Αρχική » Οι πελάτες κάθε πότε θα κάνουν προπόνηση;

Οι πελάτες κάθε πότε θα κάνουν προπόνηση;

by admin

Πως θα λειτουργήσει το νέο σύστημα προσέλευσης και κατόπιν εκγύμνασης των πελατών στα γυμναστήρια; Μπορεί να δόθηκε μια ημερομηνία επανέναρξης λειτουργίας των γυμναστηρίων αλλά εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων για τον τρόπο λειτουργίας τους δημιουργούνται ερωτήματα.

Μια πρώτη άποψη δύναται να σχηματιστεί από τις  οδηγίες του ΕΟΔΥ που αναφέρει για ταυτόχρονη παρουσία αριθμού ατόμων ανάλογα με τα τετραγωνικά (αθλούμενοι και προσωπικό) εάν οι φημολογίες επαληθευτούν ότι ανά 15 με 20 τετραγωνικά μέτρα θα υπάρχει και ένας αθλούμενος, τότε η καθημερινή προπόνηση  δεν είναι εφικτή αλλά μόνο μέσω ραντεβού! Κάτι το οποίο αναφέρει ο  ΕΟΔΥ,  είσοδος των αθλουμένων με προ συνεννόηση και με πλήρη καταγραφή των προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) καθώς και του είδους και της διάρκειας της άσκησης.  

Σε αυτό το σενάριο η άσκηση θα είναι επιτυχία σε γυμναστήρια που έχουν πολλά μέλη! διότι, όλοι θα περιμένουν να πάρουν σειρά για να προπονηθούν! και εάν προπονηθούν πότε θα καταφέρουν να ξανακάνουν προπόνηση;  Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς αθλούμενους – πελάτες. όπως και το ζήτημα των συνδρόμων που θα ισχύουν κανονικά ενώ θα τρέχουν οι μέρες από τις 15 Ιουνίου και μετά.

Μαρινόπουλος δήλωση για τα γυμναστήρια

Παρέμβαση του προέδρου της ΝAC Δημήτρη Μαρινόπουλου στο BS που σχολιάζει…

04/06/2020  Από BS mag of Disclosure 

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ τι θα κάνουν με τις συνδρομές των πελατών;

Τι θα γίνει με τις συνδρομές των πελατών στα γυμναστήρια για όσο χρονικό…

04/06/2020  Από BS mag of Disclosure 

ΣΚΑΪ 15 Ιουνίου τα γυμναστήρια

15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα γυμναστήρια, αλλά με επιφύλαξη η είδηση σύμφωνα…

02/06/2020  Από BS mag of Disclosure 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα