Αρχική » Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων έβγαλε ανακοίνωση!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων έβγαλε ανακοίνωση!

by admin

Πάγωσαν οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων με την χθεσινή αποκάλυψη ότι μεγάλες αλυσίδες δεν θέλουν  να ανοίξουν! ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων ανάρτησε ανακοίνωση που κοινοποίησε και ο  Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

Μετά την σημερινή πρωινή τηλεοπτική συνέντευξη του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, στη διάρκεια της οποίας ανέφερε ότι τα μεγάλα γυμναστήρια ζητούν να μην επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

1) Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων ξεκαθαρίζει απερίφραστα ότι από την ημέρα επιβολής της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των γυμναστηρίων, τάχθηκε στην όσο το δυνατόν επίσπευση της επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων. Για το λόγο αυτό, με διάφορες παρεμβάσεις και υπομνήματα στον Πρωθυπουργό της χώρας, στα αρμόδια Υπουργεία και σε όλες τις εμπλεκόμενες Κρατικές Αρχές, ζητούσε επίμονα την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων. Παράλληλα σε δύο τηλεδιασκέψεις με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση, επαναλάμβανε το ίδιο πάγιο αίτημα.

2) Να δρομολογηθεί άμεσα τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να του διατυπώσει την αξίωση του συλλογικού οργάνου για άμεση επαναλειτουργία των γυμναστηρίων.

3) Να σταλεί στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη επιστολή με την οποία να ζητά από τον Υπουργό α) να κατονομάσει ποια γυμναστήρια δεν επιθυμούν την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων, β) την επαναδιατύπωση της αξίωσης του κλάδου για άμεση επαναλειτουργία των γυμναστηρίων και γ) να εφαρμοσθεί λύση η οποία θα ικανοποιεί και τις δύο τάσεις. Να επιτραπεί η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων και όποια γυμναστήρια μεγάλα, μεσαία ή μικρά, ακόμα και αλυσίδες δεν επιθυμούν να ανοίξουν, να επιλέξουν να μην ανοίξουν τα γυμναστήρια τους.

4) Να ανακοινωθεί και να εκφρασθεί με κάθε πρόσφορο μέσο, η εμμονή και πάγια αξίωση του Πανελληνίου Συνδέσμου για άμεση επαναλειτουργία των γυμναστηρίων.

Αποκάλυψη τα μεγάλα γυμναστήρια ζητούν να ανοίξουν αργότερα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα