Αρχική » Τουλιάτος Ναι στην Ινσουλίνη Όχι στην κατάχρηση! που σε κάνει κοιλαρά

Τουλιάτος Ναι στην Ινσουλίνη Όχι στην κατάχρηση! που σε κάνει κοιλαρά

by admin

Επανειλημμένως έχει τοποθετεί για την “χημική κακοποίηση” και την χρήση τις ινσουλίνης σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, στηλιτεύοντας παράλληλα την νοοτροπία  πολλών καθοδηγητών να επιβάλλουν πρωτόκολλα με ακραίους συνδυασμούς ινσουλίνης και αυξητικής ορμόνης. Στο μέρος της συνέντευξης οπου ο βιοπαθολόγος Γιώργος Τουλιάτος ερωτάται για την ινσουλίνη στο bodybuilding, απαντά ότι ο γκουρού και υπέρμαχος της ινσουλίνης Milos Sarcev είναι φίλος του. Ενώ αναφέρει πως η ινσουλίνη είναι μια αναβολική ορμόνη που διεγείρει και την πρωτεΐνη σηματοδότησης mTOR τα αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα προκαλούν αύξηση της mTOR, και την μυϊκή ανάπτυξη. 

Ο   Τουλιάτος  περιγράφει το φαινόμενο της λιπογένεσης της κατάχρησης ινσουλίνης και στον αντίποδα την συσσώρευση λίπους, όπου “καταστρατηγείται” η διαδικασία της λιπογένεσης μαζί με την κακή διατροφική διαδικασία. Όλα αυτά οδηγούν στην αύξηση του σπλαχνικού λίπους, την συσσώρευση στην κοιλιακή κοιλότητα, η παράλληλη διόγκωση μεταξύ των σπλάχνων και του εντέρου εμφανίζει την εικόνα μιας πρησμένης κοιλιάς με κοιλιακούς!  Επίσης οι βαριές ασκήσεις όπως τα καθίσματα, η πρέσα ποδιών αυξάνουν την κοιλιακή πίεση, μαζί με την υπερκατανάλωση των  τροφών.  

Στο 1:26 o Τουλιάτος επισημαίνει  τις δραματικές επιπτώσεις από την χρήση της αυξητικής ορμόνης – GH που σε συνδυασμό με την ινσουλίνη επιφέρει την οργανομεγαλία και την αντιαισθητική εικόνα της πρησμένης κοιλιάς, που μπορεί να αναστραφεί εάν κάποιος χάσει πολλά κιλά π,χ 50 pounds! Για τον  Τουλιάτο η χρήση ινσουλίνης ενδείκνυται μετά την προπόνηση, με τα κατάλληλα θρεπτικά στοιχεία  και όπου η ευαισθησία αυτής, παρατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Η όποια διαφοροποίηση του με τον  Milos Sarcev ήταν στην χρήση της ινσουλίνης πριν την προπόνηση, για τον Τουλιάτο η χρήση ινσουλίνης πρέπει να γίνεται στην off season, με μικρές δόσεις και όχι στην περίοδο της γράμμωσης. 

[quote]Χρειάζεστε χαμηλά την ινσουλίνη για να κάψετε λίπος δηλώνει ο Dr Testosterone 2:08[/quote]

Στο ερώτημα εάν κάποιος κάνει χρήση ινσουλίνης, χωρίς να καταναλώσει κάτι γλυκό, ο Τουλιάτος συμφωνεί διοτι μπορεί να μπει σε διαβητικό κώμα, σε κάθε περίπτωση η ινσουλίνη εαν χρησιμοποιηθεί παίρνοντας μέτρα ασφάλειας βοηθά, όπως και  τους διαβητικούς. ( 2:20)  Εάν δεν γνωρίζεται πως να την χρησιμοποιήστε, και πόση ποσότητα υδατανθράκων να καταναλώσετε, μπορεί να βρεθείτε σε κώμα. H ινσουλίνη τα διεγερτικά και τα διουρητικά είναι οι τρεις κατηγορίες φαρμάκων που κάποιος θα διακινδυνέψει την ζωή του, σε αντίθεση με τα στεροειδή που “σκοτώνουν” με το πέρασμα του χρόνου . 

 

 

    

 

 

 

 

       

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα