Αρχική » Το αφεντικό των Gold’s Gym δεν είναι κατά της ΜΑΣΚΑΣ

Το αφεντικό των Gold’s Gym δεν είναι κατά της ΜΑΣΚΑΣ

by admin

Το μεγάλο αφεντικό των γυμναστηρίων Gold’s Gym ο Adam Zeitsiff απάντησε στην πρωτοφανή κίνηση του  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να μην μπει στο γυμναστήριο διότι απαίτησε όλοι οι αθλούμενοι να φορούν μάσκες! Ουσιαστικά ο Αρνι έδωσε μια μεγαλοπρεπή μούντζα στο γυμναστήριο του  Gold Gym στο Venice που απετέλεσε τη βάση όπου έκανε τις προπονήσεις του, διότι φοβήθηκε στα 72 του χρόνια να μην κολλήσει τον κορωνοϊό (COVID-19). δείτε εδώ  Σβαρτσενέγκερ αρνείται να προπονηθεί στο Gold’s Gym!

Τον κανακεύει δημοσίως;

Από ότι φαίνεται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Gold’s Gym Adam Zeitsiff δεν επιθυμεί να έρθει σε ρήξη με τον θρυλικό Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και θέλει να “μπαλώσει” την κατάσταση στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων.

Ο Adam Zeitsiff απαντώντας στο δίκτυο GI είπε, αγαπάμε τον  Άρνολντ! και σεβόμαστε την απόφαση του. Παράλληλα το αφεντικό των Gold’s Gym επεσήμανε ότι μετά την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς κανονισμούς. Τα μέλη του γυμναστηρίου υποχρεούνται να φορούν μάσκα κατά την είσοδο, ενώ το προσωπικό φορά μάσκα και γάντια  μέσα στον χώρο εκγύμνασης. Πάρα ταύτα, ενώ δεν απαιτούν απo τα μέλη – πελάτες να φορούν μάσκα κατά την διάρκεια της προπόνησης το ενθαρρύνουν απόλυτα!   

Μετά από όλα αυτά προκύπτει ένα ζήτημα, πως θα γυμναστεί κάποιος με μάσκα; που βασίζεται το γυμναστήριο και ενθαρρύνει την χρήση της; μήπως η σκληρή στάση του θρυλικού bodybuilder Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επηρέασε;

εδώ η απάντηση 

   

Δείτε επίσης εδώ Απαντά για τις Μάσκες
στο γυμναστήριο – εξισορρόπηση του Ph

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα