Αρχική » Είναι αρετή να γνωρίζεις πότε ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις!

Είναι αρετή να γνωρίζεις πότε ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις!

by admin

Ο couch Glassman θεωρείται ένας απ τους πιο έξυπνους κ δραστήριους επιχειρηματίες, βέβαια κοινό μυστικό είναι ότι αγαπάει πολύ το δολλάριο…και ότι είναι αρετή να γνωρίζεις πότε ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις!
Σύσσωμες οι Η.Π.Α. εξεγείρονται ενάντια σε αιώνες καταπίεσης κοινωνικών κ φυλλετικών διακρίσεων κ οικονομικής ανισότητας! Παγκόσμιοι κολοσσοί , nike-reebok, ο τεράστιος Michel Jordan (έστω κ καθυστερημένα) λαμβάνουν ενεργό ρόλο , εντάσσονται στο κίνημα , το υποστηρίζουν οικονομικά κ ο mister CrossFit ένα γλυκανάλατο σχεδόν ειρωνικό twit…;;; Η σιωπή όμως είναι συνενοχή!!! Δεν γίνεται ο λύκος χορτοφάγος…

“Πρέπει να διαλέγουμε πλευρά. Η ουδετερότητα βοηθάει τον καταπιεστή, ποτέ το θύμα. Η σιωπή ενθαρρύνει τον βασανιστή, ποτέ τον βασανισμένο. Κάποιες φορές πρέπει να επεμβαίνουμε. Όπου άντρες και γυναίκες διώκονται για την φυλή, την θρησκεία, τις πολιτικές τους θέσεις, αυτό το μέρος της γης, εκείνη τη δεδομένη στιγμή, πρέπει να γίνεται το κέντρο του κόσμου”
Elie Wiesel, Νόμπελ Ειρήνης το 1986.

Πρέπει να διαλέγουμε πλευρά. Γιατί η σωστή πλευρά είναι μια. Το δίκιο είναι ένα. Αυτό φέρνει πάλι στην επιφάνεια η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ. Εδώ δεν υπάρχει ‘αντίθετη άποψη’. Δεν υπάρχει αντεπιχείρημα. Το έγκλημα της Μινεάπολης έγινε η σπίθα που έβαλε φωτιά σε Αμερική και τώρα και Ευρώπη.

Γιατί η σωστή πλευρά είναι μια. Το δίκιο είναι ένα. Πάνω στο πτώμα του Φλόιντ δεν πολεμούν μαύροι με λευκούς. Πολεμούν νορμάλ άνθρωποι με ρατσιστές. Κι όταν άνθρωπος τσακώνεται με ρατσιστή, έχει δίκιο ο άνθρωπος. Όταν άνθρωπος τσακώνεται με φασίστα, έχει δίκιο ο άνθρωπος. Γι’ αυτό δεν κάνουμε διάλογο με κάτι τέτοιους. Πρώτον γιατί δεν μπορούμε και δεύτερον γιατί δεν θέλουμε. Ο διάλογος απαιτεί επιχειρήματα. Ο ρατσιστής δεν έχει επιχειρήματα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν επιχειρήματα που να στηρίζουν την μισαλλοδοξία.

 

Υπάρχει το φως κ το σκοτάδι, οι ιδεολογικοί απόγονοι του Αδόλφου κ όσοι έχουν μυαλό κ καρδιά! Δεν υπάρχει εγώ ” δεν είμαι ρατσιστής αλλα…” τι αλλα; Το υπόβαθρο είναι ένα! Δεν είδα ποτέ κανέναν ρατσιστή π.χ. με τον πάμπλουτο Lebron James ή τους φορείς covid-19 που μας ήρθαν απ το εμιράτο του Κατάρ κ αυτοί μελαμψοι κ μουσουλμάνοι είναι…ρατσιστής κάποιος γίνεται όχι με τον διαφορετικό , αλλά με τον φτωχό κ τον αδύναμο!!!
Πάνω από 100 affiliate box, όπως κ η reebok διακόπτουν την συνεργασία τους με την CrossFit, άντε να δούμε κ στα δικά μας τι θα γίνει!!!

Γιατί ρε coach…;γιατί;;;

Υ.Γ. ο τεράστιος αθλητής Πύρρος Δήμας κάποτε είχε πει ” σηκώνω τα κιλά στην Ολυμπιάδα κ είμαι Βορειουπηρώτης, αν τα σήκωνα στην οικοδομή θα ήμουν Αλβανός…

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα