Αρχική » Δεν πιστεύει ότι τα ανδρογόνα μεταβάλλουν την συμπεριφορά

Δεν πιστεύει ότι τα ανδρογόνα μεταβάλλουν την συμπεριφορά

by admin

Είναι ξεκάθαρος ο  Milos Sarcev “το μυαλό” του επαγγελματικού bodybuilding, τα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή – ΑΑΣ δεν μεταβάλλουν την συμπεριφορά των Bodybuilders ! στο ερώτημα εάν διέκρινε κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά των πελατών του, ο σέρβος γκουρού και πατέρας της ινσουλίνης απαντά  ξεκάθαρα,  Όχι! δεν έχει δει αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση στεροειδών στους αθλητές του, ισως, τη μόνη φορά που είχε δει κάτι να συμβαίνει, οφείλεται στο γεγονός  ότι ο bodybuilder δεν έλαβε τις σωστές δόσεις ως χρήστης. Ο ιδιος ο γκουρού αν και ντοπαρίστηκε δεν είχε αλλαγές στην ψυχολογία του, το ίδιο συνέβη και σε πελάτες που ήταν μέσα σε κύκλο χρήσης ή εκτός κύκλου χρήσης, η συμπεριφορά τους ήταν η ίδια.

Για τον γκουρού εάν οι χρήστες των ΑΑΣ ακολουθούν τα βιοχημικά πρωτόκολλα της ντόπας δεν κινδυνεύουν από ακραίες συμπεριφορές!  (Roid Rage)  Μια εξήγηση για το φαινόμενο των ξεσπασμάτων και της οργής, είναι η διατροφή στην διάρκεια μιας αγωνιστικής προετοιμασίας, όπου εκεί οι bodybuilders στερούνται.
Σημ εδώ να αναφέρουμε πως σε ένα σημείο της συνέντευξης ο γκουρού δίνει κάποιες πιθανότητες η χημική σύσταση κάποιων φαρμάκων να λειτουργεί επιδραστικά στον ψυχισμό των ανθρώπων.


δείτε επίσης εδώ  Ψυχολογικές επιδράσεις των αναβολικών στεροειδών (Roid Rage)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα