Αρχική » ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ: Οι πελάτες δεν είναι αφελείς θέλουν να γυμναστούν μόνο!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ: Οι πελάτες δεν είναι αφελείς θέλουν να γυμναστούν μόνο!

by admin

Την δεύτερα 15 Ιουνίου άνοιξαν τα γυμναστήρια αλλά όπως φαίνεται βρισκόμαστε μπροστά σε μια καλοκαιρινή περίοδο όπου λίγοι θα γυμναστούν! Η ασάφεια και ερμηνεία του νόμου κατά το δοκούν από μερίδα των ιδιοκτητών δημιουργεί ένα περιβάλλον δυσαρέσκειας από πολλούς πελάτες που διαπιστώνουν ότι τα ωράρια εκγύμνασης έχουν τροποποιηθεί δυσμενώς ως προς τον χρόνο εκγύμνασης (μικρότερος χρόνος παραμονής στον χώρο)  είτε στην διευκόλυνση που παρέχεται στον προγραμματισμό της ώρας εκγύμνασης, για παράδειγμα κάποιος μπορεί πρωί και του ζητούν να γυμναστεί βράδυ και αντίστροφα, κυρίως σε χώρους με πολλά μέλη (υπάρχουν και περιπτώσεις τροποποίησης του ωραρίου)

Το οικονομικό

Σε κάποιες περιπτώσεις κάποια γυμναστήρια δίνουν παράταση στις συνδρομές που αφορούν το χρονικό διάστημα που ήταν κλειστά χωρίς οικονομική απαίτηση, έχοντας ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα, αντίθετα άλλα γυμναστήρια αν και έχουν καταβληθεί οι πληρωμές από του πελάτες, ζητούν νέες τροποποιημένες συμβάσεις ζητώντας να πληρωθούν ξανά μέσα στο καλοκαίρι! αιτιολογώντας την απόφαση αυτή στην υγειονομική κρίση που τους έπληξε και βρίσκοντας ως  εύκαιρο χρηματοδότη τους πελάτες.  (Υπάρχουν ήδη αναφορές)

Δυστυχώς εάν επαληθευθεί  το σύνηθες σενάριο του ανταγωνισμού από το φθινόπωρο αν όχι νωρίτερα οι αισιόδοξες ανακοινώσεις δεν θα βρουν ευήκοα ώτα από τους πελάτες που ήδη άρχισαν να διαπιστώνουν πως το “μάρμαρο” θα το πληρώσουν οι ίδιοι. Σε κάθε περίπτωση σε άλλες μορφές επιχειρήσεων αυτό δεν συμβαίνει, και μην λησμονούμε ότι το επιχειρώ συμπεριλαμβάνει το ρίσκο όπου οι πελάτες δεν είναι εξασφαλισμένοι ούτε τα κέρδη από τις εισπράξεις.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα