Αρχική » Milos Sarcev πως φουλάρισα με υδατάνθρακες τον Dennis Wolf! 

Milos Sarcev πως φουλάρισα με υδατάνθρακες τον Dennis Wolf! 

by admin

To επαγγελματικό bodybuilding είναι ένας βιοχημικός πειραματισμός, δημοφιλέστερος  γκουρού είναι αυτός που καταφέρνει να ωθήσει τον ανταγωνιστικό bodybuilder στα ανώτερα διαγωνιστικά επίπεδα.  Κανείς δεν πρόκειται να “αγαπήσει” έναν γκουρού που δεν εφαρμόζει επιτυχώς τα πρωτόκολλα της ντόπας και τα διατροφικά πλάνα. Εάν τα καταφέρει, τα likes και τα εγκωμιαστικά σχόλια είναι εξασφαλισμένα.

    5 ΚΙΛΑ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ;

Πώς ο Dennis Wolf κατέκτησε τον κόσμο του bodybuilding με τον Milos Sarcev

Το 2005 ο Dennis Wolf  εξασφάλισε την επαγγελματική του κάρτα κατακτώντας τον γενικό τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IFBB το 2005, λίγους μήνες αργότερα είχε την πρώτη του εμπειρία ως επαγγελματίας και κατάφερε να προκριθεί στον κορυφαίο διαγωνισμό του Mr. Olympia.  Την συγκεκριμένη περίοδο στην πόλη των καζίνο το Λας Βέγκας οι Γερμανοί είχαν μόνο μια θέση για τον διαγωνισμό, όπου ο Ronny Rockel, ήταν ο μοναδικός τους bodybuilder. Μια αλλαγή έπρεπε να γίνει για το “Big Bad Wolf” και αυτό οδήγησε στη συνεργασία με τον σέρβο γκουρού Milos Sarcev, ο οποίος πήρε το νεαρό ταλέντο από τη Γερμανία κάτω από τα φτερά του και στην πραγματικότητα το πήγε στο επόμενο επίπεδο του ανταγωνισμού. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν για να καταστήσουν το μελλοντικό Arnold Classic Champion ανταγωνιστικό για τους πραγματικά μεγάλους αντιπάλους αναφέρθηκαν από τον  Sarcev σε μια ζωντανή συνέντευξη στο Instagram.

Εικόνα: Dennis Wolf εναντίον Ronnie Coleman 2007Mr. Olympia 2007: Ο Dennis Wolf σε σύγκριση με τον Ronnie Coleman

Ήταν το New York Pro 2007  στο οποίο οι Dennis Wolf και ο Milos Sarcev για πρώτη φορά “έκαναν πηγαδάκι”, όπου ο Dennis Wolf κατέκτησε την τρίτη θέση πίσω από τον Branch Warren (1ος) και τον Dennis James (2ος), εκτοπίζοντας τον Kai Greene μεταξύ άλλων στην 6η θέση!
Για να ολοκληρώσει το Pro Show όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ο πρώην πολίτης της  Κιργιζίας ζήτησε  από τον προπονητή του να τον “φορτώσει” με τριάμισι κιλά υδατάνθρακες σε δυόμισι ημέρες . Για να το κατανοήσουμε: Αυτό είναι το ισοδύναμο τεσσάρων κιλών άβραστου ρυζιού ή 30 κιλών μαγειρεμένων πατατών σχεδόν αδιανόητες ποσότητες. Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι σίγουρα χρησιμοποιήθηκαν και πόσιμοι υδατάνθρακες επομένως είναι πιο εύκολο να καταναλώνουμε υδατάνθρακες με τη μορφή απλής ζάχαρης όπως συνέβη εδώ. Ο γκουρού από την πρώην Γιουγκοσλαβία είναι γνωστός για τη συνταγογράφηση υψηλών δόσεων ινσουλίνης στους αθλητές του.

Ο Dennis Wolf προφανώς δεν ήταν αρκετά ογκώδης στη Νέα Υόρκη, γι ‘αυτό οι ποσότητες τροφίμων έπρεπε να αυξηθούν για τον επόμενο διαγωνισμό που ήταν  δύο εβδομάδες αργότερα το Keystone Pro 2007 . Σύμφωνα με τον Milos Sarcev, τέσσερα κιλά υδατάνθρακες χρησιμοποιήθηκαν σε τρεις ημέρες, που αντιστοιχεί σε περισσότερες από 16.000 θερμίδες . Οι πρωτεΐνες και το λίπος φυσικά δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν του την δήλωση στο instagram. Η ιδέα του θα έπρεπε  να αποδώσει, και πράγματι ο Γερμανός IFBB Pro κατάφερε να φύγει από τον διαγωνισμό στη Βηθλεέμ (Πενσυλβάνια, ΗΠΑ) ως νικητής και να προκριθεί στο Mr. Olympia το 2007.

Προκειμένου να βγάλει τα πάντα (τον καλύτερο  εαυτό) από τον Dennis Wolf στην αναμέτρηση του Λας Βέγκας, ο Milos Sarcev αύξησε τους υδατάνθρακες κατά ένα κιλό,  σε συνολικά πέντε κιλά! σε μια παρόμοια χρονική περίοδο. Ακόμη και ο ίδιος ο προπονητής  σοκαρίστηκε από τον μεταβολισμό που έδειξε ο δικός του bodybuilder. Παρά τις σχεδόν εξωφρενικές ποσότητες υδατανθράκων, ο Wolf λέγεται ότι είχε επανέρθει  μέσα σε λίγες ώρες και τελικά χρειαζόταν όλο και περισσότερο “καύσιμο”. Σύμφωνα με τον προπονητή, αυτό δείχνει σε κάθε περίπτωση ότι δεν υπάρχουν γενικού τύπου φόρμουλες . Πολλοί άλλοι αθλητές χρειάζονται σημαντικά χαμηλότερες ποσότητες υδατανθράκων για να αποδώσουν στο μέγιστο.

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι θέλετε για τις μεθόδους του Milos Sarcev. Ωστόσο, η επιτυχία που είχε ο πρώην Μίστερ Γιουγκοσλαβία και ο Dennis Wolf το 2007 είναι αναμφισβήτητη. Μετά από μια τελευταία θέση στο Mr. Olympia το 2006, ο “Big Bad Wolf” κατάφερε να καταταγεί στην πέμπτη θέση μόλις δώδεκα μήνες αργότερα και τελικά “πέταξε” στο ραντάρ του επαγγελματικού bodybuilding (αναγνωρίστηκε) . Τα χρηματικά έπαθλα των 38.000 $ και μια θέση κοντά στον Ronnie Coleman που τερμάτισε τέταρτος ήταν σίγουρα μια ωραία στιγμή την οποία δεν είχε καν φανταστεί.

Dennis Wolf και  Ronnie Coleman  Mr. Olympia Finals τελικοί.

 

Jay Cutler και  Dennis Wolf 2007 Mr. Olympia τελικοί.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα