Αρχική » Jay Cutler οι άνθρωποι δεν πάνε πια για Μιστεράδες στην ΟPEN

Jay Cutler οι άνθρωποι δεν πάνε πια για Μιστεράδες στην ΟPEN

by admin

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, η βιομηχανία επιδίωξε την εξάπλωση της μυώδους κουλτούρας και δημιούργησε νέες κατηγορίες ανδρών και γυναικών στους ερασιτεχνικούς αγώνες, και στους επαγγελματικούς διαγωνισμούς.
Ο 4ακις Mr. Olympia Jay Cutler μετά το 4:48 περιγράφει την νέα πραγματικότητα που άλλαξε την παραδοσιακή εικόνα του bodybuilding και ταυτόχρονα “μείωσε” τις συμμετοχές στις open κατηγορίες του bodybuilding. Οι άνθρωποι δεν επιλεγούν πια τις open κατηγορίες με τις υπερβολικές μάζες (6:oo λεπτό), δεν επιλεγούν τον δρόμο που ακολούθησε ο Jay Cutler πριν από 25 χρόνια, που θέλησε να γίνει ο καλύτερος bodybuilder του πλανήτη. Οι άνθρωποι προτιμούν τις κατηγορίες χαμηλότερου βάρους  με λιγότερη μάζα ( classic physique) και όπως επαναλαμβάνει και στο τέλος του αποσπάσματος της τηλεοπτικής συνέντευξης, αυτό καθόρισε και τον ανταγωνισμό στην open, που σήμερα ανταγωνίζονται συνήθως τρεις bodybuilders ενώ για τους υπόλοιπους όλα είναι ανοιχτά στην βαθμολόγηση τους.

Στο 6:55 επισημαίνει, το bodybuilding σε σχέση με παλιά σίγουρα άλλαξε πολύ”. Παράλληλα κάνει μια αναφορά σε προσωπικότητες του παρελθόντος που σημάδεψαν το bodybuilding όπως, οι Lee Haney, Dorian Yates, Ronnie Coleman.

Στο 7:52 αναγνωρίζει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει τους συσχετισμούς, τώρα δεν χρειάζεται κάποιος να έχει τις διακρίσεις του παρελθόντος, για να είναι διάσημος. (Εννοεί και να καρπωθεί την αναγνωρισιμότητα του προς όφελος του ) τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν δυνατότητες κερδοφορίας σε όλους, ένας δρόμος και για τους  επαγγελματίες bodybuilders που δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, μιας και η δημόσια δικτύωσή είναι πιο προσοδοφόρα.

 

Ουσιαστικά τι μας είπε ο Cutler;
Aν είσαι τσακαλάκι μπορείς 
να βγάλεις λεφτά και 
χωρίς αγώνες!
με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα