Αρχική » Όλοι αγαπούν τον πρόεδρο του bodybuilding διότι είναι λεφτάς!

Όλοι αγαπούν τον πρόεδρο του bodybuilding διότι είναι λεφτάς!

by admin

Ευχή ή κατάρα; Είναι σαν τον πλούσιο τύπο που οι γυναίκες τον λένε ωραίο, αν και ο ιδιος, είναι μαλωμένος με τον καθρέπτη του. Το ίδιο συμβαίνει με τα αφεντικά που αναλαμβάνουν ισχυρά πόστα στον αθλητισμό. Όλοι τους αγαπούν, και συνεπώς τους εγκωμιάζουν.  Αυτό όμως δεν έχει ουδεμία σημασία, ο Jake Wood κατάφερε να φέρει τον  Phil Heath στο  Mr. Olympia 2020, ο Heath επιστρέφει! τον Δεκέμβριο  για τον όγδοο τίτλο και αυτό είναι μια επιτυχία που πιστώνεται στο πλούσιο αφεντικό του bodybuidling.

Επανειλημμένως  έχουμε αφιερώσει άρθρα για τον νέο Big Boss των μυών, τον Jake Wood, (δείτε εδώ) πριν καν γίνει γνωστός στην Ελλάδα, που τόσα έχει υποφέρει από μεσαίας στάθμης σπόνσορες που ζητούν πολλά από τους bodybuilders. Όπως σιγοψιθυρίζεται αλλά δεν ανακοινώνεται, το νέο αφεντικό των μυών έδωσε την χρηματική ευκαιρία στον Heath πριν τον διαγωνισμό. Μια κίνηση επιχειρηματικού ρίσκου αλλά και επιβεβλημένη σε μια εποχή όπου οι διαγωνισμοί των μυών και οι αθλητικές εκθέσεις έχουν καταρρεύσει, λόγω της υγειονομικής κρίσης.


Phil Heath θα αγωνιστεί στο MR OLYMPIA!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα