Αρχική » Τα ξεφούρνισε στον δόκτωρ Dr-Mutaz ΜΗΔΕΝ παραγωγή τεστοστερόνης

Τα ξεφούρνισε στον δόκτωρ Dr-Mutaz ΜΗΔΕΝ παραγωγή τεστοστερόνης

by admin

Ο Larry Wheels από το Ντουμπάι αποφάσισε να μιλήσει για τις αιματολογικές του εξετάσεις, (0 :35) δίπλα του καθόταν ο  Dr-Mutaz Tabbaa φαρμακοποιός και χρόνια στο κουρμπέτι της μυώδους κουλτούρας.
Ο  Larry Wheels κάνει χρήση  PEDs για 8 χρόνια και  ζήτησε από τον φαρμακοποιό να αναφέρει τους σημαντικότερους δείκτες που μπορεί να ενδιαφέρουν στις εξετάσεις τους bodybuilders. O Dr-Mutaz Tabbaa ανέφερε τα ένζυμα του ήπατος και τα νεφρά. Για τον Mutaz τα προβλήματα στο συκώτι μπορεί να θεραπευτούν αλλά το ίδιο δεν συμβαίνει με τα νεφρά! Ο Wheels παρεμβαίνει στο 4:14 λεπτό, επισημαίνοντας  ότι κάποιος που πάσχει από τα νεφρά μπορεί να έχει σκουρόχρωμα ούρα, παράλληλα ο Dr-Mutaz Tabbaa παραθέτει τα ζητήματα που προκύπτουν από την χρήση των φάρμακων.

Στο 16:14 ο Larry Wheels το δηλώνει οι όρχεις μου δεν μπορούν να παράγουν τεστοστερόνη διότι λαμβάνω εξωγενώς 

Αυτό όμως που προκαλεί την προσοχή, είναι η δήλωση του Larry Wheels στο 17:40 που αναφέρει πως δεν έχει κάνει pct, και ούτε σκοπεύει να κάνει, έως να είναι έτοιμος  για να κάνει παιδιά! 


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα