Αρχική » Phil Heath έδωσε συνέντευξη για το Mr Olympia 2020

Phil Heath έδωσε συνέντευξη για το Mr Olympia 2020

by admin

Πριν από λίγο το Muscle & Fitness που εξαγοράστηκε από τον Jake Wood δημοσίευσε συνέντευξη του Phil Heath. Tα πράγματα  είναι ξεκάθαρα, αρκετοί γνώριζαν και προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να προωθήσουν το προϊόν που ονομάζεται Phil Heath και Mr Olympia. Το Olympia Pre-Judging φέτος είναι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, που τυχαίνει να είναι τα 41α γενέθλιά του Phil Heath, όλα τυχαία; (Γεννήθηκε 18 Δεκεμβρίου 1979)

O Heath σε μια μακροσκελή συνέντευξη, απαντά στο διαδικτυακό μέσο του Jake Wood, δηλώνοντας  πως η επίτευξη του όγδοου τίτλου που κατέκτησαν οι Lee Haney και Ronnie Coleman είναι κάτι που ονειρευόταν, αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να συμβεί μέχρι τώρα, που αποφάσισε να διαγωνιστεί. Όπως επισημαίνει, αυτό που κάνει την επιστροφή μου τόσο σημαντική είναι ότι, τόσο ο Lee Haney όσο και ο Ronnie Coleman μου έχουν ήδη πει ότι θα χαρούν να με δουν να επιστρέφω! Ο Heath θεωρεί ότι μετά την ήττα του 2018, θα έχει την ευκαιρία του,  After I lost in 2018 I finally got a chance to exhale.

Ο ιδιος το ομολογεί, ένιωσε άβολα να παρακολουθεί πέρυσι (2019) τον διαγωνισμό του Mr Olympia, ..μόλις είδε τους διεκδικητές τους διαγωνισμού ήταν δύσκολο να μην φανταστεί τον εαυτό του ανάμεσα τους!  Από την άλλη, παρακολούθησε από το σπίτι του τον διαγωνισμό ενώ μοιράστηκε ένα γεύμα με τη σύζυγό του Shurie, απολαμβάνοντας τη ζωή για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό.  

I’ll be honest, I felt uneasy watching last year. It was a mix of emotions. As much as I intended to just be a fan that night and tune in like every other fan, once I saw the lineup it was hard not to envision myself being up there. On the other hand, I watched last year from home while sharing a meal with my wife Shurie, enjoying life for the first time in a long time. 

Η στρατηγική της προετοιμασίας  του για τον διαγωνισμό τον Δεκέμβριο, θα είναι η ίδια, δεν διατίθεται να εγκαταλείψει πράγματα που λειτούργησαν στο παρελθόν, και συνεχίζουν να λειτουργούν, για τον Heath ο COVID  έχει δημιουργήσει ένα νέο σύνολο προκλήσεων σχετικά με την προπόνηση στο γυμναστήριο, στην πραγματικότητα έπρεπε να βρει τρόπους για να προπονείται μόνος του και αργά το βράδυ. Δεν είναι για το πόσο συχνά πηγαίνω στο γυμναστήριο, αλλά τι κάνω όταν είμαι εκεί, λέει ο Heath, κατέκτησα τέσσερα ή πέντε Mr. Olympia κάνοντας αυτό, προπονούμενος μόνος μου σε άδεια γυμναστήρια, στις 10 μ.μ. και 1 π.μ. Οι καλύτεροι διεκδικητές (bodybuilders)  ξέρουν πώς να ρυθμίζουν σωστά τα πάντα στην προετοιμασία τους. Η γνώση αυτού του χρονισμού σημαίνει ότι δεν υπάρχει φόβος, υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά, ευφυΐα, εκτέλεση και πειθαρχία.
Για την απώλεια του Mr Olympia από τον Shawn Rhoden το 2018 απαντά έμμεσα, δεν στέκεται στο παρελθόν, και προβάλλει την αφοσίωση του για το bodybuidling ως γνώρισμα – πλεονέκτημα της προπονητικής δουλειάς που παρουσιάζει κάθε φορά στον διαγωνισμό.

O Heath χαίρεται που ανέλαβε ο  Jake Wood, και του δίνει την δυνατότητα να διαγωνιστεί  I’m happy to see Jake with this opportunity, ενώ παράλληλα  δηλώνει: η δουλειά μου στα γενέθλιά μου είναι απλώς να κυριαρχήσω σε αυτό το στάδιο. Αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό από τις 18 Δεκεμβρίου (προ -ημιτελικοί τα γενέθλια του ) είναι η 19η Δεκεμβρίου, (ημέρα των τελικών)  γιατί αυτή είναι η μέρα που θα ασχοληθεί με την ημιτελή δουλειά του. 

PHIL HEATH TO COMPETE FOR 8TH OLYMPIA TITLE: ‘I HAVE UNFINISHED BUSINESS’

Muscle & Fitness caught up with Heath moments after his big announcement.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα