Αρχική » Σβαρτσενέγκερ ο Θρύλος του Bodybuilding τα κατάφερε! θα φοράτε μάσκες

Σβαρτσενέγκερ ο Θρύλος του Bodybuilding τα κατάφερε! θα φοράτε μάσκες

by admin

Ο θρύλος του bodybuilding, o άνθρωπος που έκανε γνωστή την muscle κουλτούρα στο ευρύ κοινό τα κατάφερε!  οι πελάτες στο γυμναστήριο Gold’s Gym Venice πρέπει να φορούν τις μάσκες προσώπου,  και αυτό οφείλεται στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ!

Όπως αναφέρουν τα ξένα media: o bodybuilder και διοργανωτής των περίφημων διαγωνισμών Arnold Classic κατάφερε να επιβάλει την γνώμη του και αφ’ εξής οι πελάτες του Gold’s Gym θα πρέπει να φορούν μάσκες όταν γυμνάζονται! Αυτό μπορεί να μην άρεσε σε πολλούς πελάτες , ενώ κάποιοι από αυτούς άλλαξαν και γυμναστήριο, αλλά τελικά η άποψη του Άρνολντ υπερίσχυσε!

Per these new local guidelines, all Members should wear a mask when inside the gym. 

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μιλά συνεχώς  για να υποστηρίξει τη νέα εκτελεστική εντολή του Κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, Γκάβιν Νουόγκομ, ότι κάθε μέλος της πολιτείας του πρέπει να φορά μάσκες σε εξωτερικούς  και σε δημόσιους χώρους όλη την ώρα, καθώς συνεχίζεται η πανδημία του κορονωϊού.

Σημ BS Πριν από λίγες μέρες, ο θρύλος του bodybuilding Arnold Schwarzenegger πήγε στο Gold’s Gym Venice για να κάνει την προπόνηση του μετά την κρίση του Covid-19. Αμέσως κατά την άφιξη, ο Σβαρτσενέγκερ (Schwarzenegger) επέστρεψε με το ποδήλατό του και έφυγε από τις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με αναφορές, όταν έφτασε, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αρνήθηκε να προπονηθεί καθώς πληροφορήθηκε πως τα μέλη του γυμναστηρίου  δεν φορούσαν μάσκες προσώπου κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους. Τότε αποφάσισε να μην γυρίσει ένα βίντεο για τα social media  όπως αρχικά σχεδίαζε να κάνει  στο Gold’s Gym και έφυγε από τις εγκαταστάσεις! 

Ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος ασκούνταν με τα βάρη στο Gold’s Gym από τα πρώτα του χρόνια ως bodybuilder στις Ηνωμένες Πολιτείες, βοήθησε να καταστήσει το Venice Beach ένα αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της γυμναστικής. Όταν ο Σβαρτσενέγκερ πρωταγωνίστησε  στην ταινία bodybuilding του 1977 “Pumping Iron” , εμφανίστηκε να δουλεύει στο Gold’s , και αυτές οι σκηνές εξασφάλισαν το γυμναστήριο ως την  πιο δημοφιλή τοποθεσία  bodybuilding στον κόσμο. Τώρα, το Gold’s Gym έχει αντίστοιχα γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο.

 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του CBSLA Tina Patel , ο Schwarzenegger είπε ότι σύντομα θα αναρτήσει  μια πιο λεπτομερή απάντηση σχετικά με τις ενέργειές του στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης .

Το Gold’s Gym λειτουργεί στο 50% της κανονικής του ικανότητας, απολυμαίνει τακτικά τον εξοπλισμό και λαμβάνει τις θερμοκρασίες των μελών ως μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονωϊού.

 [quote]Όλα αυτά όμως  αποτελούν παρελθόν οι ιδιοκτήτες συμφώνησαν με τον βετεράνο bodybuilder και έστειλαν email  στα μέλη που τους ενημερώνουν για τα νέα μέτρα! ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συμφωνεί με την κίνηση των ιδιοκτητών όπως θα δείτε παρακάτω [/quote]

Attention Venice Members:

Gold’s Gym continues to follow all federal, state and local guidelines to ensure the health and safety of our Members and Team Members. 

Recently, the local guidelines for California have been updated to require masks be worn during your gym visit. 

Per these new local guidelines, all Members should wear a mask when inside the gym. 

Masks are not required outdoors in the gym. Masks are not required outdoors in The Yard as long as you have the ability to maintain a 6 ft distance from other Members.

Additionally, masks may be removed briefly when you are consuming drinks during your workout.

The new face mask law not only affected gyms but other establishments as well.

Read More: Californians must wear face masks in public under coronavirus order issued by Newsom

Download official statement from the California Department of Health in PDF Format

The new law came into force due to the recent spike in coronavirus cases in California.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συμφωνεί με την κίνηση των ιδιοκτητών εδώ το μήνυμα 

Arnold Schwarzenegger also reacted by leaving a message on his official Twitter page:

This is 100% the right move. This will help us beat this terrible virus. The science is unanimous – if we all wear masks, we slow down the spread and can reopen safely. It’s not a political issue. Anyone making it a political issue is an absolute moron who can’t read. – Arnold Schwarzenegger.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα