTA, και αθλητές της επαγγελματικής πυγμαχίας.Ταυτόχρονα διοργανώνει το Gunnar Challenge μια δημιουργική προσπάθεια για όλους.

To Μήνυμα η ιδεολογία

Λειτουργική γυμναστική: δεν είναι τυχαίο ότι ο Σιλβέστερ ‘Sly’ Σταλόνε όταν τον χρειάστηκε τον βρήκε και ζήτησε την βοήθεια του για να διατηρήσει το δουλεμένο Macho προφίλ απαραίτητο για να συνεχίσει να βγάζει κινηματογραφικά δολάρια. Ένα αντρικό προφίλ που τόσο αρέσει στους νεαρούς Fans και την Βιομηχανία του Κινηματογράφου.

[youtube width=”500″ height=”350″ video_id=”UzFVL4JG-eU”]

Τι είναι η λειτουργική γυμναστική ως Training φιλοσοφία

Ουσιαστικά είναι ένα πολύπλοκο σύστημα προπονητικής αγωγής που λαμβάνει υπ’οψιν διαφορετικά στοιχεία και συνισταμένες εκγύμνασης προσαρμοσμένα στο κάθε άτομο αναλογικά με την καθημερινότητα του και την δυνατότητα προσαρμογής του. Καλή αποτελεσματικότητα έχουν και άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί η έχουν υποστεί εγκεφαλικό, η έχουν προβλήματα κίνησης.

Δεν χρησιμοποιούνται μονοδιάστατα τα Μηχανήματα εξάσκησης αλλά συνδυασμός από όργανα εξάσκησης , Μπάλες , η Ιατρικές Μπάλες , Kettlebells αλτήρες, Όργανα εξάσκησης κοιλιακών, Λάστιχα, Τροχαλίες, Βαράκια , Rocker & wobble boards, τακτική εκγύμνασης με το ίδιον βάρος του ατόμου, σύνολο τεχνικών και οργάνων που απαιτούν ευρεία γνώση προπονητικής από τον προπονητή. Όπως προανέφερα ο Gunnar Peterson σπούδασε και ψυχολογία, ουσιαστική παράμετρος επιτυχίας διότι οι Stars δεν είναι και ψυχικά ισορροπημένοι και πρέπει να βρίσκεις συνεχώς την δικλίδα ισορροπίας για να μπορείς να ωθείς την προπόνηση σε ωφέλιμο επίπεδο χωρίς να τους κοροϊδεύεις διότι είναι πολύ εύκολο με μια αποτυχία να βρεθείς τάχιστα στην ανωνυμία του ξεκινήματος. Μια ουσιαστική παράμετρος που δεν έχουν αρκετοί κυριαρχικοί προπονητές, η στο αντίθετο άκρο Public Relation γυμναστές. Η προπονητική αγωγή απαιτεί τήρηση των κανόνων αλλά η μεθοδολογία του να τηρηθεί το πρόγραμμα και οι κανόνες προπόνησης σε ένα famous Group που διαμοιράζεται κάθε ημέρα είναι το πιο δύσκολο .

Gunnar_600w

 

Επίλογος

Ο Gunnar Peterson του βοηθά όλους διάσημους και άσημους απλά πρέπει να έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν, ο ίδιος προβάλει.. συνεργάζομαι με το καθένα σε ατομική βάση, με έμφαση στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων μέσα από την αμφισβήτηση και την συνεχή ποικιλία των προπονήσεων.

O Peterson προτείνει Στην διατροφή τρία Diet Tips

  • Πρωινό: Χυμό λαχανικών, ασπράδια αυγών, καυτή σάλτσα, βατόμουρα, πλιγούρι βρώμης, και νερό.
  • Πρωτεΐνη και Gatorade σε ένα Shake για την ανάκαμψη μετά την προπόνηση.
  • Και έως γεύμα μετά την προπόνηση, Πλιγούρι βρώμης, ασπράδια αυγών, και βατόμουρα.

H συμβουλή για μια καλύτερη, πιο ισορροπημένη διατροφή;

Η πρωτεΐνη είναι το κλειδί, κατά τη γνώμη μου. Τα λαχανικά είναι Must. Οι σύνθετοι υδατάνθρακες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο σωστό χρόνο. Μείνετε μακριά από τα επεξεργασμένα τρόφιμα, εξευγενισμένα σάκχαρα και χυμούς.

Κάποιοι θα τον αμφισβητήσουν κάποιοι θα τον μιμηθούν το σίγουρο είναι ότι κατάφερε να πείσει το Celebrity System.

Take care

[pp_gallery gallery_id=”8720″ width=”100″ height=”100″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα