Αρχική » Έφυγε από καρκίνο πίστευε ότι έφταιγε το κάπνισμα

Έφυγε από καρκίνο πίστευε ότι έφταιγε το κάπνισμα

by admin

Η Nicole Pfützenreuter, IFBB Pro Bodybuilder  πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 51 ετών από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη. H Pfützenreuter  στις αρχές του 2020 με μήνυμα μέσω του Instagram, από νοσοκομείο στο Μπόχουμ, είχε αναφέρει πως  διαγνώστηκε  με καρκίνο της ουροδόχου κύστης και είχε ήδη κάνει τότε έντεκα ώρες εγχείρηση. Στην πορεία, μια ραφή στο έντερο έσπασε, οπότε ήταν απαραίτητη η επείγουσα επέμβαση, η οποία της έσωσε τη ζωή. Ωστόσο, οι πιθανότητες ανάκαμψης θα έπρεπε να ήταν καλές παρά τις αντιξοότητες και κυρίως λόγω του καλά προπονημένου  σώματός της , είχε  δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο.

Αν και στην αρχή σκέφτηκε να μην δημοσιοποιήσει την ασθένειά της, η Nicole Pfützenreuter τόλμησε να μιλήσει και αντιμετώπισε επιθετικά τον καρκίνο της και τα προβλήματα που προέκυψαν από αυτόν. Όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της Karsten Pfützenreuter προπονητής  και καθοδηγητής του  ITT University Evolution & PITT Myokalypse μια ημέρα πριν από τα 51α γενέθλιά της τον Ιούλιο, η IFBB Pro έλαβε την πρώτη της χημειοθεραπεία.  Η ίδια άφησε τους οπαδούς της να συμμετάσχουν στον αγώνα της ζωή της, σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να προειδοποιήσει κατά του καπνίσματος, για το οποίο ισχυρίζετο ότι ήταν η πιθανή αιτία για την ασθένεια της.

Η Nicole Pfützenreuter ξεκίνησε το bodybuilding στην ηλικία των 27 ετών. Μετά από την κατάκτηση του γενικού τίτλου στο Γερμανικό Πρωτάθλημα το 2004 και μια τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters το 2005, απέκτησε την Pro Card, που της επέτρεψε να συμμετάσχει στα Tampa Bay Pro, New York Pro, FIBO Power Pro και Chicago Pro. Ως  αθλήτρια δύναμης ήταν επίσης ενεργή στο powerlifting και κατέκτησε αρκετούς τίτλους εθνικών πρωταθλημάτων.

 

Εδώ να σημειωθεί ότι για τον σύζυγο Karsten Pfützenreuter η απώλεια της συντρόφου του ήταν η δεύτερη μετά τον θάνατο του φίλου του bodybuilder Pit Trenz

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

R.I.P Pit Trenz ???? . . Die Fotos hatte ich vor 20 Jahren bei der deutschen Meisterschaft gemacht. Ich hatte sie Pit vor vier Wochen geschickt, damit er sie hier bei Instagram hochstellen kann. Leider war er da schon sehr krank. Mein nochmaliges Beileid an Angehörige und Freunde ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karsten Pfuetzenreuter (@karsten_pfuetzenreuter) στις

Δεν μπόρεσαν οι γιατροί στην Ελλάδα η μάχη του στη Γερμανία – Κρίσιμη η κατάσταση του Pit Trenz

Αποκλειστικά εδώ η απάντηση για την μάχη ζωής του bodybuilder και προπονητή…

23/10/2019  Από Ακριβός Γ. Νομικός

Peter Trenz οι Γερμανοί συγκλονισμένοι για την απώλεια του

Τα γερμανικά  μέσα αναφέρουν για τον θάνατο του 53χρονου  bodybuilder και…

05/11/2019  Από BS mag of Disclosure 

ΠΕΘΑΝΕ ο bodybuilder Peter Trenz

Εφυγε από την ζωή μια από τις γνωστότερες φυσιογνωμίες του γερμανικού…

04/11/2019  Από BS mag of Disclosure 

Bodybuilder Peter Trenz o θρύλος των γερμανών συνεχίζει να το παλεύει

Οι οπαδοί των μυών και του bodybuilding  ανησυχούν, κυρίως οι Γερμανοί fans…

23/10/2019  Από BS mag of Disclosure 

To παλεύει ο Γερμανός πρωταθλητής του bodybuilding Peter Trenz

To παλεύει ο Γερμανός πρωταθλητής του bodybuilding  Peter Trenz  όπου στον προσωπικό…

11/10/2019  Από BS mag of Disclosure 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα