Αρχική » Chris Bumstead το Ρίσκο επιβάλει να έχεις γιατρό!

Chris Bumstead το Ρίσκο επιβάλει να έχεις γιατρό!

by admin

Ο Chris Bumstead  πρωταθλητής στην κατηγορία Classic Physique  του Mr. Olympia δεν διστάζει να απαντήσει στο ερώτημα (0:30)  το επαγγελματικό bodybuilding είναι ακραίο, συνεπώς και επιβλαβές για την υγεία;  Για τον ίδιο η επαγγελματική ενασχόληση με το bodybuilding είναι τόσο ακραία, όσο και το αμερικάνικο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που δεν είναι υγιές. Ακόμη και στο χόκεϊ οι αθλητές δέχονται τόσα χτυπήματα που δεν είναι υγιές!

Το ίδιο συμβαίνει και με το  bodybuilding, πιέζετε το σώμα σας στα όρια, προπονείστε σκληρά, πιέζοντας τις αρθρώσεις σας, φέρνοντας το σώμα σε χαμηλά ποσοστά λίπους για τους αγώνες, κάτι που είναι ανθυγιεινό. Όλα αυτά όμως κάνουν το bodybuilding να φαντάζει εντυπωσιακό στα μάτια των fans που ενδιαφέρονται και το παρακολουθούν, και  αυτό μας κάνει μια ελίτ αθλητών, επισημάνει ο Bumstead.

Παράλληλα στο 1:07 ο Chris Bumstead δηλώνει, δεν είμαστε υγιείς, πιέζουμε τον εαυτό μας!

Στο 1:12 τίθεται το ερώτημα, Ανησυχήσατε ποτέ για την υγεία σας; και τις τυχόν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για την υγεία σας; O Bumstead απαντά πως δεν ανησυχεί για την υγεία του, και την διαχρονική φθορά αυτής, φροντίζει να λαμβάνει τα κορυφαία συμπληρώματα για την υγεία, ελέγχεται τακτικά από το γιατρό, περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο, διότι θέτουμε το σώμα μας σε ακραία κατάσταση και σε κίνδυνο!  λέει ο Chris Bumstead.

Ο Bumstead πιστεύει ότι είναι σημαντικό ( 1:33) να έχετε τον έλεγχο, συνεργαζόμενοι με τον γιατρό σας, να σιγουρευτείτε πως λαμβάνετε τα σωστά  συμπληρώματα, και να κάνετε τα κατάλληλα πράγματα ενώ  θα αποφεύγεται άλλα, για να έχετε υγιή τον οργανισμό σας.

Chris Bumstead: Pro Bodybuilding Is Too Extreme To Be Healthy

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα