Αρχική » N1 Pre Workout Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών να μην το χρησιμοποιήσουν

N1 Pre Workout Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών να μην το χρησιμοποιήσουν

by admin

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ το συμπλήρωμα διατροφής N1 Pre Workout, βρέθηκε να περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση την ουσία Piperine και το μη εγκεκριμένο νεοφανές συστατικό DMAE. Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία Nutrend D.S., Τσεχίας και η ειδοποίηση γίνεται ύστερα από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Τσεχίας μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASSF).

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους το προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Ο Οργανισμός επισημαίνει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητάς του από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠ



Σημ Το DMAE δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα με διπολική διαταραχή, σχιζοφρένεια ή επιληψία.

Piperine – παρενέργειες όπως διαταραχές του στομάχου, κεφαλαλγία και παρατεταμένη ναυτία. Το συμπλήρωμα μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα σοβαρών παθήσεων όπως είναι οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο διαβήτης, έτσι ώστε τα άτομα που πάσχουν από αυτές τις ασθένειες να συμβουλευτούν έναν γιατρό πριν το χρησιμοποιήσουν.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα