Αρχική » Έπαθαν την πλάκα τους πως έβαλε τόση Μάζα ο γιος του;

Έπαθαν την πλάκα τους πως έβαλε τόση Μάζα ο γιος του;

by admin

Dennis James και Flex Wheeler συζήτησαν για την εντυπωσιακή βελτίωση του Hunter Labrada, γιος του βετεράνου bodybuilder  και επιχειρηματία Lee Labrada ενός από τους καλύτερους πόζερ στο επαγγελματικό bodybuilding. O 28χρονος θα κάνει το Pro ντεμπούτο του σε μια εβδομάδα από τώρα, στον επερχόμενο διαγωνισμό Tampa Pro 2020, δυο χρόνια μετά αφότου κατέκτησε την Pro Card του στο NPC Nationals το 2018.

 [quote]Πως έβαλε τόση μάζα ο γιος του Labrada;  [/quote]

O “έμπειρος”  Dennis James είναι πολύ εντυπωσιασμένος από τον γιο του Labrada που κατά τα φαινόμενα  έβαλε 40 pounds  σε ένα χρόνο! Ο Wheeler συμφώνησε ότι η ποσότητα της μυϊκής μάζας που έβαλε ο νεαρός είναι εξωπραγματική!

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Dennis James έχει αμφιβολίες για το εάν θα μπορέσουν οι  William Bonac , Hadi Choopan , Big Ramy (αποχή)  , Roelly Winklaar να διαγωνιστούν στο επόμενο Mr Olympia 2020 τον Δεκέμβριο! εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν για τον Covid – 19. Αυτό θα ήταν κάτι μοναδικό για τον Hunter Labrada που θα μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση και στην πεντάδα.

Εντυπωσιακός ο 28χρονος Hunter Labrada πριν το Tampa Pro 2020

Εντυπωσιακές οι νέες φωτογραφίες του Hunter Labrada που παρουσιάζει μια…

24/07/2020  Από BS mag of Disclosure 

Ο γιος του Lee Labrada – Hunter Νίκησε στο NPC National Championships 2018

Τα κατάφερε ο γιος του  Lee Labrada, ο Hunter Labrada Νίκησε στο NPC National Championships…

18/11/2018

Hunter Labrada 2020

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα