Αρχική » 2015: Σιγά ρε Μπρατζαρά! Το ψώνιο του γυμναστηρίου. Πώς να τον χειριστείς

2015: Σιγά ρε Μπρατζαρά! Το ψώνιο του γυμναστηρίου. Πώς να τον χειριστείς

by admin

Οι γυναίκες τους χαρακτηρίζουν Σφίχτερμαν! Οι άντρες ο φουσκωτός!

Πόσες φορές δεν εκνευρίστηκες από κάποιον τύπο που περνά διπλά σου ως φρεγάτα που κατακτά και γεμίζει τον χώρο.

Πόσες φορές συγκρατήθηκες ,αλλά και πόσες φορές σου ήρθε να γελάσεις.. Τελικά θα μπορέσεις να κάνεις προπόνηση;

Πότε τους βλέπεις

Οι καλές χρονικές περίοδοι που παρουσιάζονται είναι όταν οι περισσότεροι αθλούμενοι γυμνάζονται, περίπου 6 το απόγευμα έως 9:30 το βράδυ, φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο. Το γυμναστήριο για αυτούς είναι κάτι περισσότερο από χώρος επίδειξης είναι ο ναός τους και αυτοί προβάλλονται ως ο θεός του ναού!

[quote]Κινητό τηλέφωνο νέας τεχνολογίας δεν γίνεται με κινητό μεγέθους αναπτήρα να κλείνεις δουλειές ούτος η άλλως πως θα προβάλεις τις στημένες φωτογραφίες.[/quote]

Τα τελευταία χρόνια έχουν φροντίσει το Look τους δεν ακολουθούν την παρωχημένη τακτική περιόδου 1995 -2010 ακολουθούν life style 2015 προσεγμένο μοδάτο χτένισμα εάν δεν έχουν μαλλιά κουρεύουν το κεφάλι ώστε να φαίνεται το κρανίο τους πιο δυναμικό. Χτυπημένο τατουάζ σε σημείο που να φαίνεται καλά. Άρωμα κατά περίπτωση ακριβό τις πιο πολλές φορές είναι φθηνό, φόρμες και μπλουζάκια μοδάτα σε συνδυασμό με την τωρινή κλασσική αθλητική μόδα γυμναστηρίου το Hard Core μιστεράδικο ντύσιμο απωθεί πια. Αξεσουάρ: ρολόι καλό προς ακριβό ώστε να δείχνει ότι κάνει Business και είναι άνετος οικονομικά, σε άλλες περιπτώσεις αλυσίδα στον λαιμό εάν και ως μόδα έχει περάσει.
Κινητό τηλέφωνο νέας τεχνολογίας δεν γίνεται με κινητό μεγέθους αναπτήρα να κλείνεις δουλειές ούτος η άλλως πως θα προβάλεις τις στημένες φωτογραφίες.

Είναι τόσο καλοί ρε φίλε;
Πίστεψε με στα 20 χρόνια  που είμαι στα γυμναστήρια και στις πωλήσεις συμπληρωμάτων διατροφής παρατήρησα ότι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας παλάμης αυτοί που είναι αγωνιζόμενοι αθλητές, η και αθλητές που έχουν διακριθεί στο εξωτερικό  σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου, διότι εκεί τα σπας σύντομα τα μούτρα σου και πανεύκολα, μέσα σε ένα σύνολο αθλητών από το πρώην ανατολικό μπλοκ η τις αραβικές χώρες, που είναι πιο αποφασισμένοι, πιο προπονημένοι συνολικά, και ταυτόχρονα πιο δυναμωμένοι με ουσίες! Εδώ να σημειώσω ότι υπάρχουν τύποι που συμμετείχαν σε διαγωνισμούς στο εξωτερικό, όπου συγκεντρώνονται άτομα και αναδεικνύονται σε αναβαθμισμένες θέσεις, σε πολλές από αυτές τις διοργανώσεις δεν υπάρχει αξιόλογο αγωνιστικό επίπεδο, και στόχο έχουν μόνο το ποστάρισμα φωτογραφιών στο διαδίκτυο του στυλ συμμετείχα και εγώ άρα είμαι καλός, άρα εμπιστέψου εμένα πως να δημιουργήσεις σώμα.
Οι τύποι που παρουσιάζω από το παρελθόν έως και σήμερα που η οικονομική κρίση διογκώνεται, είναι τυχοδιωκτικοί χαρακτήρες, που κάνουν τα πάντα για το χρήμα. Δεν είναι κακό να πλάθεις όνειρα το ζήτημα είναι να μην το πράττεις στις πλάτες των άλλων.

[quote]χτυπά το κινητό τηλέφωνο το βγάζει, κοιτά τον αριθμό και αρχίζει να μιλάει προβάλλοντας το χέρι του σηκωμένο ψηλά, όσον λίγο και να ψιλοποζάρει[/quote]
Πως παρουσιάζονται, εικόνα η τακτική τους.

  • Α περίπτωση Συνοδεύονται από νεαρή γυναίκα, κατά περίπτωση γυμνασμένη τον ακολουθεί ως πιστή υπηρέτρια και σύντροφος περπατώντας και αυτή με την αυτοεπιβεβαίωση ότι συνοδεύει τον πολύ σπουδαίο άντρα… Καίσαρ και Κλεοπάτρα!
    Ο τύπος της Ιστορίας είναι σίγουρος ότι με αυτή του την απογευματινή παρουσία έχει στο τσεπάκι του την επιτυχία της αυτοπροβολής. Αφήνει την τσάντα του δίνει τα χέρια σε κάποιους που τον θαυμάζουν (εδώ υπάρχει η περίπτωση κάποιοι να μην τον θαυμάζουν απλώς από φόβο του δίνουν το χέρι). Ταυτόχρονα κάνει αστεία και ομιλεί ζόρικα ώστε να προκαλέσει σεβασμό.
    Άνετος μπαίνει να γυμναστεί εάν είναι η μέρα του φορτώνει κιλά στα μηχανήματα, εάν δεν φορτώνει κιλά προβάλει την αιτιολογία ότι είχε δουλειές και ότι κάνει συντήρηση μυών.

Ξαφνικά … χτυπά το κινητό τηλέφωνο το βγάζει, κοιτά τον αριθμό και  αρχίζει να μιλάει προβάλλοντας το χέρι του σηκωμένο ψηλά, όσον λίγο και να ψιλοποζάρει, ταυτόχρονα ρίχνει ένα  απλανές βλέμμα γύρω του αλλά ουσιαστικά κοιτά αν τον κοιτούν οι άλλοι, θέλοντας να δείξει στους άλλους ότι συνεχώς κλείνει δουλειές και ταυτόχρονα τον ψάχνουν αρκετοί άνθρωποι διότι είναι δημοφιλής. Πρώτη φίρμα!
Η φίλη του εάν γυμνάζεται είναι από πίσω του όλη την ώρα  εάν δεν γυμνάζεται εμπλέκεται σε συζήτηση με την γυμνάστρια η τον Ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.

  • Β Περίπτωση Όπως και στην πρώτη περίπτωση κινείται δυναμικά έως ενοχλητικά κατακτώντας τον χώρο έρχεται μονός η με κάποιον φίλο του που διαδραματίζει τον ρόλο του Partner trainer που βοηθά τον τύπο να σηκώσει κάποια επιπλέον κιλά, φυσικά πάντα η προπόνηση του είναι σε μοτίβο αντιγραφής από το YouTube με εμβόλιμα αστειάκια και πειράγματα που κάνουν μεταξύ τους. Ταυτόχρονα πρέπει να ακούγονται στον χώρο για να εντυπωσιάζουν και να ψαρώνουν οι άλλοι. Να επισημάνω εδώ ότι η συμπεριφορά της δυναμικής ομιλίας και προβολής  την πράττουν και πελάτες δίνοντας το στίγμα του άνετου και καταξιωμένου ανθρώπου αψηφώντας ότι με την συμπεριφορά τους ενοχλούν τον κόσμο που προσέρχεται να γυμναστεί. Είναι να μην σου τυγχάνει καθημερινά τότε άστα να πάνε..[quote]Εάν ως γυναίκα σου την πέφτει με αιτιολογία την προπόνηση που κάνεις (πέφτουλας ορισμένοι από την χρήση φαρμάκων βγάζουν μια έντονη μυρωδιά φαρμακίλας πρόσεξε την μύτη σου)[/quote]

Hey men

Όφελος

Εάν δεν είναι χαμηλού νοητικού επίπεδου που πίστεψε με ισχύει ..σύντομα θα ανεβάσω στην σελίδα ένα άρθρο με τον Νευρολόγο –Ψυχίατρο Παναγιώτη Γεωργακά που συνεργάζομαι για τις ουσίες που επηρεάζουν την σκέψη, τότε όπως προανέφερα υπάρχει  στοχευμένη  οικονομική τακτική και άμεσο όφελος.

Ο Σφίχτερ, ο Μπρατσέρ, ο Αγωνιστικός όπως θέλεις προσδιόρισε, σπρώχνει, σπρώχνει ότι μπορείς να φανταστείς, Πρωτεΐνες ,Βιταμίνες,  Φάρμακα Στεροειδή, η και προπονητική αγωγή δηλαδή Personal Training. Ορισμένες φορές συμμετέχει σε κάποιο διαγωνισμό και ποστάρει τις φωτογραφίες του για να δηλώσει δημοσίως την σχέση του με τον χώρο. Σήμερα δε που γίνονται τόσοι πολλοί διαγωνισμοί με τόσες κατηγορίες Μυών που οι ερασιτέχνες Bodybuilders θα είναι περισσότεροι από τους πελάτες.

 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πως προστατεύω τον εαυτό μου

Γυναίκα

  • Εάν ως γυναίκα σου την πέφτει με αιτιολογία την προπόνηση που κάνεις (πέφτουλας ορισμένοι από την χρήση φαρμάκων βγάζουν μια έντονη μυρωδιά φαρμακίλας, δεν είναι ιδρώτας, πρόσεξε την μύτη σου) απάντησε του πως έχεις πρόγραμμα από το γυμναστήριο, και θα σου το αλλάξουν άμεσα, συγκεκριμένα αύριο είναι καλή απάντηση να τον ξεφορτωθείς.
  • Εάν σε κολλήσει λέγοντας σου πως κάνεις λάθος την άσκηση πες του πως κάτι περνούσε από το μυαλό σου και δεν ήσουν συγκεντρωμένη εκείνη την στιγμή και ότι περιμένεις τον γυμναστή η την γυμνάστρια να σου εξηγήσει κάτι από το πρόγραμμα .Μην κάνεις συζήτηση!
  • Εάν σου πει να κάνετε μαζί στο ίδιο μηχάνημα κάνε ένα σετ και μετά απομακρύνσου χωρίς να κοιτάς σε άλλο όργανο εξάσκησης.

Άντρας

  • Εάν σε διορθώνει συνέχεια στις ασκήσεις φρόντισε να τον ευχαριστήσεις και απομακρύνσου διακριτικά διότι εάν συμμετάσχεις το πρέσινγκ θα είναι εντονότερο από μέρα  σε μέρα.
  • Εάν σε ψήνει για πρωτεΐνες πες του ότι έχεις ένα θείο που είναι κλινικός  διατροφολόγος με εξειδίκευση στην άσκηση και σύντομα θα σου βγάλει πρόγραμμα με προϊόντα.
  • Εάν σε πιέζει για Personal Training πες του ότι δεν έχεις χρήματα, τότε θα απομακρυνθεί από σένα .
  • Εάν σε πιέζει για φάρμακα πες του ότι δεν σε ενδιαφέρει να πας παραπάνω και θέλεις να προσπαθήσεις με τον δικό σου τρόπο. Εδώ πρόσεξε εάν εμπλακείς θα σε μαδήσει οικονομικά και θα ρισκάρεις και την υγεία σου ο τύπος έχει γνώσεις ράδιο αρβύλα.

Επίλογος

Εάν τους δεις δεν υπάρχει πρόβλημα ορισμένοι από αυτούς είναι και καλά παιδιά για τους άλλους τι να κάνεις είναι μια ράτσα

Take Care

Δές Ακόμη: Ναι! ποδήλατο φίλε καίς λίπος φτιάχνεις Μέση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα