Αρχική » Νίκησε ο James Hollingshead στο Europa Pro 2020 

Νίκησε ο James Hollingshead στο Europa Pro 2020 

by admin

Ο  31χρονος James Hollingshead είναι o νικητής στο Europa Pro 2020  που διεξήχθη εν μέσω υγειονομικής κρίσης στην πόλη Αλικάντε της Ισπανίας, τώρα και οι Βρετανοί πανηγυρίζουν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον καθοδηγητή γκουρού του, τον Patrick Tuor που για ακόμη μια φορά απέδειξε  πως είναι μοναδικός πρωτομάστορας στην ανταγωνιστική μυώδη κουλτούρα. Μια ρεαλιστική άποψη για την πρόοδο του Βρετανού είχαν οι fans από τις συνεχείς αναρτήσεις στο instagram και την έξι μηνών συνεργασία με τον καθοδηγητή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@hollingshead89 Fresh out of bed. Transitions we worked on. #haveagreatdayeveryone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrick Tuor (@ptuor) στις

Ο Hollingshead  έδειξε ότι είναι πολύ πιο ογκώδης και πιο γραμμωμένος  από ό,τι  στις προηγούμενες εμφανίσεις του,  με εμφανώς βελτιωμένα τα αδύνατα σημεία του στην Ισπανία,  σε αυτήν την κατάσταση θα μπορούσε επίσης να επιτύχει την διάκριση στη δεκάδα  στο ντεμπούτο του στο Mr. Olympia τον Δεκέμβριο  2020.  Ο Διαγωνισμός  Europa pro 2020 ήταν και μια αφιέρωση στον αδικοχαμένο φίλο του Luke Sandoe,  συγκινώντας πολλούς οπαδούς όταν ο “The Shed” ανέβηκε στη σκηνή στην αρχή του ποζαρίσματος freestyle με ένα πουκάμισο από τον φίλο του και τον συνεργάτη στην προπόνηση  Luke Sandoe, ο οποίος πέθανε τον Μάιο, και τον τίμησε κατόπιν με  τη νίκη του.

Ο 40 χρονος Lukas Osladil που για 26 χρόνια ασχολείται με το bodybuilding είναι ο μοναδικός από την πρώτη πεντάδα των bodybuilders που αγωνίστηκαν στο Europa Pro 2020   και στο Mr Olympia, ενώ χθες  για ακόμη μια φορά πήρε την πρόκριση κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Οπως σχολιάστηκε ο Osladil συχνά στους διαγωνισμούς  δεν πείθει με με την αισθητική του παρουσία  ή  την τεράστια μυϊκή μάζα, αλλά με την ακραία σκληρότητα και την ικανότητα που τον  φέρνει ανταγωνιστικό στη σκηνή. Σύμφωνα με τους παρατηρητές, δεν ξεκίνησε στην Ισπανία με τη συνήθη φόρμα του , αλλά με τη δεύτερη θέση κατάφερε να πάρει το εισιτήριο  για το Mr. Olympia.

Lukas Osladil

Ο Rafael Brandao, κατέκτησε την τρίτη θέση, λόγω των αισθητικών γραμμών του με  τους διογκωμένους μηρούς και ώμους, ο Βραζιλιάνος, που ετοίμασε ο Chris Aceto, έχει σχεδόν 900.000 θαυμαστές στο Instagram, σημαντικό για μια καριέρα Στην ηλικία των 27 ετών, ο Brandao κατάφερε να βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με τη δεύτερη θέση του στο Arnold Classic South America 2019 και έτσι εξασφάλισε με την κατάκτηση την τρίτης θέσης στο Αλικάντε  την  πρόκριση  για το Mr. Olympia για πρώτη φορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A realização de um sonho.. Foram 7 anos trabalhando por esse momento, eu sabia que seria difícil mas nunca passou pela minha cabeça em desistir. Principalmente com as pessoas que tenho ao meu lado, pois eu sei que posso ir mais longe ainda. 11 de outubro de 2020 vai ficar marcado na minha vida e na história do bodybuilding Brasileiro. 10 weeks out Baby , vamos para Vegas ???????? Obrigado senhor por todas as bençãos em minha vida. Obrigado minha família e amigos por sempre estarem ao meu lado ???????? Obrigado a @darknessnation por acreditar no meu trabalho e me dar todo suporte para que ele seja realizado. Obrigado a todos vocês pela energia, torcida e vibrações positivas, obg mesmo de coração ????????❤️ cada um de vcs que acreditaram em mim e torceram pra que chegasse até aqui independente dos desafios, fazem parte dessa história ! Gratidão ???????? Agora vou desencasar e amanhã venho conversar muito com vcs ????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAFAEL BRANDÃO (@rafabrandaopro) στις

Ο καναδός Regan Grimes, ήταν μέσα στα φαβορί , θεωρείται ότι έχει πολλές δυνατότητες στο bodybuilding λόγω της αισθητικής του γραμμής και της ισχυρής πλάτης του. Μετά την αλλαγή  από την κατηγορία  Classic Physique το 2018, κατάφερε να κερδίσει σημαντική μυϊκή μάζα. Δυστυχώς, δεν ήταν αρκετό και  τερμάτισε τέταρτος μπροστά από τον Samson Dauda,    ο Βρετανός με ρίζες από τη Νιγηρία είχε υποστεί αυστηρή καραντίνα για δύο εβδομάδων σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νότια Κορέα, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνέχεια στο Monsterzym Pro , το οποίο έλαβε χώρα δύο εβδομάδες αργότερα σε απόρρητο μέρος  από το κοινό. Δεδομένου ότι το “The Nigerian Lion” τερμάτισε δεύτερος αποφάσισε χωρίς άλλη καθυστέρηση να ξεκινήσει για το Αλικάντε  όπου βαθμολογήθηκε πέμπτος.


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα