Αρχική » Μίλησε ο “Πατέρας της Ινσουλίνης” για τις πρησμένες Κοιλιές

Μίλησε ο “Πατέρας της Ινσουλίνης” για τις πρησμένες Κοιλιές

by admin

O Milos Sarcev στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα απαντά για την ωφέλεια των υδατανθράκων στην αποφυγή ενός επεισοδίου με την ινσουλίνη, για αυτό και προτείνει την κατανάλωση μιας ποσότητας υδατανθράκων, όπου ο εγκέφαλος θα σηματοδοτήσει την καλύτερη αίσθηση  στην απελευθέρωση της ινσουλίνης από το πάγκρεας. Αντίθετα το ρίσκο με τις ενέσεις ινσουλίνης είναι κάτι διαφορετικό, όπου θέτουν τις βάσεις ενός υπογλυκαιμικού σοκ  – (κώμα) που μπορεί να οδηγήσει και στον θάνατο.

Ο Milos Sarcev ο Πατέρας της ινσουλίνης στο επαγγελματικό  bodybuilding δεν είναι κατά της χρήσης, η ένσταση του είναι στην χρήση της ορμόνης που αν και την κατονομάζει ως δηλητήριο θέτει τους ορούς χρήσης της ινσουλίνης, και το αντίδοτο είναι πάντα η ποσότητα των υδατανθράκων που εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα (2:30)

Ο Πατέρας της ινσουλίνης, κάνει αναφορές στην χρήση της βραδείας απελευθέρωσης ινσουλίνης και της ταχείας απελευθέρωσης ινσουλίνη όπου αυτοσκοπός είναι η παρακολούθηση του φαινόμενου  και η χρήση της κατάλληλης ποσότητας υδατανθράκων – το αντίδοτο όπως χαρακτηριστά αναφέρει  (3:28)

Ο Σέρβος γκουρού τονίζει ..είναι πολλοί που με κρίνουν ότι επηρεάζω ανθρώπους που μπορεί να πεθάνουν (από την χρήση ινσουλίνης) όχι δεν θα πεθάνουν! εάν ακολουθούν τα πρωτόκολλα μου.

Ο  Sarcev κάνει μια αναφορά στον Μπόντιμπιλντερ Mustafa Mohammad (4:15)  που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υπερκαλιαιμία-  οι κίνδυνοι από την εμφάνιση της υπερκαλιαιμίας είναι η πρόκληση κοιλιακής μαρμαρυγής ή ασυστολίας ή και καρδιακής ανακοπής και όπου στον bodybuilder χορηγήθηκε γλυκόζη με ινσουλίνη για να διαφύγει τον κίνδυνο. Το παράδειγμα του είναι για τον γκουρού μια απόδειξη πως εάν κάποιος γνωρίζει να κάνει σωστή χρήση της ινσουλίνης, αυτό έχει νόημα.

Στην συνέχεια, ο  Σέρβος γκουρού αναφέρει διατροφικά πρωτόκολλα με την χρήση ινσουλίνης, όμως το ενδιαφέρον είναι πως δεν συγχέει την χρήση  αυτής της ορμόνης με το φαινόμενο  της μεγάλης κοιλιάς  στο επαγγελματικό bodybuilding, αντίθετα πιστεύει πως η λανθασμένη χρήση μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο – λάθος χρονική στιγμή (4:55 ) μαζί με λανθασμένες διατροφές λ.χ υψηλές δίαιτες σε λιπαρά η και θερμίδες επιφέρουν τα άσχημα αποτελέσματα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα