Αρχική » Βαράω Ντόπα ως τα Αφτιά συνέχεια και καθημερινά τι γίνεται μετά;

Βαράω Ντόπα ως τα Αφτιά συνέχεια και καθημερινά τι γίνεται μετά;

by admin

Στο 2λεπτο απόσπασμα δίνονται ουσιαστικές απαντήσεις για την αδιάκοπη χρήση – κατάχρηση των ανδρογόνων αναβολικών στεροειδών φαρμάκων – ΑΑΣ. Είναι γεγονός ότι πολλοί άντρες χρησιμοποιούν αδιάλειπτα τα ΑΑΣ φιλοδοξώντας  για την μεγαλύτερη ωφέλεια που προκύπτουν από αυτά. Bodybuilders που έχουν ως στόχο την αγωνιστική επιτυχία αλλά και steroids users που επιδιώκουν την εντυπωσιακή – μυώδης εικόνα.

Ο “ψημένος” στην υποκουλτούρα  Vlad Yudin , παραγωγός του  Generation Iron θέτει ένα “αθώο ερώτημα”  για τις περιόδους χρήσης των ΑΑΣ που ονομάζονται κύκλοι. Είναι σωστό να γίνονται διαλείμματα μεταξύ αυτών των κύκλων αντί να έχουμε συνεχή χρήση;
Κάποιοι ως μια πρώτη ανάγνωση μπορούν να εκλάβουν το ερώτημα ως αφελές, στην πραγματικότητα όμως χιλιάδες άνθρωποι με κύκλους, είτε χωρίς κύκλους, έχουν καταχραστεί τόσο μεγάλες ποσότητες ανδρογόνων που εάν το ομολογούσαν θα ήταν μια αξιοσημείωτη επιστημονική  καταγραφή στα σημειωματάρια της αναλυτικής ψυχιατρικής και της παθολογίας.

Ο βιοπαθολόγος Γιώργος Τουλιάτος απαντά ξεκάθαρα, τα διαλείμματα μεταξύ των χημικών ντοπαριστικών κύκλων βοηθούν, κυρίως διότι δίνουν την δυνατότητα  στο ανθρώπινο σώμα να παράγει τις δικές τους ορμόνες και να ξεκουραστούν τα όργανα του σώματος  μετά τον βομβαρδισμό των εξωγενώς λαμβανόμενων φαρμάκων και ορμονών. Δεν μπορείτε να είστε σε συνεχείς κύκλους χρήσης, σύμφωνα με την θεωρία κορεσμού από τα ανδρογόνα από ένα σημείο  και πέρα πρέπει να αυξήσετε τις δόσεις! ή να αλλάξετε τις φαρμακευτικές ουσίες επειδή δεν αντιδρά πλέον ο οργανισμός! αναπροσαρμόζοντας την λειτουργία των υποδοχέων. 

Ο Vlad Yudin επιμένει και ρωτά, τι θα συμβεί εάν παραμείνετε σε ντοπαριστικό κύκλο όλη την χρονιά; και το ίδιο συνεχίσετε να κάνετε για χρόνια;  

O Τουλιάτος επισημαίνει ότι αυτη η τακτική θα επιφέρει εγκεφαλικά προβλήματα, δυσλιπιδαιμία αύξηση της χοληστερόλης, αύξηση των επίπεδων της  ομοκυστεΐνης – υπερομοκυστεϊναιμία, που  συμβάλει στην αρτηριακή βλάβη και δημιουργεί  θρόμβους στα αιμοφόρα αγγεία σας.   Αυξημένος αιματοκρίτης – διαταραχή της πήξης του αίματος, όπως και αύξηση των ηπατικών ενζύμων.

Παράλληλα παρατηρούνται προβλήματα στη στυτική λειτουργία – συρρίκωση των όρχεων, και εδώ θα χρειαστεί ορμονική θεραπεία από εξειδικευμένο γιατρό. Στην καρδιά πάχυνση των τοιχωμάτων της αριστερής κοιλίας του κύριου θαλάμου άντλησης της καρδιάς, ενώ η χρήση αυξητικών παραγόντων όπως του IGF 1 προκαλούν οργανομεγαλία – καρδιομεγαλία όπου η καρδιά μεγαλώνει στο σύνολο της ως όργανο και στην συνέχεια μπορεί να οδηγήσει σε καρδιομυοπάθεια και καρδιακή ανεπάρκεια.
Για τον Βιοπαθολόγο Τουλιάτο η διαχρονική χρήση των ΑΑΣ συνίσταται  στις μικρές και ελεγχόμενες δόσεις, όπου κυρίαρχο ρόλο  στην ορμονική ισορροπία συμβάλει η  σωστή χρήση της τεστοστερόνης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα