Αρχική » Ανακοινώσεις από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης

Ανακοινώσεις από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης

by admin

Σε ανακοινώσεις προέβη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης – ΠΟΣΔ


[pp_gallery gallery_id=”84498″ width=”200″ height=”200″]

Σε τακτική συνεδρίαση συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Δ. σήμερα 02/08/2020 στην πόλη του Ναυπλίου,τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα,παρουσία του Νομικού Συμβούλου της Π.Ο.Σ.Δ. κ. Άγγελου Πατρώνη.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν αρκετά θέματα μεταξύ των οποίων ο αγωνιστικός σχεδιασμός για το τρέχον έτος,η συγκρότηση διεθνών αποστολών καθώς και η σύσταση επιτροπών και ομάδων εργασίας.
Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Δ. έχει ως εξής:
1)Πρόεδρος: Κολιγκιώνης Αναστάσιος
2)Αντιπρόεδρος: Κωνσταντινίδης Γεώργιος
3)Γεν.Γραμματέας: Κλιάφας Στυλιανός
4)Ταμίας: Μπουζιάνας Γεώργιος
5)Ειδικός Γραμματέας:Μπαίλη Ζωή
6)Έφορος:Κωλέττης Ανδρέας
7)Μέλος:Τσιαμπάζης Στέφανος


Επίσημη συνάντηση είχε σήμερα 01/08/2020 ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Δ. κ. Τάσος Κολιγκιώνης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τη λήψη της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της Π.Ο.Σ.Δ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα της Ομοσπονδίας καθώς και η πιθανότητα τέλεσης αγώνων και αποστολή αθλητών σε διεθνείς διοργανώσεις την φετινή αγωνιστική περίοδο,δεδομένου των δύσκολων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν. Ο κ. Υφυπουργός ευχήθηκε στον κ. Πρόεδρο καλή αρχή στις δραστηριότητες της Π.Ο.Σ.Δ.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα