Αρχική » IFBB Pro League ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ αθλητές σε ΗΠΑ και ΙΣΠΑΝΙΑ

IFBB Pro League ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ αθλητές σε ΗΠΑ και ΙΣΠΑΝΙΑ

by admin

Είναι ξεκάθαρο οι διοργανωτές θα κάνουν τα πάντα για να επιτύχει ο διαγωνισμός του Mr. Olympia τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Η υγειονομική κρίση επέφερε μια αναπροσαρμογή αλλά όπως φαίνεται η  IFBB Pro League, η διοργανώτρια αρχή που είναι συνδεδεμένη με το Mr. Olympia με ανακοίνωση της καλεί και εγγυάται την συμμετοχή των ξενών αθλητών. Εάν σκεφτούμε ότι οι  Hadi Choopan, Roelly Winklaar, William Bonac και Nathan De Asha δεν είναιΑμερικανοί αλλά αποτελούν δυνατά ονόματα για τον διαγωνισμό οι διοργανωτες θα έκαναν τα πάντα για να τους φέρουν στις ΗΠΑ.

Το ίδιο, πιθανώς θα συμβεί και με τον Αιγύπτιο Big Ramy, που ενεργοποιήθηκε  προπονητικά. Οπως δημοσιεύτηκε θα δοθεί  μια συγκεκριμένη αθλητική βίζα για επαγγελματίες αθλητές, (οι διεθνείς συμμετέχοντες  – bodybuilders) πιθανότατα θα έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν μόνο στο Λας Βέγκας για τον διαγωνισμό και στη συνέχεια να εγκαταλείψουν τη χώρα ξανά, αμέσως μετά τον διαγωνισμό. Η διαδικασία είναι παρόμοια στην Ισπανία, όπου οι επαγγελματίες αθλητές λαμβάνουν ειδική άδεια η οποία, μεταξύ άλλων, ισχύει για αγώνες bodybuilding. Το European Pro 2020 θα διεξαχθεί στο Αλικάντε της Ισπανίας, στα μέσα Οκτωβρίου, στο οποίο πολλοί IFBB Pros μπορούν ακόμη να διασφαλίσουν την Ολυμπιακή τους πρόκριση.

Όσο αναφορά τον διαγωνισμό του Mr. Olympia 2020  αν και η  Βόρεια Αμερική έχει επιβάλει επί του παρόντος σκληρούς  ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορονωιού, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο για τους ξένους επισκέπτες να εισέλθουν στη χώρα για τους bodybuilders θα υπάρξει εξαίρεση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

IMPORTANT ANNOUNCEMENT! Please read the above and repost or tag others. Thank You! . – @ifbb_pro_league @mrolympiallc @npcnewsonlineofficialpage @npcnewstv @npcfitbody @npcworldwideofficial @jake_wood_wos @dansolomon_official @wingsofstrength @npceuropean @2brospro_events @ifbbproitaly @ifbb_pro_spain @deuxfreresnpcww @ifbbpronorway @ifbbproleaguehungary @ifbbproleaguegermany @ifbbproportugal @npcbenelux @ifbbpropoland_official ifbbproleaguemexico @ifbbproleaguecolombia @ifbbproleaguebrasil @ifbbproleaguechile @npcworldwideargentina @npcworldwidesouthafrica @ifbbproleagueoz @ifbbprokorea @ifbbproleaguerussia @ifbbproleagueindia @ifbbproturkey @canadianphysiquealliance @npc_poland_ifbb_pro_league @t_manion @frank_sepe @aroundthenpc_jm @tamerelguindy @tgflex #ifbbprobodybuilding #ifbbprofitness #ifbbpro212 #ifbbproclassicphysique #ifbbprofitness #ifbbpromensphysique #ifbbprofigure #ifbbprowomensphysique #ifbbprobikini #ifbbprowellness #mrolympiallc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IFBB Professional League (@ifbb_pro_league) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα