Αρχική » Tim Budesheim με νέο προπονητή ελπίζει στην διάκριση

Tim Budesheim με νέο προπονητή ελπίζει στην διάκριση

by admin

O Stefan Kienzl είναι ο νέος προπονητής του Tim Budesheim που αποφάσισε το 2020 να κάνει την αλλαγή στον καθοδηγητή. Η συνεργασία του γερμανού bodybuilder με τον Kienzl ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, δυστυχώς όμως η εισβολή του Covid -19 διέκοψε την προετοιμασία τους. Ο Stefan Kienzl είναι γνωστός από την επιτυχημένη πορεία του bodybuilder Fabian Mayr προς την κατάκτηση της  Pro Card στο Arnold Classic Amateur στο Οχάιο των ΗΠΑ, αλλά και την καθοδήγηση άλλων  Ευρωπαίων bodybuilders.

Ο Tim Budesheim (ΚΕΝΤΡΟ) βαθμολογήθηκε δύο μόλις βαθμούς πίσω από τον νικητή Patrick Moore (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) στο California Pro 2019

Ο Tim Budesheim που βαθμολογήθηκε δύο μόλις βαθμούς πίσω από τον νικητή Patrick Moore στο California Pro 2019, ενώ κατετάγη 6ος στο New York Pro 2019 όπου νίκησε ο Juan Morel, θέλει να διακριθεί συμφωνώντας  σε μακρόχρονο πλάνο με τον νέο προπονητή αν και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί για μικρά χρονικά διαστήματα με άλλους προπονητές.

Ο προπονητής Stefan Kienzl είναι αισιόδοξος, πιστεύει ότι σύντομα ο Tim Budesheim μπορεί να νικήσει σε έναν επαγγελματικό διαγωνισμό bodybuilding  και ταυτόχρονα να προκριθεί  για το Mr. Olympia.

Ο 30χρονος Tim Budesheim κρατά μικρότερο καλάθι, και είναι προσεκτικός, διανύοντας την offseason περίοδο ο Budesheim επιδιώκει να βελτιώσει σε όγκο και ποιότητα την πλάτη και τους δικέφαλους του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του οι προπονητικές του αρχές δεν επέτρεπαν την αμφισβήτηση στο παρελθόν, μια πρακτική που τελικά ήταν λάθος και αυτό απεδείχθη μετά την συνεργασία του με τον Stefan Kienzl που εισήγαγε νέες τεχνικές και τακτική με υψηλότερα εβδομαδιαία φορτία. Το μόνο πρόβλημα είναι η απόσταση μεταξύ των δυο ο Stefan Kienzl είναι αυστριακός.


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα