Αρχική » Butt φαινόμενο : Σε έπρηξαν με τους Fitness Βραζιλιάνικους γλουτούς! Αλήθεια η πλάνη;

Butt φαινόμενο : Σε έπρηξαν με τους Fitness Βραζιλιάνικους γλουτούς! Αλήθεια η πλάνη;

by admin

Στο άρθρο μου θα διαβάσεις πως ξεκίνησαν όλα, πως από μια σεξιστική αντρική ιδέα έχουμε φτάσει στα Butt selfie και τα παραμύθια που θέλουν την γυναίκα λάστιχο.

Είμαι άντρας άλλα σε καταλαβαίνω ως γυναίκα αρκετά καλά, κάποιοι τύποι σε έχουν πρήξει! Διαδίκτυο, Περιοδικά, Αφίσες σου παρουσιάζουν το Βeauty Butt Dream!

Θέλετε να αποκτήσετε καλλίγραμμους γλουτούς; Θέλετε να αποκτήσετε σφιχτούς γλουτούς; Θέλετε μήπως αγαλματένιους γλουτούς ; Είναι σαν να προτείνεις σε τυφλό, θες το φως σου;

icon

  H Ιστορία

Τελικά ή κάποιοι πιστεύουν ότι ο κόσμος συνολικά αποτελείται από άτομα με χαμηλή νοημοσύνη (Βλάκες) που θέλουν να τους κουρντίσεις όπως τα παιχνίδια για να σκεφτούν ή θέλουν να μας πουλήσουν γυμναστική ιδεολογία και λίγο Life Style.

Εκεί που η κατάσταση ξεφεύγει είναι όταν μας τονίζουν με έμφαση: Ακολουθείστε το παράδειγμα πολλών Stars η δείτε το αποτέλεσμα της τάδε διάσημης.

Μήπως σε θεωρούν ανόητη; Είναι τόση μεγάλη η διαφορά; ζουν οι θεοί και οι θεές ανάμεσα μας και δεν το κατανοήσαμε; Μάλλον έχουν διαφορετικό Αίμα και Σάρκα από την δική σου ύπαρξη δεν είναι γυναίκες αυτές είναι Superior Woman![quote]Η Γυναίκα απελευθερωμένη από ταμπού και προκαταλήψεις αποδεσμεύεται ιδεολογικά και ενδυματολογικά, οριοθετώντας τους δικούς της κανόνες στην ενδυματολογική πρόκληση[/quote]

Ιστορία Το φαινόμενο της Butt Βραζιλιάνας

Οι Γυναίκες κάποτε στον χρόνο είχαν οριοθετήσει διαφορετικό ενδυματολογικό κανόνα το μπούστο προβαλλόταν έντονο και το φόρεμα έφτανε έως τον αστράγαλο, από την μέση και κάτω τα υπόλοιπα καλυπτόταν με αποτέλεσμα οι μηροί και οι γλουτοί να μένουν στην φαντασία. Μεταφερόμενοι με την φανταστική χρονομηχανή φτάνουμε λίγες δεκαετίες μετέπειτα.

Η Γυναίκα απελευθερωμένη από ταμπού και προκαταλήψεις αποδεσμεύεται ιδεολογικά και ενδυματολογικά, οριοθετώντας τους δικούς της κανόνες στην ενδυματολογική πρόκληση. Άνω και κάτω κορμός απελευθερώνονται αποδίδοντας μια ενιαία φιγούρα όπου καμπύλες και σημεία υπερτονίζονται. 60s και 70s δημιουργούν τάσεις και Μόδα.

Στην επαγγελματική μου πορεία θυμάμαι έναν πελάτη μου που είχε βαλθεί από τον Ιανουάριο και μετά να ταξιδεύει στην Βραζιλία, γιατί;.. λόγο ότι η εργασία του στην Ελλάδα ήταν καλοκαιρινή. Κάθε χειμώνα αναχωρούσε για το άλλο ημισφαίριο. Το γνώριζα διότι τον τροφοδοτούσα με συμπληρώματα διατροφής και πίστευα ότι θα πήγαινε στην Βραζιλία ως υπέρμαχος του ζεστού καλοκαιρινού κλίματος και της ωκεάνιας θάλασσας .

Άστοχη σκέψη έκανα! Ο τύπος ήταν Fan στο Butt Brazil!

Το φαινόμενο της Βραζιλιάνας τότε

ΟΙ φαβέλες στην Βραζιλία φτιάχτηκαν τα πρώτα χρόνια που ανοικοδομούνταν τα μεγάλα ξενοδοχεία και τα διάφορα κτιριακά συγκροτήματα στις ακτές. Πίσω στους λόφους οι φτωχοί εργάτες με γυναίκες και παιδιά έκτιζαν παράγκες, όνειρα και μέλλον. Μετά την δουλειά επιζητούσαν την ανάπαυλα στα πρόχειρα παραγκόσπιτα. Σε αυτά τα παραγκόσπιτα που λίγο αργότερα εξελίχτηκαν σε σπιτάκια με τούβλα μεγάλωναν οι βραζιλιάνες.

Τότε το Butt φαινόμενο ήταν στα καρναβάλια και ο κάθε Λευκός Αμερικανός η Ευρωπαίος πήγαινε να πάρει μάτι στο καρναβάλι μια υπόθεση εντελώς διαφορετική για τους ντόπιους αυτόχθονες και μιγάδες , ήταν μια Happy Culture.

[youtube width=”500″ height=”400″ video_id=”7phg-7b1gwY”]

Το φαινόμενο της Βραζιλιάνας Fitness Butt Icon σήμερα

Σήμερα η Βραζιλία είναι διαφορετική, φτώχια και πλούτος ανταγωνίζονται, οικονομικοί δείκτες βελτιώνονται και η Βραζιλία ομοιάζει ως το ισχυρότερο κράτος στην Νότια Αμερική. Πρότυπα και life style ακολουθούν τις δυτικές επιταγές πρόκλησης και σε αυτό προσανατολίζονται οι νέες βραζιλιάνες που ξεφεύγοντας από το καρναβάλι και τις παραλίες της Ipanema και της Copacabana ακολουθούν την νέα τάση του Fitness Butt Icon.

Άραγε μπορούν;

Φυσικά ! και χωρίς προσπάθεια, Μιγάδες και ιθαγενείς έχουν τα κληρονομικά χαρακτηριστικά των προγόνων με κυρίαρχο σημείο τους γλουτούς!

 

Το παραμύθι στο YouTube

Η φτώχια και η τοπική βιομηχανία Fitness μυρίστηκαν το χρήμα και ώθησαν γυναίκες που κληροδοτήθηκαν γονιδιακά με υπερυψωμένους γλουτιαίους να προβάλουν τι άλλο γυμναστική!

[youtube width=”500″ height=”400″ video_id=”6jc6fNMxO0Q”]

Και δώσε ημικαθίσματα, και δώσε προβολές, και δώσε παράξενες ασκήσεις, και έτσι δημιούργησα τον γλουτό μου και έτσι θα κάνεις και εσύ. Πίστεψε με στις περισσότερες περιπτώσεις τα γενετικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που κληροδότησαν την εικόνα, αυτό που προτάσσεται δεν είναι αποτέλεσμα γυμναστικής η είναι το λιγότερο, ουσιαστικά προβάλλεται ως marketing ασκησιολόγιο με στόχο τις πωλήσεις. Στημένες ασκήσεις που απαιτούν από την μέση γυναίκα να τις ακολουθήσει.
Ταυτόχρονα έχουμε την υπέρμετρη χρήση φαρμακευτικών ουσιών που μειώνουν το λίπος και την κατακράτηση υγρών συνολικά χωρίς εντατική προσπάθεια. Η ημερολογιακή περίοδος προπόνησης είναι κυρίως λίγους μήνες τον χρόνο, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ακούγεται τρελό! αλλά είναι αλήθεια , πολλά Fitness models γυμνάζονται πιο έντονα κοντά στις περιόδους των διαγωνισμών η κάποιας διαφημιστικής προβολής ώστε με την χρήση ουσιών να προβάλουν την ιδεολογία ότι εκγυμνάζονται όλο τον χρόνο ως πιστές Health Fans. Αυτό δεν προβάλλεται δημόσια διότι θα αποκαθηλώσει την προβολή.
[quote]Τι πιστεύω; ποιο συνεπής είναι τις περισσότερες φορές μια δασκάλα Pilates που γυμνάζεται όλο τον χρόνο από ιδεολογία η μια φυσιολογική γυναίκα που τρέχει στον δρόμο παρά το Fake Fitness Βutt Idol.[/quote]

Φυσικά μην αγνοούμε ότι η Βραζιλία είναι το βασίλειο της πλαστικής επέμβασης, χιλιάδες τροποποιούνται καθημερινά και όταν μια από την φύση της κάτοχος υπερυψωμένου γλουτού εμφανίζεται τι άλλο χρειάζεται; Απλό είναι… μια επίπεδη κοιλιά! Ώστε να φαίνεται Fit στο σύνολο. Εκεί αρκετές φορές έρχεται και βοηθά ο <πλαστικός γιατρός>.
Τα τελευταία χρόνια κατακλύστηκε το διαδίκτυο από το νέο κύμα των Fitness Exercise βραζιλιάνικων γλουτών, όλες οι υπόλοιπες γυναίκες για να βελτιωθούν μπορούν να ακολουθήσουν την Λατίνα αθλήτρια στο YouTube σε νέο επίπεδο προπόνησης και θα γίνουν Λατίνες!
Οι δε Λατινές συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς Fitness στο Rio και αλλού παγκοσμίως προς ευχαρίστηση των διοργανωτών και των θεατών που εκτιμούν την σκληρή γυμναστική. Μάλλον.. μας δουλεύουν οι τύποι.Τι πιστεύω; ποιο συνεπής είναι τις περισσότερες φορές μια δασκάλα Pilates που γυμνάζεται όλο τον χρόνο από ιδεολογία η μια φυσιολογική γυναίκα που τρέχει στον δρόμο παρά το Fake Fitness Βutt Idol.

Ελλάδα σήμερα

Παρατήρησε μια αθλήτρια δρόμων ταχύτητας, έχει σφιχτά πόδια και γλουτούς αποτέλεσμα χρόνων εξάσκησης , σε διαφορετική περίπτωση παρατήρησε την Ελένη την φίλη σου έχει σφιχτούς γλουτούς και δεν γυμνάστηκε έντονα τι συμβαίνει ;

Τίποτα! έτσι γεννήθηκε αυτή, όπως εσύ τα καταφέρνεις με το μυαλό σου πολύ καλά στις ξένες γλώσσες η στα Μαθηματικά, έτσι γεννήθηκες! Η Μυϊκή μόδα οριοθετεί σημεία, πρώτα ήταν η κοιλιά, τώρα είναι οι γλουτοί , προπονητές και Fitness Teachers προτείνουν μεθόδους . Εντάξει Δεν είναι λάθος να αποσκοπείς στην βελτίωση, Όμως σκέψου δεν είναι ερασιτεχνισμός να κοροϊδεύεις ότι με την workout training μέθοδο σου που πιάνει σε όλους?

Οι Άντρες η Ψυχολογία τους

Το πρότυπο σου είναι ο Μπρατζαράς ο Φουσκωτός; Όσοι δεν έχουν μεγάλα μπράτσα είναι Low Cost άντρες; το πιστεύει αυτό το σύνολο των γυναικών; ασφαλώς Όχι! Εσύ τι πιστεύεις το σύνολο των αντρών κοιτά πάντα το πίσω Butt ; Μάλλον αυτό πιστεύεις. Λάθος! Όπως το σύνολο των γυναικών δεν πιστεύει στον άντρα με μπράτσο καρπούζι και το μυαλό καρύδι έτσι και μεγάλο ποσοστό ανδρών κοιτά τον συνδυασμό, πρωτίστως αναλογικά, δηλαδή πρόσωπο, δέρμα, κορμό, μέση, στήθος, πόδια και Γλουτό, την Συνολική σου εικόνα την φιγούρα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το ίδιο να σου επισημάνω κρίνουν και οι σοβαροί κριτές στους Αγώνες Fitness διάπλασης αξιολογούν το σύνολο τον κορμό. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που είναι Κώλος στην σκέψη κατά κυριολεξία.

 

fitness girl

 

 Γιατί σήμερα κυριαρχεί το Fitness Butt η αλήθεια

Η υπόθεση είναι εδώ, στις αρχές του 1990 κάποιοι Ευρωπαίοι τύποι σκέφτηκαν πως οι διαγωνισμοί στο Ανδρικό και Γυναίκειο Βodybuilding είχαν αρχίσει να γίνονται μονότονοι. Οι θεατές έπρεπε να γοητευτούν από την νέα μόδα ποζαρίσματος που περιελάμβανε το Butt Icon . Συμμετοχή στην δημιουργία θα είχε η προβολή του γυναικείου μικροσκοπικού μαγιό που σε συνδυασμό με τα ψηλοτάκουνα τακούνια θα απέδιδε δήθεν μια νέα αθλητική κατηγορία αλλά ουσιαστικά το ζητούμενο ήταν η πρόκληση σεξιστικών συναισθημάτων.[quote]την ιδεολογία του Butt exercise αφομοίωσαν άμεσα οι πλειονότητα των TRAINERS λίγα χρόνια μετά την έξαρση του YouTube και μετέφεραν την αγωνιστική exercise ιδεολογία [/quote]

Η γυμνασμένη γυναίκα περπατούσε στην Αγωνιστική πασαρέλα προβάλλοντας από όλες τις γωνίες το μοναδικό ζητούμενο για αυτούς που πλήρωναν εισιτήριο η οπτική απόλαυση του γυμναζόμενου Butt . Μην κοροϊδευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια το είδα και το βίωσα όταν συμμετείχαν οι γυναικείες κατηγορίες οι περισσότεροι σχολίαζαν την πίσω όψη, τι μυϊκότητα και φυσική κατάσταση, ποιόν κοροϊδεύουν τον εαυτό τους η τις γυναίκες. Τελικά αυτό ήταν, Διοργανωτές σε όλο τον κόσμο το προώθησαν διαχρονικά ως κουλτούρα που κατέκλυσε τους διαγωνισμούς έως σήμερα σε συνδυασμό με τις σημερινές κατηγορίες Fitness models όπου μετρά και η φιγούρα (συμμετρία) του σώματος.

Παρόμοια τακτική που ακολουθούν οι γνώστες εταιρίες αυτοκίνητων , πρώτα δημιουργείται ένα αγωνιστικό μοντέλο και σταδιακά οι νέες βελτιωμένες Μηχανολογικές ιδιότητες μεταβιβάζονται στα καθημερινά μοντέλα αυτοκίνητων που οδηγούμε εμείς.

Αυτή την ιδεολογία του Butt exercise αφομοίωσαν άμεσα οι πλειονότητα των TRAINERS λίγα χρόνια μετά την έξαρση του YouTube και μετέφεραν την αγωνιστική exercise ιδεολογία ως προτεινόμενη φιλοσοφία εξάσκησης . Μόνο που τα Butt icons δεν λένε την αλήθεια.

Το Fitness Butt Model

Το Fitness Butt Model έχει γνωστική υποστήριξη από κάποιον, ποιος είναι; ο οποιοδήποτε που θα ωφεληθεί . Αυτός καθοδήγει με φαρμακευτική αγωγή ανδρογόνων και διουρητικών το υποκείμενο πρόσωπο. Παράλληλα στις περισσότερες περιπτώσεις το Fitness Butt Model τονίζει με την σειρά του σε Ολιγόλεπτα Βιντεάκια το αποτέλεσμα των προβολών, το αποτέλεσμα των καθισμάτων (squat), γενικά τα αποτελέσματα των γνωστών και παράξενων ασκήσεων που υποτίθεται έχουν φέρει την επανάσταση στο δικό της Super Butt. Εδώ σίγουρα μας δουλεύουν!

Είσαι ευφυής γυναίκα αντιλαμβάνεσαι λοιπόν …

 

Την άλλη Παρασκευή,
Μέρος Β’ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ πάμε στην ουσία Γλουτοί & βάρη, πώς να τους βελτιώσεις !

Take care

Δές ακόμη: Η Κρυστάλλινη κούκλα του Fitness

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα