Αρχική » Τουλιάτος μίλησε στην συνέντευξη ποτό ή αναβολικό;

Τουλιάτος μίλησε στην συνέντευξη ποτό ή αναβολικό;

by admin

Στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό  στιγμιότυπο γίνεται μια προσπάθεια αντιπαραβολής, ποτό ή αναβολικό; αν και υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν το ποτό τους παίρνουν το αναβολικό τους και πίνουν το ναρκωτικό τους,  χαλαρώνοντας με ένα τσιγάρο χασίς (δείτε εδώ χασικλίδικη κουλτούρα στο bodybuilding) επί του παρόντος το ερώτημα είναι διαφορετικό. Ο ρώσος του Generation Iron θέτει το δίλημμα στον Δόκτωρ Τεστοστερόνη – Γιώργο Τουλιάτο, για την μεροληπτική κριτική που ασκείται στα Ανδρογόνα – Αναβολικά – Στεροειδή – ΑΑΣ , λόγω και των αναφερόμενων  θανάτων που προκύπτουν από αυτά, ενώ αντιθέτως κατά ένα μεγάλο ποσοστό γίνεται αποδεκτή η συνήθεια της κατάποσης αλκοολούχων ποτών. Παράλληλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ανοίξει μια ευρεία συζήτηση για το τι είναι υγιεινός τρόπος ζωής σε μια κοινωνία, που ένα μέρος τις καπνίζει τσιγάρα με νικοτίνη ή πίνει αλκοόλ και ένα μέρος της χρησιμοποιεί αναβολικά στεροειδή.

Ταυτόχρονα αν και η ποσότητα του αλκοόλ επιδρά σημαντικά στην υγεία, η αποδοχή αυτής της συνήθειας δεν στοχοποιείται  όσο τα ΑΑΣ. Ο Τουλιάτος στην απάντηση του δεν αγνοεί τις ωφέλειες της ελεγχόμενης χρήσης του ποτού όπως το κόκκινο κρασί, που εμπεριέχει  ρεσβερατρόλη που ουσιαστικα είναι μια ουσία που βοηθά της ΗDL, αντίθετα δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ωφέλεια από το κάπνισμα, εκτός της όποιας ενίσχυσης του μεταβολικού ρυθμού και της καύσης  θερμίδων, όμως ταυτόχρονα η νικοτίνη είναι και βασικός παράγοντας για τον σχηματισμό καρκίνου, επίσης το κάπνισμα προκαλεί και αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Τα αναβολικά στεροειδή σε μικρές δόσεις (όχι κατάχρηση ) βοηθούν, στην οστική πυκνότητα, αντιμετωπιζουν την μυϊκή καχεξία, την κόπωση και βελτιώνουν την ευεξία. Παράλληλα συνταγογραφούνται σε περιπτώσεις κατάθλιψης που προκύπτουν από ορμονικά προβλήματα της μέσης ηλικίας όπως προβλήματα στύσης, βοηθώντας στην αυτοεκτίμηση. 

Αντιθέτως σε περιπτώσεις ρεκόρ όπου η επιδίωξη αφορά την αύξηση των μυών ή την βελτίωση της ταχύτητας και της δύναμης  παρατηρείται κατάχρηση.

Στο ερώτημα (2:35) για το τι είναι πιο υγιές, να πιείτε δυο μπουκάλια βότκα το σαββατοκύριακο ή να  χρησιμοποιήσετε αναβολικά στεροειδή στις ποσότητες που χρησιμοποιούν οι bodybuilders; Η απάντηση του Γιώργου Τουλιάτου είναι ξεκάθαρη τίποτα από τα δυο δεν είναι υγιές, όμως  εάν επρεπε να επιλέξει θα έκανε χρήση μικρών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών, για παράδειγμα 50 χιλιοστόγραμμα Deca-Durabolin, 100 χιλιοστόγραμμα Primobolan  ή 10 χιλιοστόγραμμα  Anavar για αντιγηραντικούς σκοπούς και βελτίωση της ποιότητας ζωής! Επίσης τα συμπληρώματα και οι ιατρικές εξετάσεις βοηθούν στην αντιμετώπιση παρόμοιων προβλημάτων.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα