Αρχική » Από 16 ετών τα πήρε! σήμερα επιτυχημένος IFBB PRO στα 26

Από 16 ετών τα πήρε! σήμερα επιτυχημένος IFBB PRO στα 26

by admin

Είναι μια δημόσια δήλωση που ξεσκεπάζει την πραγματικότητα, δεν τον πνίγει η γραβάτα της ηθικής και της δημόσιας εικόνας. Ο 26χρονος επαγγελματίας bodybuilder Mike Sommerfeld ξεκίνησε συνειδητά τα ψυχαγωγικά drugs – αναβολικα στεροειδή πριν από δέκα χρόνια, σε ηλικία 16 ετών. (2:40)  O πατέρας του ήταν bodybuilder  από το 1990 και φίλος με τον Dennis James.  Στον πρώτο του αγώνα συμμετείχε ως φυσικός bodybuilder. Eκείνη την περίοδο ξεκίνησε με μέτριες δόσεις των 250 χιλιοστόγραμμων τεστοστερόνης την εβδομάδα (5:49  ) για να αυξήσει το βάρος του, πράγματι έβαλε 16 κιλά μέσα σε λίγους μήνες. (6:32 )

 O Mike Sommerfeld αργότερα έκανε την πρώτη θεραπεία στοίβαξης με προπιονική τεστοστερόνη σε ηλικία 18 ετών. Πριν από το γερμανικό πρωτάθλημα ήταν πολύ αγχωμένος, καθώς ο ανταγωνιστής του στο bodybuilding Dennis Arnold  δύο εβδομάδες νωρίτερα είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ είχε νικήσει και στο γερμανικό πρωτάθλημα του περασμένου έτους. Παρά τους φόβους του, ο Mike Sommerfeld κατάφερε  να ανεβεί  στην κορυφή του βάθρου των νικητών με σωματικό βάρος 81 κιλών και να κατακτήσει το γενικό τίτλο. Τα στεροειδή που χρησιμοποίησε ο Mike Sommerfeld εκείνη την περίοδο ήταν,  700 χιλιοστόγραμμα προπιονικής τεστοστερόνης, 300 χιλιοστογραμμάρια οξικής τρεμπολόνης και  δύο παράγωγα DHT Winstrol (stanozolol) και drostanolone. [quote]Ο Mike Sommerfeld χρησιμοποίησε επίσης τα ίδια στεροειδή φάρμακα στο Arnold Classic του 2014 στη Μαδρίτη στον αγώνα της IFBB[/quote]

Στην προετοιμασία του στα διάφορα πρωταθλήματα ως junior χρησιμοποίησε τακτικά 120 μικρογραμμάρια βεντιπουλμίνης για αφυδάτωση, μια ουσία που στην πραγματικότητα δεν προορίζεται για ανθρώπινη χρήση, αλλά για χρήση σε ζώα . (Σημ BS– Ventipulmin  φάρμακο που χρησιμοποιείται για το άνοιγμα των αναπνευστικών οδών των αλόγων και για την απομάκρυνσή της βλέννας)

Ο Mike Sommerfeld χρησιμοποίησε επίσης τα ίδια στεροειδή φάρμακα στο Arnold Classic του 2014 στη Μαδρίτη στον αγώνα της IFBB, αλλά σε μικρότερες ποσότητες. Ένα χρόνο αργότερα, στο ίδιο πρωτάθλημα, κατέλαβε τρίτη θέση και πήρε Dianabol παρ όλο ότι γνώριζε πως δεν επρεπε να  καταναλώνει στεροειδή από το στόμα.

Στη συνέχεια, άλλαξε καθοδηγητή και ήρθε σε επαφή με  τον γνωστό επιστήμονα της μοριακής βιολογίας  Patrick Tuor . “Ποτέ δεν είχα πάρει τόσa λίγa και είχα φανεί τόσο καλός”, λέει ο Sommerfeld .  (26: 49) Στη φάση της στοίβαξης , ο 26χρονος πήρε 300 χιλιοστόγραμμα προπιονικής τεστοστερόνης και 300 χιλιοστόγραμμα φαινυλοπροπιονικής νανδρολόνης, και ενδιάμεσα επίσης ένα δισκίο κλενβουτερόλης – 20 μικρογραμμαρίων. Σύμφωνα με τον Mike Sommerfeld , οι δόσεις είναι τόσο μικρές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ενός άνδρα 85 ετών με οστεοαρθρίτιδα ισχίου. Στη δίαιτα μου ήταν λίγο “πιο έντονο” γιατί πρόσθεσα   το Winstrol, μεταξύ άλλων. “Τόσο απλά πράγματα.”

Στο 27:49 δηλώνει, δεν γνωρίζω εάν θα ήμουν τόσο υγιής σήμερα (εάν δεν ήταν ο Patrick Tuor) 

Το 2018 ο Mike Sommerfeld έγινε επαγγελματίας bodybuilder  με τη μικρότερη στοίβαξη στεροειδών μέχρι σήμερα, καθώς ο Patrick Tuor συνειδητοποίησε για τον αθλητή του ότι τα λιγότερα αρκούν ως περισσότερα “Ας είναι 500 Testo, 350 Tren και Winstrol και Drosta.”  Όμως λόγω της σπάνιας ηπατικής νόσου, (υπέφερε από Porphyria variegata )  ο προπονητής του τον έδιωξε από την ομάδα του μετά από λίγο, επειδή δεν ήθελε να αναλάβει ευθύνη για τον πιθανό θάνατο του νεαρού αθλητή του. (27:52)  Κατόπιν ο γερμανός bodybuilder  πήγε στον προπονητή Neil Hill, ενώ πρώτα πήρε τα μέτρα του για την  ασθένειά του. Τώρα ο αθλητής που σπονσοράρεται από την NP Nutritio καταναλώνει μόνο 250 χιλιοστόγραμμα τεστοστερόνης σε κάθε βίντεο πριν  εμφανιστεί στο κανάλι του στο YouTube από τον Νοέμβριο του 2019. Τέρμα πια τα στεροειδή. Ο γερμανός  bodybuilder θα μπορούσε να προσθέσει περισσότερα φάρμακα  στη στοίβαξη του εάν ένας διαγωνισμός επρόκειτο να γίνει στο προσεχές μέλλον. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, είναι “6 εβδομάδες έξω”. Ο μακροπρόθεσμος στόχος του γερμανικού IFBB Pro είναι να βγάλει  τον David Hoffmann από το θρόνο και να πάρει τη θέση του στην κορυφή.


Δείτε επίσης εδώ Τα πήρε Χοντρά ..πολύ άνετος έδωσε συνέντευξη

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα