Αρχική » Δεν ακούγεται ο Shawn Rhoden

Δεν ακούγεται ο Shawn Rhoden

by admin

Όπως δηλώνει ο Shawn Rhoden, μετά από μια κουραστική μέρα, τίποτα δεν συγκρίνεται από το να χαλαρώνεις και να ακούς τους ήχους του ωκεανού. Ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο, απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο κάθε λεπτό κάθε μέρα. Αφιερώστε χρόνο για να μυρίσετε ένα τριαντάφυλλο ή να πάρετε λίγη άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας! Ο Rhoden που έχει μπλεξίματα με τον νόμο για την υπόθεση του βιασμού, δεν φαίνεται να ξεμπλέκει εύκολα, αν και στο πλευρό έχει τον προστάτη κάθε κατατρεγμένου bodybuilder. τον επιτυχημένο δικηγόρο Rick Collins που έχει εντρυφήσει σε δύσκολες υποθέσεις χρηστων αναβολικών στεροειδών φαρμάκων που ήταν ένα βήμα πριν τα κάγκελα της φυλακής.

δείτε εδώ το άρθρο  23/07/2019  θα τον σώσει ο δικηγόρος; δεν μπορεί να δώσει τα λεφτά!

δείτε εδώ Ψάχνουν για μάρτυρα η ρουφιάνο ; Shawn Rhoden Ζητά βοήθεια

Ο Shawn Rhoden που γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1975 είναι ήδη πια σε μια ώριμη ηλικία για το επαγγελματικό bodybuilding, και τα χρονικά περιθώρια για διεκδικήσεις στενεύουν.

Το απίθανο 2018 η κατάκτηση του τίτλου

θα συνεχίσει την καριέρα του στο επαγγελματικό bodybuilding;  Το ερώτημα είναι καίριο, τα χρόνια περνούν ο πολυνίκης Phil Heath με τους χιλιάδες πιστούς οπαδούς έχασε από τον Shawn Rhoden το 2018, και αυτό δεν του άρεσε καθόλου δείτε εδώ Phil Heath συνέντευξη για την ήττα  παρ όλα αυτά επανήλθε για διεκδικήσει τον όγδοο τίτλο στην καριέρα του, αντιθέτως ο Rhoden που είχε πάρει φόρα δείτε εδώ  Shawn Rhoden η πρώτη συνέντευξη Mr. Olympia 2018 είναι καθηλωμένος σε μια νομική διαδικασία και μια απόφαση αποπομπής από το πρώην αφεντικό του Mr. Olympia, David Pecker και φίλο του Donald Trump.

Ο David Pecker

Το 2020 φαίνεται για ακόμη μια φορά χαμένο για τον Shawn Rhoden, ισως η μοναδική του ελπίδα για μια επιστροφή να είναι ο λάτρης του γυναικείου bodybuilding και νέο αφεντικό του Mr. Olympia, o Jake Wood. δείτε εδώ  Jake Wood έδωσε συνέντευξη όλοι τον βλέπουν ως Σωτήρα!

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”1sFe9Lx8BuQ”]


Δείτε το old άρθρο Phil Heath νέα αντίδραση καταστρέφει το προφίλ του; τα ρίχνει στους οπαδούς

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα