Αρχική » To bodybuilding στον κινηματογράφο!

To bodybuilding στον κινηματογράφο!

by admin

Σε δημοσίευμα του cinemagazine.gr εγινε αναφορά στο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και τα 5 Works in Progress που συμμετείχαν στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes», η οποία πραγματοποιήθηκε  online στο πλαίσιο του τμήματος Marché du Film του Φεστιβάλ Καννών (22 – 26 Ιουνίου, 2020). Το ίδιο εγινε και από το variety.com

Επίσης στην σελίδα του, στο facebook το  Thessaloniki International Film Festival επισημαίνεται:  Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε την ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Made in Vain” στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή της Αγοράς του ΦΚΘ στο «Thessaloniki Goes to Cannes» είναι μια συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου / Greek Film Centre με το Festival de Cannes.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα από τη Νοτιοανανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια που παίρνει μέρος στη συγκεκριμένη δράση του Marché du Film – Festival de Cannes, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο περιζήτητες αγορές ταινιών στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για το “Made in Vain”

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κλιούμης, Παραγωγή: Λουίζος Ασλανίδης, Ekso productions, Συμπαραγωγή: Μιχάλης Κλιούμης, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Ελλάδα, Ντοκιμαντέρ

Προσωπικοί δαίμονες, θυσίες, μάχη με τον καθρέφτη, απωθημένα, στόχοι, σκληρή προπόνηση και σκληρή διατροφή συμπληρώνουν την καθημερινότητα των Body Builders. Η προσπάθεια τους να γίνουν επαγγελματίες Body Builders και να διακριθούν είναι αέναη και απαιτητική, ο ανταγωνισμός μεγάλος και η προετοιμασία μηνών στο γυμναστήριο κρίνεται σε μια στιγμή πάνω στην σκηνή. Για κάποιους σιδερένιο άθλημα, για άλλους τρόπος ζωής, για άλλους ματαιοδοξία και για κάποιους άλλους, θρησκεία. Για όλους τους όμως ισχύει το, once a bodybuilder, always a bodybuilder.

Εδώ ο σχολιασμός  του variety.com   για το ντοκιμαντέρ Made in Vain»,  που  όπως αναφέρει είναι μια βαθιά βουτιά στον κόσμο του επαγγελματικού body building στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Κλιούμη , ο οποίος επεσήμανε ότι μερικές φορές (οι bodybuilders) ξοδεύουν έως και 6.000 € (6.700 $) το μήνα «για να έχουν όλο αυτή την  μυϊκή μάζα στο σώμα τους. “ «Όταν γίνεσαι bodybuilder, γίνεσαι body builder για μια ζωή», σημείωσε. «Και αυτό είναι πολύ, πολύ ενδιαφέρον και επώδυνο να το παρακολουθήσεις»

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα