Αρχική » Το ζευγάρι των Bodybuilders, Ζωή & Όνειρα..Μια μικρή Ιστορία

Το ζευγάρι των Bodybuilders, Ζωή & Όνειρα..Μια μικρή Ιστορία

by admin

Η Μαρία ετοιμάζει το γεύμα, Κοτόπουλο με ρύζι, μπρόκολο με καρότα στην άλλη πλευρά του τραπεζιού τα κουτιά με τα συμπληρώματα κάνουν το δικό τους πάρτι. Ο Γιώργος τα δοκιμάζει σε ένα βραδινό μεταπροπονητικό παιχνίδι γεύσης. Όλα ανακατεύονται και τελικά Μιξάρονται με κρύο νερό στο στομάχι του.
Άντε ρε Μαρία! Δεν θα προλάβουμε τα γεύματα! πρέπει να ξυπνήσω το πρωί..

Η νεαρή γυναίκα κόβει με ταχύτητα τα λαχανικά, κοιτά την κουζίνα και ταυτόχρονα γεύεται ένα κομμάτι κρέας.
Ετοιμάζω ρε Γιώργο! .. και εγώ είμαι κομμάτια από την προπόνηση ! ..έχω να σου βράσω και τα αυγά για το πρωί …

Μια εικόνα από τις πολλές πανομοιότυπες εικόνες ..Πρωί, Μεσημέρι, Βράδυ το ίδιο μοτίβο .

Το ζευγάρι

Ο Γιώργος και η Μαρία γνωρίζονται εδώ και ένα χρόνο, ζουν σε ένα Μικρό διαμέρισμα μετά από απόφαση και των δύο να προχωρήσουν μαζί με σύντροφο το κοινό τους όνειρο.. το όνειρο της καταξίωσης και της Bodybuilding καριέρας. Και οι δυο είναι γενιά 2000. Μεγαλωμένοι με το διαδίκτυο ενηλικιώθηκαν με ταυτόσημα Μυϊκά ινδάλματα. Ο Γιώργος έμπλεξε περισσότερο για να εκτονωθεί του άρεσε και μπήκε πιο βαθιά στo Bodybuilding life style. Η Μαρία είχε ένα μικρό αθλητικό παρελθόν στο στίβο και την ενόργανη γυμναστική, παρ όλα αυτά δεν τα κατάφερε. Η γνωριμία της με τον Γιώργο την επηρέασε να ασχοληθεί με τα βάρη και το Hard Core Training Style. Τώρα ως Fitness Woman ζει και πιστεύει στο καλύτερο και για τους δυο τους.

Η καθημερινότητα

Πρωί ..Η Μαρία ετοιμάζει πρωινό, από το διπλανό δωμάτιο ακούγεται ο Γιώργος να μιλά έντονα στο τηλέφωνο, η Μαρία κοιτά ανήσυχη, ξαφνικά η πόρτα ανοίγει ..Ο Γιώργος φαίνεται εκνευρισμένος, κλείνει το τηλέφωνο και κατευθύνεται στο τραπέζι.

Τι έγινε Γιώργο; 
Τι να γίνει.. ο Μαλάκας ο Παύλος
Τι έκανε;
Με κρέμασε ο Μαλάκας!
Δηλαδή;
Ωχ ρε Μαρία Τι Θες και συ τώρα! Ξέχασες ότι περίμενα τα ‘πρίμο’ (φάρμακα) τι θα δώσω τώρα? Καραμέλες!
[quote] Ταυτόχρονα και ο ίδιος την σπρώχνει στο Facebook προβάλλοντας στημένες φωτογραφίες από το Γυμναστήριο που εργάζεται η φίλη του. Οι Fans αρκετοί, πιτσιρίκια και μεγαλύτεροι.[/quote]
Ο Γιώργος δουλεύει σε μια εταιρία ταχυμεταφορών τα χρήματα είναι λιγοστά για αυτό που σχεδιάζει.
Το Bodybuilding life style είναι δαπανηρό γούστο και για αυτό προσπαθεί να πουλήσει προπονητική και χημική θεραπεία στην πιάτσα. Αυτό τον καιρό γυμνάζει τρεις τύπους και έχει και 5-6 πιτσιρίκια στην καβάτζα. Το ζήτημα είναι να μπορεί να παίρνει καλό πράγμα για να κρατήσει τους πελάτες και ταυτόχρονα να στηρίξει την Μυϊκή του εικόνα.[quote]Όλοι κάνουν φανερά την μυϊκή τους Μόδα, πολλοί ποστάρουν φωτογραφίες από αγώνες, γυμναστήρια, δωμάτια, αυτός γιατί να μην ακολουθήσει το ρεύμα.[/quote]
Η Μαρία ακολουθεί, μπήκε και αυτή στα κόλπα, προκλητικό κολάν, Χτένισμα, έντονα βαμμένα νύχια μια συμβατή εικόνα αντίστοιχη με αυτή που επιτάσσει το σύγχρονο Fitness style. Τον Γιώργο δεν τον πειράζει να έχει καψούρια θαυμαστές, αρκεί να ψιλοσπρώχνει και αυτή όποτε μπορεί φαρμακευτικές ουσίες. Ταυτόχρονα και ο ίδιος την σπρώχνει στο Facebook προβάλλοντας στημένες φωτογραφίες από το Γυμναστήριο που εργάζεται η φίλη του. Οι Fans αρκετοί, πιτσιρίκια και μεγαλύτεροι. Νεαροί άντρες που επιζητούν την Χημική Μυϊκή φιγούρα. Αλλά και ο ίδιος δεν διστάζει, ποστάρει photos με ζόρικα ποζαρίσματα μόνος και με φιλαράκια. Το θέμα για τον ίδιο δεν είναι η επίδειξη, το ζήτημα είναι το πελατειακό ψάρεμα. Όλοι κάνουν φανερά την μυϊκή τους Μόδα, πολλοί ποστάρουν φωτογραφίες από αγώνες, γυμναστήρια, δωμάτια, αυτός γιατί να μην ακολουθήσει το ρεύμα.
Jo

Μεσημέρι

Ο Γιώργος έχει σχολάσει από την δουλειά είναι χαρούμενος, κατεβαίνει από την μηχανή του και με γοργό βήμα κατευθύνεται στο Γυμναστήριο όπου εργάζεται η Μαρία. Ο χώρος δεν χρήζει σύγκρισης με την ταχυμεταφορική που εργάζεται. Κλιματισμός lounge περιβάλλον, Μοντέρνα Μουσική σε προδιαθέτουν να νιώσεις ευχάριστα.

Έλα ρε Μαράκι!
Καλώς την Αγορίνα μου! Τι έγινε;
Εντάξει τα πήρα!
Σοβαρά! Έλα πιο εδώ να μην βλέπουν οι πελάτες.. Λοιπόν;
Μου τα έδωσε ο Παύλος, είχε μπερδέψει την παραγγελία με τα Γκλεν (φάρμακα), άλλα τελικά τα βρήκαμε.
Ωραία! φέρτα μαζί με τα άλλα γιατί θα χρειαστώ να δώσω και εγώ, έχω έτοιμα καψούρια που τα ψήνω με την πάρτη μου και ότι γουστάρω να κάνουν το σώμα τους για μένα. Θα τα πάρουν με κλειστά μάτια! 

Μπράβο ρε Μαράκι! Δώσε γιατί πλησιάζουν οι αγώνες και θα χρειαστώ δυνατό πράγμα και χρειάζομαι χρήμα για την παραγγελία.
Θέλεις πολλά ;
Γύρω στα 2000 χιλιάρικα πρέπει να βγω καλός μην ξεχνάς ότι πρέπει να ανεβούμε επίπεδο..
Εντάξει! Μωρό θα δω τι θα κάνω.

Η Μαρία απομακρύνεται λικνίζοντας τους γοφούς της, δίπλα στα ελλειπτικά οι άντρες έχουν καρφώσει τα μάτια τους επάνω της, δυο μεγαλύτερες γυναίκες σχολιάζουν με φθόνο το περπάτημα της. Ο Γιώργος χαμογέλα, έχει πιάσει το τζόκερ!

Όλα πηγαίνουν πολύ καλά ο αέρας έχει μια μυρωδιά ευφορίας τώρα ο Γιώργος νιώθει πως καβάτζαρε την ζωή.[quote] Όλα είναι τέλεια Μυϊκά, από μένα για σένα, όλα αποτέλεσμα της συντροφικότητας και της υγιεινής ζωής [/quote]

Η εξέλιξη και κάτι από το παρελθόν

Ως μια ταινία που βαριέσαι και την προχωράς μπροστά έτσι και η Ιστορία μας έχει το δικό της τέλος . Ο Γιώργος και η Μαρία είναι μια παρόμοια ιστορία με μια περίπτωση που είχε εξελιχτεί την δεκαετία των 90s, μόνο που τώρα υπάρχει μια διαφορά, το φτιαγμένο φώτο-ποστάρισμα στο Facebook, όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια με την Ιστορία που μου έρχεται στο μυαλό, η Ιστορία των 90s μια παρωδία με πανομοιότυπο νομοτελειακό τέλος.

Αυτό το άγνωστο για τους πολλούς ζευγάρι, το ζευγάρι των 90s δεν υπάρχει πια … ισοπεδώθηκε από την ματαιοδοξία του. Χώρισαν οι δρόμοι τους συναισθηματικά και προπονητικά όταν πέρασε το περιτύλιγμα της Μυϊκότητας. Τα Μπράβο έδωσαν την θέση τους στο κρίμα, οι φωτογραφίες έμειναν στο συρτάρι και ο καθένας τους σταμάτησε να μιλά για το παρελθόν του. Φίλοι, και κυρίως θαυμαστές του τότε απομακρύνθηκαν η πλειοψηφία δεν ρώτησε, ελάχιστοι νοιάστηκαν αλλά το ενδιαφέρον τους χάθηκε στην πορεία όταν χάθηκε το σημείο επαφής. Τα ινδάλματα τους δεν απέμειναν απλώς σκιά τους εαυτού τους, έγιναν κάτι περισσότερο μίσησαν τον εαυτό τους και την πρότερη νεανική τους ακμή.

body m w

Επίλογος

Η σύγχρονη διαδικτυακή εποχή σπρώχνει την αρρενωπότητα σε νέα επίπεδα κοινωνικής βαρβαρότητας μικροί και μεγάλοι Μυϊκοί ΄Κόναν’ ποζάρουν δίπλα σε χαριτωμένες Μυϊκές υπάρξεις. Το φαγητό μου .. αυτό έφαγα σήμερα, η προπόνηση μου.. αυτή την άσκηση έκανα σήμερα, οι διακοπές μου… αυτά κάνω σήμερα, όλα είναι μια ατελείωτη fitness life style ευτυχία. Όλα είναι τέλεια Μυϊκά, από μένα για σένα, όλα αποτέλεσμα της συντροφικότητας και της υγιεινής ζωής που το τέλειο ζευγάρι Γιώργος και Μαρία σου προτείνουν ανεπιφύλακτα.

Take Care

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα