Αρχική » Iain Valliere ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ το New York Pro 2020

Iain Valliere ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ το New York Pro 2020

by admin

Το 

Iain Valliere νίκησε 

O Iain Valliere bodybuilder του επιστήμονα Patrick Tuor κατάφερε να νικήσει, και τώρα ο γκουρού έχει κάθε λόγο να χαρεί μετά το στραπάτσο από την ήττα, πάλι στην  δείτε εδώ Patrick Tuor αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για την ήττα! Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό διόρθωσε το χρώμα που τον βοήθησε στην εμφάνιση του στο stage.

H νίκη του  Valliere ήρθε, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρη, προηγήθηκε αλλά δεν εντυπωσίασε. Η πρόκριση του στον διαγωνισμό του Mr Olympia τον Δεκέμβριο είναι μια μοναδική ευκαιρία αρκεί να καταφέρει κάτι καλύτερο από την 14η θέση στο Mr. Olympia το 2018. Πάντως ο σωματότυπος του είναι δεδομένος και έχει μειονεκτήματα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Στην δεύτερη θέση η έκπληξη, ο φορμαρισμένος  Justin Rodriguez που από την 13η θέση στο Chicago Pro 2019 και την 5η θέση στο 

 

Jon Delarosa που στάθηκε πολύ καλά στις συγκρίσεις. Ο Delarosa ήταν πιο μικρός σε μάζες αλλά παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο μυώδες σύνολο, ενώ ήταν μέσα στις συγκρίσεις. Στην τετάρτη θέση η μικρογραφία του Big Ramy, o Hassan Mostafa που δυστυχώς  υπέφερε από αιμορροΐδες με αποτέλεσμα να πονά και να μην μπορεί να δώσει το 100% στις πόζες… Unfortunately, after I landed in Tampa I got hemorrhoids for the first time and I had no idea how to respond to it. And for anyone that experienced them knows how extremely painful they are. Especially with the constant posing practice and stress leading up to the show, my condition worsened day after day. And by the finals of the show I was barely able to walk from the swelling. 

Maxx Charles που κατά πολλούς επρεπε να βαθμολογηθεί στις υψηλότερες θέσεις. Ενώ η “ελπίδα” Patrick Moore περιορίστηκε στην έκτη θέση.


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”4susxRZpwdw”]

Men’s Open Bodybuilding Αποτελέσματα

  1. Iain Valliere
  2. Justin Rodriguez
  3. Jon Delarosa
  4. Hassan Mostafa
  5. Maxx Charles
  6. Patrick Moore
  7. Antoine Vaillant
  8. Quinton Eriya
  9. Dwayne Walker
  10. Phil Clahar
  11. Dobromir Dimchev Delev
  12. Kenneth Jackson
  13. Dorian Haywood
  14. Camilo Andres Diaz Garzon
  15. Jorge Trejo Reyes


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα