Αρχική » Brandon Curry το στοίχημα στα πόδια

Brandon Curry το στοίχημα στα πόδια

by admin

O Brandon Curry βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια, τόσο που κατάφερε να κατακτήσει το Mr Olympia το 2019. Το στοίχημα στην αγωνιστική εξέλιξη του ήταν να αυξήσει τον όγκο του, χωρίς να μεταβάλει το σχήμα του, πράγμα που το κατάφερε χωρίς να αλλάξει κυρίως αντιαισθητικά την μέση του.  (φαινόμενο μεγάλης μυώδους κοιλιάς)

Kai Greene vs Brandon Curry (αρχές 2011 New York Pro Championships  1ος ο Kai Greene και 10ος ο Brandon Curry )

Για κάποιους η νίκη του Brandon Curry το 2019 ήταν μια στιγμή συγκυριών, απών ο  Phil Heath, απών και ο Shawn Rhoden. Οι δυο επικρατέστεροι για τον τίτλο απουσίαζαν και αυτή ήταν η ευκαιρία του. 

To 2020 δεν μπήκε καλά για τους περισσοτέρους bodybuilders λόγω της υγειονομικής κρίσης στερώντας τους πολύτιμους μήνες αγωνιστικής προετοιμασίας, αυτή η παράμετρος ανάγκασε τους διοργανωτές να μεταθέσουν την ημερομηνία διεξαγωγής του Mr Olympia, από τον Σεπτέμβριο στον Δεκέμβριο. Πρόσφατα ο Brandon Curry και κάτοχος του Mr Olympia ξαναγύρισε στο Κουβέιτ στο γυμναστήριο  Oxygen Gym για να προετοιμαστεί εν όψη του διαγωνισμού τον Δεκέμβριο.

Ο Brandon Curry γνωρίζει ότι η υπεροχή του είναι στο σχήμα με την “συγκρατημένη” μέση, και την μικρότερη κοιλιά, αλλά παράλληλα γνωρίζει ότι η βασική του αδυναμία του είναι στα πόδια, κυρίως στην πίσω πλευρά όπου ο Phil Heath είναι ασυναγώνιστος, όπως και στις κρυφές λεπτομέρειες  της πλάτης. Ο Brandon Curry πρόσφατα ανάρτησε στιγμιότυπα, προβάλλοντας την σωματική του διάπλαση, χωρίς όμως προς το παρών να υπερηφανευτεί για τον κάτω κορμό, δημοσιοποιώντας μόνο ένα στιγμιότυπο από προπόνηση των ποδιών.  Θα μπορέσει να χτυπήσει τον Phil Heath; 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Getting work done out here in the Middle East with @abdullah_fs_alotaibi in @o2_gyms ???????? ???? 15 weeks out from the @mrolympiallc 2020!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brandon Curry (@brandon__curry) στις

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα