Αρχική » Ο νεαρός λάτρης της γυμναστικής πρέπει να περάσει τα αθλητικά και τα ψυχοτεχνικά τεστ

Ο νεαρός λάτρης της γυμναστικής πρέπει να περάσει τα αθλητικά και τα ψυχοτεχνικά τεστ

by admin

Σε αναμονή ο νεαρός λάτρης της γυμναστικής Τάσος Ποτσέπης  όπως τον χαρακτηρίζει η εφημερίδα espresso. Σύμφωνα με το in.gr Μπορεί ο Τάσος Ποτσέπης να συγκέντρωσε αρκετά μόρια για Συνοριοφυλακή της Χίου, αλλά πρέπει πρώτα να περάσει και τα αθλητικά και τα ψυχοτεχνικά τεστ.

Στο μυαλό του Τάσου Ποτσέπη φαίνεται πως ήταν η «πρόσληψή» στη Συνοριοφυλακή της Χίου, την οποία διατράνωσε ο ίδιος στα social media φορώντας τη στολή του συνοριοφύλακα και στη συνέχεια παίχτηκε ως είδηση σε πολλές ιστοσελίδες.

Πράγματι, ο… «Αγάπη Μόνο» συγκέντρωσε υψηλό αριθμό μορίων – ήταν τρίτος μάλιστα – στον πίνακα όσων πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για να ενταχθούν στη Συνοριοφυλακή της Χίου. 

Ωστόσο, η διαδικασία των προσλήψεων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έπειτα από την υποβολή ενστάσεων, ακολουθούν και αθλητικές και ψυχοτεχνικές διαδικασίες οι οποίες δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα.

Η ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes επικοινώνησε με το  Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο ενημέρωσε ότι όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Μάλιστα, η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ, κάτι που είχαν παρατηρήσει και κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όταν ο νεαρός ανέβασε τη φωτογραφία με τη στολή.

Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη φορά που είχε προσπαθήσει να μπει στην Ελληνική Αστυνομία το 2019, ο Τάσος Ποτσέπης είχε συγκεντρώσει αρκετά μόρια για τις Ειδικές Δυνάμεις αλλά είχε κοπεί στα ψυχοτεχνικά τεστ.

Η στολή δεν κάνει τον συνοριοφύλακα

Έτσι, εξηγείται και η μυστηριώδης φράση «αφιλοκερδώς υπέρ πίστεως & υπέρ πατρίδας θα πράξω το λειτούργημα του αμύνεσθαι υπέρ πατρίς…» στην ελαφρώς ανορθόγραφη ανάρτηση του Τάσου Ποτσέπη.

Μάλιστα, οι χρήστες του Instagram τον πήραν και αυτοί χαμπάρι και του έκαναν μαζικές αναφορές (reports), με αποτέλεσμα το κοινωνικό δίκτυο να αποκρύβει πλέον την ανάρτησή του με την αιτιολογία «ψευδείς πληροφορίες» (false information). 

Πάντως, ο ίδιος ο Ποτσέπης θεώρησε σίγουρη την επιτυχία του και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα της μοριοδότησης για τους συνοριοφύλακες για να κερδίσει για άλλη μια φορά την προσοχή που τόσο έχει ανάγκη.


Ο νεαρός λάτρης της γυμναστικής, με καταγωγή από την Εδεσσα, σπούδασε ηλεκτρολόγος – μηχανικός, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και συμμετείχε σε χορευτικά shows σε τηλεοπτικές εκπομπές, από τις οποίες έγινε γνωστός καθώς φιλούσε αυτάρεσκα τα μπράτσα του με κάθε ευκαιρία και επέλεγε να προκαλεί δηλώνοντας με άνεση -μεταξύ άλλων- ότι είναι celebrity και πορνοστάρ, ενώ υπήρξε και παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε ξέφρενα χορευτικά events.

«Χειρίζομαι την εικόνα μου στα media. Oταν ήμουν σοβαρός, ήμουν άγνωστος και φτωχός. Τώρα που επέλεξα να προβάλω προς τα έξω αυτήν την περσόνα, ζω μια ζωή που μπορώ να απολαμβάνω πράγματα. Ξέρω να προσαρμόζομαι και επέλεξα να ενταχθώ στην ΕΛ.ΑΣ. ως συνοριακός φρουρός. Παρά τις αντιξοότητες που έχω συναντήσει ως δημόσιο πρόσωπο, εξελίσσομαι και συνεχίζουμε στα καλύτερα» δηλώνει σήμερα.

Ο Τάσος Ποτσέπης έχει συγγενείς στην ΕΛ.ΑΣ., εν ενεργεία και σε αποστρατεία, τις ιστορίες των οποίων άκουγε και ήθελε να γίνει μέρος τους. Πριν από έναν χρόνο, όμως, απορρίφθηκε ως μη ικανός στα ψυχομετρικά τεστ από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ. να ενταχθεί στο Σώμα ως ειδικός φρουρός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ESPRESSO NEWS GR & ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑΝΤΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΗΡΑΛ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ Γ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ☦???????? ???? ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Μ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΜΑΧΗΜΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΙΟ & ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΜΑΣ ☦???????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΝ & ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ Π Μ ΣΤΕΚΟΝΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΔΙΠΛΑ Μ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΧΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ☦???????? ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΧΗΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΟΥΠΕΡΠΟΤΣΕΠ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ☦???????? ΜΑΖΙ ΗΡΘΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ ☦???????? ???? #AgapiMono #MonoAgapi #ΑγαπηΜονο #ΜονοΑγαπη #PotsepisTasos #SuperPotsep #Greece #Hellas #Blessed #EllinikiAstynomia #Sinoriofylakes #ThankGod

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τάσος Ποτσέπης (@potsepis_tasos) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα