Αρχική » Αγωνία για τη Μάσκα στα Γυμναστήρια – Δεχθήκαμε πάρα πολλά τηλέφωνα!

Αγωνία για τη Μάσκα στα Γυμναστήρια – Δεχθήκαμε πάρα πολλά τηλέφωνα!

by admin

Σε ανακοινώσεις τους ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής αναφέρουν


[quote]ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.
Ύστερα από πάρα πολλά τηλέφωνα τα οποία δεχθήκαμε από ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, σχετικά με την ανακοίνωση του Υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους και αναρωτιούνται όλοι αν ισχύει και για τα γυμναστήρια, δημοσιεύουμε αυτή την ανακοίνωση.
Δεν έχει βγει μέχρι στιγμής σχετική διευκρίνιση. Το μόνο σχετικό στοιχείο, το οποίο έχουμε αυτή τη στιγμή είναι η διευκρίνιση την οποία έκαναν σε σχετική ερώτηση που έγινε στους τεχνοκράτες του ΕΟΔΥ, όταν κάναμε την τηλεδιάσκεψη πριν την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων και οι οποίοι διευκρίνισαν τρεις φορές ότι δεν επιτρέπεται η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια προπόνησης.
Επίσης θεωρούμε ότι η χρήση μάσκας στη διάρκεια της εκγύμνασης είναι αντιεπιστημονική και ακυρώνει όλα τα επιστημονικά προπονητικά πρωτόκολλα.
Άλλο ένα στοιχείο το οποίο διαθέτουμε, είναι ανακοίνωση του Κυπριακού Συνδέσμου Γυμναστηρίων (αναρτήσαμε σχετική ανακοίνωση), η οποία αναφέρει ότι δεν ισχύει για τα γυμναστήρια και που προφανώς έχει γίνει διευκρίνιση από την Κυπριακή Κυβέρνηση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. θα προβεί άμεσα σε επερώτηση στο Υπουργείο Υγείας.[/quote]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα