Αρχική » Jake Wood έδωσε συνέντευξη όλοι τον βλέπουν ως Σωτήρα!

Jake Wood έδωσε συνέντευξη όλοι τον βλέπουν ως Σωτήρα!

by admin

Το παράδειγμα του καλού σπόνσορα – πατέρα χορηγού είναι παγκόσμιο, και έχει αρκετές  ομοιότητες σε όλες τις χώρες. Όταν βρεθεί κάποιος να “χορηγεί ” τα λεφτά όλοι τον αγαπούν, ενώ στο σύγχρονο πεδίο των social media του κάνουν likes και του αποδίδουν εγκωμιαστικά σχόλια. Ο νέος σπόνσορας και επιχειρηματικός ηγέτης του Mr. Olympia, ο Jake Wood ανέλαβε σε μια δύσκολη εποχή,  ο φίλος του πρόεδρου Donald  Trump και εκδότης της American Media Inc, David Pecker του πούλησε τον ιστορικό διαγωνισμό του Mr. Olympia όπως και τα περιοδικά της μυώδους κουλτούρας διότι δεν είχε ψωμί! Άρα ποιος θα αναλάμβανε το bodybuilding; Μα φυσικά ο Jake Wood που ξεκίνησε να γυμνάζεται ως bodybuilder το 1976 στο γυμναστήριο του Vince Gironda, ενώ η οικογένεια του και αργότερα ο ιδιος έφτιαχναν σπειροειδείς συνδετήρες αεροσκαφών και έβγαλαν πολύ χρήμα! Οπως δηλώνει ο Jake Wood κάποια στιγμή όταν είδε πως δεν μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος bodybuilder αποφάσισε να επενδύσει στην μυώδη κουλτούρα ως χορηγός, αρχικά σε μικρότερα γεγονότα. [quote]Στο 6:44 δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του γυναικείου bodybuilding! 

Στο 9:04 χαρακτήρισε ως καλό βοσκό του bodybuilding τον Joe Weider που προφανώς ήταν το μόνο άτομο που είχε μεγάλη επίδραση στο άθλημα.

Όλα αυτά τα γνωρίζει ο πρώην bodybuilder και νυν εκφωνητής Bob Cicherillo, έτσι στην συνέντευξη που πήρε από τον  Jake Wood φρόντισε να βροντοφωνάξει, επιτέλους ένας δικός μας άνθρωπος ανέλαβε το bodybuilding ! παραλληλίζοντας τον Jake Wood και  λάτρη του γυναικείου bodybuilding με τον “ξένο” David Pecker της American Media Inc (10:54 λεπτό)

Εδώ να σημειώσουμε πως ο διπλωμάτης Bob Cicherillo στο 0:44 αναγνωρίζει ότι ο Jake Wood ανέλαβε σε μια περίοδο αβεβαιότητας και τρέλας, όπου κυριαρχεί η αστάθεια.   

Ο Jake Wood ως σωτήρας του επαγγελματικού bodybuilding πρέπει να πάρει αποφάσεις, το Mr. Olympia θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο,  και πολύ πιθανό να το παρακολουθήσει λίγος κόσμος λόγω της υγειονομικής κρίσης. Έτσι είναι πιθανό να οδηγηθεί σε μια επιλογή  pay-per-view, δηλαδή να μπορούν οι θεατές να πληρώσουν και να δουν τον διαγωνισμό από το σπίτι τους ζωντανά, ως μια επιλογή που θα τους κρατήσει ασφαλείς. 22:32 λεπτό

Ο νέος σπόνσορας ανέλαβε σε μια δύσκολη εποχή.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα