Αρχική » Νίκησε ο γιος του Labrada Απίστευτο pro ντεμπούτο

Νίκησε ο γιος του Labrada Απίστευτο pro ντεμπούτο

by admin

Ο Labrada είχε καλή ψυχολογία, και αυτό φάνηκε στους τελικούς του Tampa pro 2020. Ο αντίπαλος του Iain Valliere ήταν ένα βήμα πίσω σε αυτό.  Τα media μιλούν  για ένα απίστευτο pro ντεμπούτο, πρώτος επαγγελματικός διαγωνισμός για τον γιο του Labrada και πρώτος επαγγελματικός τίτλος! 


Ο Hunter Labrada είχε το μυϊκό σύνολο που απαιτείται (φιγούρα)  σε αυτούς τους διαγωνισμούς αλλά δεν είχε την “σκληράδα” του  Valliere που ήταν πιο καλά προετοιμασμένος την δεδομένη χρονική στιγμή αν και δεν “έπιασε το 99% της φόρμας που μπορούσε στον συγκεκριμένο διαγωνισμο, όπως και ο Labrada. Να επισημάνουμε ότι αυτό που ουσιαστικα μετρά είναι η εμφάνιση στην σκηνή, στο παρελθόν φίλοι, συγγενείς, και καθοδηγητές αρνιόντουσαν να δεχτούν την ήττα, διοτι κρατούσαν την εικόνα πριν ή και μετά τον αγώνα. Δυστυχώς το σκοράρισμα στο bodybuilding κρίνεται την στιγμή που σε καλούν οι κριτές, εκεί πρέπει να επιτύχεις το ιδανικό φορμάρισμα.

Στο χθεσινό διαγωνισμό ο Iain Valliere προετοιμάστηκε σωστά αν και το χρώμα του στην σκηνή τον αδικούσε, τελικά ηττήθηκε στο βραδινό τελικό από το καλαίσθητο σύνολο του Hunter Labrada, που από το 2018 ως ερασιτέχνης είχε μια εντυπωσιακη μυϊκή βελτίωση ως επαγγελματίας που διεκδικεί μελλοντική αναγνώριση στο Mr. Olympia.

1. Hunter Labrada
2. Iain Valliere

3. Dwayne Walker

4. Phillip Clathar
5. Ronald Gordon
6. Dorian

Αποτελέσματα Ανοιχτού Bodybuilding ανδρών

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα